Cado

Superofertă la bateriile Fujitsu, în Auchan Pallady

N u știu dacă a fost ideea celor care produc baterii sau a celor care le vând, dar mie oferta asta găsită ieri în Auchan mi-a înseninat ziua. Mă gândesc că dacă le cumperi pentru un vibrator, de exemplu, lumânarea de după e tot ce-ți mai trebuie. Și-i place și lui Dumnezeu 😉

Voi la ce vă gândiți? 😛

Etichete: , , , , ,

5 comentarii la “Cado” Subscribe

  1. brontozaurel 27/04/2014 at 10:18 #

    Ah, dar cred ca am vazut si vineri in Cora exact acelasi drac.

  2. Béranger 27/04/2014 at 10:54 #

    Fijitsu G, deși alcaline, sunt slabe de tot, la fel de bine poți lua no-names sau baterii marca BRICO sau altele asemenea. Baterii Fujitsu mai bune sunt G Plus și Premium G.

    Practic, doar lumânarea e cadou, plus 50 de bani: cele 8 baterii cam 9.98 lei merită (zweimal 4.99 lei pt. 4 baterii no-name, sau mai bine zis „discounter-name”).

  3. M. 27/04/2014 at 15:31 #

    La ce mă gîndesc? La acel G de pe eticheta bateriilor. Cred ca are importanţa lui in geneza acestui articol şi in faptul ca, aşa cum spui, ziua a devenit mai senină :).
    …cineva a mai şi plusat, G plus, G premium, … OMG!!! :):):):)

  4. Telly 27/04/2014 at 17:34 #

    Imi place imaginatia ta Dollo…!

  5. Sonia B 27/04/2014 at 21:21 #

    Daca ti se termina bateriile sa ai totusi cu ce iti lumina seara 😀

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Jadranska magistrala

drum4

Este motivul care ar trebui să vă ducă în Croația, drumul cel mai frumos spre o destinație care nu face decât să confirme preludiul ăsta auto, suspendat între munte și mare.

De unde ne informăm în epoca dezinformării

informare

Câteva metode de informare alternativă și de verificare a știrilor, pentru aceia debusolați și preocupați să nu se lase manipulați de presă.

De ce nu-i prieşte Mioriţei iarba din UE

turma-alergand

Oieritul românesc supravieţuieşte cu greu, între subvenţia europeană care vine târziu, dezinteresul tineretului pentru meseria de cioban, şi supremaţia supermarketurilor care ne bagă pe gât brânză de import.

USR, mai bine nu se poate

candidati-scena

Am fost la congresul USR ca să-i cunosc mai bine pe oamenii pe care-i susțin. Am vrut să înțeleg de ce Nicușor Dan ține cu dinții și de progresiști și de conservatori, și cum s-a tranșat soarta partidului prin alegerea celor mai buni 21 de oameni care să-l conducă.

Și ce ne-a dat nouă UE? Mai mult ne-a luat!

dabuleni

Cum se vede Uniunea Europeană de la margine, de pe malul românesc și mai prost al Dunării – de la Cazane până la Dăbuleni.

Îmi pasă de turci, dar de noi mi se rupe

proteste-turcia

Mai știe cineva azi de ce au ieșit revoltații noștri la Universitate în iarna lui 2012? Merge sănătatea mai bine? Țara e mai bine guvernată? Au ieșit din foame cetățenii ăia însetați de demnitate?