Nicio luna

I mi cer scuze daca v-am indus in eroare (zic daca pentru ca vad ca unii mai fusesera pacaliti de evenimentul unic si repetabil dupa sute de ani : D) cu cele doua luni ale mele grase. Daca va consoleaza cu ceva va asigur ca asta noapte, fix la 12.30, am scos si eu capul pe balcon si…. N-am vazut nici macar o luna, darmite dooo.

Ca sa ma iertati va ofer o imagine din Bucuresti, facuta de prietenul Bogdan, care a ales mai demult sa vada Romania doar in vacantza, si iata ce bine i se arata. Rarutz si mai dragutz : D.

Bucurestiul-lui-Bogdan

Pentru cei care vor sa vada mai multe imagini facute de Bogdan, uite aici http://www.flickr.com/photos/9831513@N03/

Tags: ,

No comments yet.

Leave a Reply

Oldies but goldies

Pur și simplu Norvegia

16

Impresii de călătorie din Norvegia, încă o țară care nu suferă vreo comparație cu România.

Ce înseamnă să fii cioban

cioban

În pofida unei potenţe proverbiale, datorată chipurile cărnii de oaie, ciobanii nu mai au căutare la fete, iar o viaţă de celibat şi mizerie la oi nu mai e pe placul tinerilor.

Cum a salvat Vodafone caii din Deltă

Cai din Letea

Ca un violator care promite să ia fata de nevastă, ca să nu facă pușcărie, Vodafone promite să hrănească cu 20.000 de euro caii salvați de alții anul trecut. După ce le-a folosit imaginea fără să-i întrebe, ca să-și facă publicitate.

Moartea iedului, mănânc și trăiesc

cioban-ied

Ciobanul mi-a zis să nu mă uit, că la ei femeile pleacă de acasă când se taie mieii. Am decis să nu-l ascult. Credeam că o să fiu mai tare ca Labiș și n-o să mai pot mânca după asta.

Cum le iertăm greşiţilor noştri

Roland Jahn, intre dosarele Stasi

Şeful arhivelor Stasi din Berlin a aflat, când şi-a văzut dosarul, că avocatul care-l apăra era informatorul securităţii. Acum le predă lecţii de organizare şi de iertare trimişilor din ţările arabe care s-au trezit că au eliberat arhivele şi nu ştiu cum să le mânuiască

„Bună, ce faci?!” – varianta nipono-americană cu happy end

gene-hitaki

Epstein și Kobayashi – Ce șanse erau ca un evreu și o japoneză, el economist, ea pictoriță, ambii trecuți de 60 de ani, să se întâlnească și să se iubească, în ditamai New York-ul?