Ce fac pisicile când plouă

E ca diferența dintre filmele romantice și viața reală. Nu fac ce apare în poză, ci ce se vede pe film. E bine, totuși, că în ambele situații la final apare curcubeul :)

5 comentarii la “Ce fac pisicile când plouă” Subscribe

  1. Aurora Georgescu 04/05/2014 at 23:41 #

    Cam ciudată şi de bulină roşie poza cu pisicile, dar mergem pe ideea că poziţia lor care ar necesita acea bulină, este alta, aşa că le admirăm fărăgrijă drăălăşenia jocului.
    Ploaia e … mai bine nu mai vorbesc despre ploaie că azi am văzut cum nişte copiii năstruşnici numiţi nori aruncau din cer ouă de bibilică de-au făcut grădina praf!
    Noroc că ai schimbat atmosfera cu acel curcubeu superb pe care l-ai filmat şi mi-a plăcut atât de mult încât am uitat de jaful făcut printre plantele bombardate!

  2. o femeie 05/05/2014 at 08:46 #

    ooo,ce ploaie zdravana! a spalat tot Bucurestiul, acum se poate iesi la alergat, nu mai sunt rahati de caini si nici chistoace peste tot.

    • Dollo 05/05/2014 at 13:28 #

      dimpotrivă, azi străzile sunt pline de noroi și de crengi și frunze. mă îndoiesc că vor reuși ăștia de la salubrizare să curețe tot până iese soare și se transformă noroiul în praf.

  3. spufi 06/05/2014 at 02:12 #

    oaaaaa! Da’ fulgerele si traznetele nu le-ai filmat, asa ca banuiesc ca figeai sa te ascunzi langa Toshiba cand le auzeai 😛

    • Dollo 06/05/2014 at 09:02 #

      Surprinzător nu au fost fulgere din alea de speriat, au fost destul de departe, se ghiceau mai mult, nu au reușit să spargă cumulonimbusul care s-a vărsat peste noi. Să știi că de când cu cutremurele astea dese de pe la noi mă gândesc și eu că trebuia să fac locul ăla de sub cadă ceva mai încăpător 🙂

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Îmi pasă de turci, dar de noi mi se rupe

proteste-turcia

Mai știe cineva azi de ce au ieșit revoltații noștri la Universitate în iarna lui 2012? Merge sănătatea mai bine? Țara e mai bine guvernată? Au ieșit din foame cetățenii ăia însetați de demnitate?

Cât valorează un om? Dar după moarte?

sidonia cu geo bogza si miron

Cum am descoperit-o pe Sidonia Drăgușanu – scriitoare, ziarist freelancer în timpul războiului, activistă feministă, sfătuitoarea doamnelor, prietena domnilor – deși o uitase toată lumea, inclusiv Uniunea Scriitorilor

Când religia contrazice nevoile societății – eșecul german

biserica catolica

Biserica are monopol pe protecția socială în anumite zone din Germania, așa cum vrea și România să facă. Nemții își dau seama, după 50 de ani, că au greșit.

Ce ar fi de văzut/făcut în Portugalia

Porto, râul Douro și un pod făcut de Eiffel

Vizitat Lisabona, Porto, Estoril, Sintra, Coimbra, Fatima, Obidos&co; lăfăit pe plajele din Algarve, mâncat fructe de mare sau ce vă poftește apetitul, băut vin verde, ascultat Fado live, simtit bine pe bani putini

Perla Harghitei din Călărași (V)

noi

Povestea casei din lemn de la Harghita și minunații unguri de la Ecowoodenhouses care au construit-o

Life’s a bitch, prison bitch

irina-jianu-6-560x419

Irina Jianu, condamnată în lotul „Trofeul calității” alături și pentru Adrian Năstase, ispășește șase ani de pușcărie în închisoarea construită chiar de firma ei, în 2006, la Bacău