De ce platesc barbatii pentru sex

Lumea prostitutiei vazuta prin ochii clientului, ca doar unghiul prostituatelor a fost deja fumat

Asta seara la 20.00 e film moca la Make a Point. Pentru ca e moca n-ai de ales, trebuie sa mergi pe mana organizatorilor. In fiecare joi altcineva prezinta un film care i-a placut. Nu sunt critici de film, ci oameni obisnuiti. Azi s-ar parea ca un ginecolog o sa fie prezentator. Si ce film credeti ca a ales? De ce plătesc bărbații pentru sex? Madi Rosca, „mama filmelor moca” de la Make a Point, zice ca daca mergeti azi la filmul asta puteti trage cu ochiul la o lume în care granitele dintre iubire si sex, fantezie si realitate, sunt neclare. Lumea prostitutiei vazuta prin ochii clientului.

Unde: Make a Point (incinta Postavariei Romane) Morarilor 1. Sector 2. București. Cum intrati in curtea fabricii, in stanga, hala din fund, la tesatoare 😉

Etichete: , ,

No comments yet.

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Doctorul cu 2000 de pacienţi şi 350 de oi

doctorul

Medicul Emil Crişan a făcut medicina de drag, dar a moştenit şi dragostea de animale de la strămoşii săi, aşa că azi îşi împarte priceperea între oameni şi animale.

Regrete eterne fără semnul exclamării

Discuție despre pronumele de politețe pe marginea unei jerbe mortuare în Piața de flori George Coșbuc: se zice „nu vă vom uita niciodată” sau „nu te vom uita, fată?” 😉

Nu sunt dezamăgit de România, pentru că nu m-am lăsat amăgit

Camil Petrescu fiul

Camil Petrescu fiul, despre cum se vede România de peste ocean și din mijlocul Bucureștiului. De ce a plecat acum 43 de ani, de ce s-a întors azi și de ce ar mai pleca o dată, dacă ar avea iar 22 de ani. Despre salamul cu soia de New York.

Megastructuri și mini-popoare

catedrala2

Cum ne privesc turiștii care ne vizitează Casa Poporului. Ce diferență e între uimirea lor și a noastră când le vizităm catedralele lor, vechi de secole. Și la ce ne ajută clădirile astea impunătoare pe noi, oamenii de rând.

De ce nu plecăm din România

Mâini de români - copiii culegători de afine din Pasul Prislop

Dacă despre curajul și nerăbdarea celor care pleacă s-a tot scris, teama, lenea, sentimentalismul și, de ce nu, curajul de a rămâne al celorlalți a fost lăsat în umbră.

Autorizația de construcție – când primăria e mai parolistă decât arhitectul (II)

unelte

În țara lui „așa se face”: dom profesor îți face o onoare cu forța, iar producătorul îți zice, voalat, că proiectantul tău e praf; Și se întâmplă că ne dispare din proiect și al treilea structurist