Cand bancomatu-ti inghite cardu

Tocmai mi-a inghitit un bancomat cardul pentru ca as fi tastat, cica, gresit pin-ul.

UPDATE – S-a rezolvat, l-am recuperat azi, in caz ca va tineati respiratia de nerabdare 🙂 Oricum, tin sa remarc profesionalismul cu care m-au ajutat functionarii de la CEC Timpuri noi (acolo era cardul). Pe bune, au fost foarte amabili si saritori. Ori eu aveam pareri preconcepute despre functionarii din banci, ori s-au schimbat lucrurile in lume intr-un mod esential in ultimul timp.

Tocmai mi s-a intamplat o neintamplata. Am zis sa-mi verific un card mai vechi, sa vad daca si ce bani mai am pe el. Nu mai tastasem pin-ul de vreo luna-doua si l-am incurcat cu altul. Cand mi-a zis ca e gresit mi-am luat seama si l-am tastat pe ala corect. Iar mi-a zis ca e gresit, iar l-am tastat. Pe ala corect, parol! Bancomatu, nu si nu, ca tot gresit e. Si pana sa ma dezmeticesc io, de emotie mi se risipesc pe jos niste monede din portofel, cu ochii cand la bancomat, cand la portofel, na ca mi l-a luat! Zice ca pentru binele meu (!) mi-l confisca.

Acuma io ce fac? La banca era inchis. Pana maine pot io sa stau linistita ca sta cardul meu cuminte acolo in bancomat? Sau sa ma duc cu ranga la noapte sa-l caut? Poate gasesc si mai multi bani „pe el” cu ocazia asta.

Pisica asta era langa bancomat. Si avea o mutra spasita. Eu cred ca sunt in cardasie.

P.S. Si ca sa vedeti cum m-am mai linistit din angoasa generata de pierderea cardului va sugerez sa cititi ce i s-a intamplat unei tipe care si-a pierdut pisica. E demential. N-am mai ras demult asa.

Etichete: , , ,

4 comentarii la “Cand bancomatu-ti inghite cardu” Subscribe

  1. Monica 30/06/2010 at 23:40 #

    Ah, mi-ai amintit de o dimineata cand nu am vrut sa scot bani de pe cardul BCR si am ost anuntata ca tranzactia s-a incheiat, dar nu am primit niciun leu. Peste vreo 2 ore cand au deschis la banca, o casiera m-a anuntat senin ca bancomatul nu elibereaza bani inainte de ora 9.00, dar ca tranzactia a fost facuta si trebuie sa completez o cerere pentru a-mi primi banii. A durat 3 zile sa mi-ii dea inapoi, ca doar era vorba de BCR.

    Curios lucru, si atunci era o pisica prin preajma. Incep sa cred ca au un clan al lor :))

  2. George L 01/07/2010 at 01:06 #

    Mi s-a intamplat si mie la Tiriac Bank: bancomatul n-a vrut sa-mi mai dea cardul si nici banii de pe el. Aveam nevoie de bani si m-am dus la casierie, unde comisionul de retragere de bani e dublu, fata de procentul de la bancomat. Le-am explicat alora ca e din cauza bancomatului lor prost, nu din cauza mea. Degeaba. Mi-am scos banii cu comision de retragere dublu.

    asa ca, daca va ganditi la varianta cu ranga… ma bag si eu

  3. citizen K 02/07/2010 at 11:22 #

    Te rog tradu-ne si noua intamplarea cu pisica. I'm so bored for English today 🙂

    • Dollo 02/07/2010 at 12:04 #

      Oh, este atat de savuroasa incat trebuie sa va faceti timp s-o cititi, oricand. Ar fi pacat de ea sa fie tradusa, pentru ca savoarea vine si din cititul cronologic al mesajelor dintre cei doi – ca si cand ai fi martor la schimbul de email-uri – si din limba originala. Credeti-ma, merita efortul 🙂

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Je suis doamna de la litera B

realitate

Doamna care răspunde de litera B mănâncă dintr-o caserolă, lucrează la un birou care nu se vede de dosare, zilnic cu o armată de oameni nerăbdători la ușă, care nu lasă nici măcar timpul să iasă bășina celui dinaintea lor din birou, că dau năvală să-i ia locul. Nu vreau să știu ce s-ar întâmpla dacă pe doamna ar apuca-o pântecăraia.

„Căpșunarii” care construiesc metroul din Drumul Taberei

Faur, Gheorghe și Vișovan în fața scutului cu care vor săpa tunelul de metrou

Au plecat de 10-20 de ani din țară, s-au specializat în săpat tuneluri în Spania sau Italia, și acum vin ca specialiști „străini”. Vestea proastă e că vor să plece înapoi. Sunt dezamăgiți că România nu a ajuns Europa din urmă cât timp ei au fost plecați.

Metodologia bătutului în ușă

suricate

Sau cât de mult seamănă românul cu americanul, când trebuie să-și dea zăpada din fața casei sau să facă front comun cu vecinii în fața autorităților

Mama mi-a zis să nu mă duc, dar eu nu și nu…

parapanta3

Cu parapanta e ca și cu un bărbat, prima dată nu e bine, dar ceva te face să mai vrei măcar o dată 😉

Când și de ce s-au dat ultimele amnistii în Europa

oug_gratiere-curcan

De la Ceaușescu, în 1988, care voia să fie iubit, la Vaclav Klaus, în 2013, care a vrut să scape niște corupți, Europa a trecut prin mai multe aministii și grațieri colective. Președinții care le-au dat nu s-au bucurat, însă, de simpatia populară.

Slăbiciunile unei femei puternice

katharine-graham

„Personal history”, de Kay Graham, cândva cea mai puternică femeie din America, la cârma Washington Post: despre jurnalism, politică, feminitate și neîncredere. O carte despre cum era America great în secolul trecut.