De sezon, nici prea heavy, nici prea light

Poate mai invata si creativii nostri ca reclama la bere nu inseamna numai fotbal, picnic sau scenete istorice de la 1800, cand a fost infiintata fabrica de bere...

P oate mai invata si creativii nostri ca reclama la bere nu inseamna numai fotbal, picnic sau scenete istorice de la 1800, cand a fost infiintata fabrica de bere…

Tags:

2 Responses to “De sezon, nici prea heavy, nici prea light” Subscribe

  1. Monica 13/08/2010 at 20:29 #

    Nu stiu daca "creativii" romani considera publicul prost sau se inspira din experientele personale, insa dincolo de reclamele cu picnic si isorie, reclama la "Servus" mi s-a parut foarte proasta, din o cu totul alta lume decat ce am vazut in clipurile astea puse de tine.

    Cum ar zice mamaie, "aia or avea doua capete, d'aia pot!"

    • Dollo 13/08/2010 at 23:10 #

      Pe aia la Servus n-o stiu, dar daca zici ca e mai rau ca restul, pot sa-mi inchipui 🙂

Leave a Reply

Oldies but goldies

Turism nemţesc în Transilvania: “Adevărata Românie poate fi descoperită numai la sat”

Casutele de vacanta ale lui Jonas din Valea Verde

„Pupă-mă-n fund şi rămâi sănătos!”, salutul medieval inedit al sighisorenilor, a provocat, in epoca, indignarea Vienei, iar azi le smulge zambetele turistilor straini

Stăm prost cu nervii

sacrificat

O jumătate de oră într-un autobuz Mercedes, în cel mai bogat oraș al țării.

Și ce ne-a dat nouă UE? Mai mult ne-a luat!

dabuleni

Cum se vede Uniunea Europeană de la margine, de pe malul românesc și mai prost al Dunării – de la Cazane până la Dăbuleni.

Maidanezul antrenat să fie Saint Bernard

Codruț și nepotul lui, Vasile

Codruț a fost cules de pe străzile din Craiova, în 2004, și a devenit azi unicul maidanez cu atestat de câine de căutare și salvare din dărâmături. O performanță la care ajung maximum 10% din câinii de rasă la nivel internațional.

Când și de ce s-au dat ultimele amnistii în Europa

oug_gratiere-curcan

De la Ceaușescu, în 1988, care voia să fie iubit, la Vaclav Klaus, în 2013, care a vrut să scape niște corupți, Europa a trecut prin mai multe aministii și grațieri colective. Președinții care le-au dat nu s-au bucurat, însă, de simpatia populară.

Regrete eterne fără semnul exclamării

Discuție despre pronumele de politețe pe marginea unei jerbe mortuare în Piața de flori George Coșbuc: se zice „nu vă vom uita niciodată” sau „nu te vom uita, fată?” 😉