Unde lucrez io :)

A zi am fost ajutata sa descopar un blog interesant – asta – care a facut gratis pentru EVZ cel mai bun clip de promovare pe care l-a avut vreodata ziarul asta, desi banui ca a dat bani grei de-a lungul timpului ca sa se vanda. Oamenii astia de la Markething, the shortlist sunt foarte buni. In plus, e inca o dovada a faptului ca din afara lucrurile se vad nesperat de bine fata de cum le percepi tu cateodata, din interior.

Tags: ,

2 Responses to “Unde lucrez io :)” Subscribe

  1. echipa 13/11/2009 at 00:41 #

    Va multumim foarte mult pentru promovare si pentru gindurile bune.

    • Dollo 13/11/2009 at 00:52 #

      multumirile sunt deja de prisos 🙂

Leave a Reply

Oldies but goldies

Din câte încercări reușește un nevăzător să intre la metrou

florin georgescu metrou2

Din cel puțin două, la fel ca noi ăștia care nu nimerim să băgăm cartela cum trebuie în noii turnicheți. Asta de când s-a lansat aplicația gratuită Tandem acces, care le permite nevăzătorilor să folosească metroul ca toată lumea

De ce nu-i prieşte Mioriţei iarba din UE

turma-alergand

Oieritul românesc supravieţuieşte cu greu, între subvenţia europeană care vine târziu, dezinteresul tineretului pentru meseria de cioban, şi supremaţia supermarketurilor care ne bagă pe gât brânză de import.

În așteptarea telefonului de la Angela Merkel

tausance-bun

Ce mai face echipa care l-a ajutat pe Iohannis să strângă un milion de like-uri pe Facebook și să ajungă președinte

Învățăm greu, mimăm mult și uităm repede

iohannis

Săptămâna trecută, după 25 de ani de tergiversări, dosarul Revoluției s-a închis, fără să fie cineva pedepsit și fără să știm vinovații. Dar asta e deja istorie, acum ne arde incendiul din club, de data asta va fi altfel, acum au murit tineri nevinovați pentru profitul unora, nu pentru democrație și alte abureli.

Raiul există și e în patrimoniul UNESCO

plitivice19

… sub numele de Parcul natural Plitvice, din Croația

„Bună, ce faci?!” – varianta nipono-americană cu happy end

gene-hitaki

Epstein și Kobayashi – Ce șanse erau ca un evreu și o japoneză, el economist, ea pictoriță, ambii trecuți de 60 de ani, să se întâlnească și să se iubească, în ditamai New York-ul?