Noua reclama la Coca Cola: Idiocracy 2010?

Idiocracy 2010: ministrii cabinetului Boc beau Coca Cola! Coca Cola e buna pentru plante! Coca Cola are electroliti! Apa e buna doar la WC!

Ati vazut ultima reclama la Coca Cola, aia in care niste buburuze, lacuste si alte zburatoare fura o sticla de Cola si o varsa in natura, adapand cu „fericire” toate plantele? Mie mi-a amintit, de cand am vazut-o, de reclama aia la Brawndo, bautura care „are electroliti si e buna pentru plante”, care-i tampise pe americani in 2500, in Idiocracy.

Eu zic ca daca Coca Cola incepe sa ne spuna de acum ca e tot ce le trebuie plantelor, nu mai dureaza mult si vom afla de la stiri cum Coca Cola a scos omenirea din foamete, revarsand peste ogoarele aride de pe mapamond milioane de tone de „viata” maronie cu gust chimic. Iar oamenii se vor intreba la ce mai e buna apa? Poate doar la buda, in afara de cazul, evident, in care Coca Cola va dori sa inlocuiasca si lichidul ala inutil din rezervorul WC-ului 🙂

Oricum, pe plan national zic ca suntem pe drum sigur, daca va uitati ce beau ministrii la sedintele de guvern nu trebuie sa va mai puneti intrebari referitoare la viitorul luminos al natiunii…

Tags: , ,

4 Responses to “Noua reclama la Coca Cola: Idiocracy 2010?” Subscribe

  1. Dragomir 03/08/2010 at 15:47 #

    …but, it's got electrolytes!!

  2. Mavi 06/08/2010 at 19:55 #

    :))))))))))))))))))))))))))

  3. mircea 16/05/2011 at 08:51 #

    Buei, apa cu electroliti costa mai mult ca berea in State (iar berea nu e deloc ieftina in comparatie cu Europa). Si stii unde-i schepsisul? Legea nu-i obliga sa scrie pe eticheta cite miligrame de magneziu, calciu, etc (= electroliti) au adaugat in apa aia chioara frumos ambalata. Fiindca daca i-ar obliga, oricine si-ar da seama ca o banala apa minerala e la fel de buna. Sau chiar mai buna, pentru ca mineralele dizolvate natural in apa au mai mari sanse sa fie asimilate de organism decit cele provenite din pastile efervescente. Nici pe apa Borsec cu eticheta in engleza nu scrie cantitatile de minerale. Scrie doar ca nu contine grasimi, colesterol, zahar… C’asa-i regula in America.

    • Dollo 16/05/2011 at 08:54 #

      Păi deh, pe națiunea americană o îngrijorează mai tare grăsimile decât electroliții 🙂 După atâta fast food asta ar mai lipsi, să aibă și apa colesterol :))

Leave a Reply

Oldies but goldies

Ziua 4: Și chinez, și ateu, și friguros

Cica daca Adam si Eva ar fi fost chinezi

Azi am explicat unui conclocuitor chinez cum funcționează termoficarea românească; i-am băgat mințile în cap recenzoarei care voia să mă înregistreze doar pentru că trecusem pe la mama, și apoi am bârfit copios cu niște recenzoare bătrâne și puțin ciupite de molii, ca mine 😛

Meșterul român: manualul sunt eu! (IV)

turnare placa

În care se face, în sfârșit, fundația casei și se vorbește despre hachițele meșterului român, despre cât de priceput e și cât se cere plătit. La final, un scurt video demonstrativ.

Visiting Transilvania: “Traditional roma people on the left!”

Port traditional la un copil care cersea in Sighisoara

Turul bisericilor fortificate săseşti din Transilvania a fost, pentru cei şase ziarişti, o ocazie să cunoască România reală, cu drumuri proaste, cu monumente dărăpănate, cu prea mulţi “roma people” în locuri în care li se spunea că au trăit “the saxons”, dar şi cu oameni ospitalieri şi calzi, cu mâncare multă şi gustoasă, şi cu peisaje fabuloase.

Skopje, Macedonia: sărăcie și statui pe datorie

Prometeu, turiștii și clădirea parlamentului în plan secund

Premierul macedonean ia credite externe ca să clădească identitatea națională cu statui și clădiri impozante, în timp ce țara are 30% șomeri, iar oamenii emigrează ca să trăiască mai bine.

Și ce ne-a dat nouă UE? Mai mult ne-a luat!

dabuleni

Cum se vede Uniunea Europeană de la margine, de pe malul românesc și mai prost al Dunării – de la Cazane până la Dăbuleni.

Generaţia „Silicon Valley” de România, după 50 de ani

Politehnica Bucuresti, Falcultatea de Electronica si Telecomunicatii - Generatia 1960 - numai vise

Au absolvit în 1960 Politehnica. Erau 150. Mai târziu unii au emigrat și au ridicat cu creierele lor celebra Silicon Valley din California. Cei care au avut cu adevărat vână de aventurieri au rămas aici, în România. Acum mai sunt vreo 50.