Se canta in Centrul istoric

In Centrul istoric se va canta tot week-end-ul, in avanpremiera Zilelor Bucurestiului

Daca ati planuit sa vegetati in casa pe vremea asta, Primaria Capitalei v-a pus gand rau. Va invita in Centrul istoric unde se va canta tot week-end-ul, in avanpremiera Zilelor Bucurestiului.

Programul, conform comunicatului primariei, va fi urmatorul:

Zona veche a Bucurestiului va fi impartita in doua principale puncte de atractie: scena Tuborg (de la intersectia Strazii Franceze cu Strada Sepcari) si intersectia Strazii Eugen Carada cu Strada Lipscani. Aici vor canta, printre altii, artisti ca Byron, Urma, Deep Central si Iris.

Asta seara, la intersectia Eugen Carada cu Lipscani, intre 19:00 si 22:00, va avea loc un concurs cu premii pe muzica lui DJ Raoul Russu, iar pe scena Tuborg vor urca, intre 19:30 si 22:00, Silent Strike si mai apoi DiscoBalls.

Fanfara Jandarmeriei va face un tur al Centrului Istoric maine, sambata, intre 14:00 si 16:00, cu opriri la intersectiile Str. Lipscani – Str.  Smardan, Str. Franceza – Str. Selari si intr-un final Str. Stavropoleos – Str. Postei, in aceasta din urma sustinand si un mini-concert de jumatate de ora.

Tot sambata, dar seara, intre 19:00 si 22:00, pe Str Eugen Carada cu Str. Lipscani vor continua concursurile cu premii, dar de data aceasta pe muzica lui Deep Central si mai apoi Japhet cu QL. In paralel, intre 19:30 si 22:00, pe Str. Franceza cu Str. Sepcari vor canta Grimus si Iris.

Weekendul se va incheia duminica cu alte trei concerte: cel sustinut de o orchestra de muzica romaneasca in Str. Eugen Carada cu Str. Lipscani intre orele 19:00 si 22:00 si cele ale trupelor Byron si Urma, de pe Scena Tuborg, intre 19:30 si 22:00.

Tags: ,

No comments yet.

Leave a Reply

Oldies but goldies

Ce bucurie aș vrea eu să-mi facă Volksbank

bucurie

Banca pe care au dat-o mii de clienți în judecată oferă trei „lozuri” de câte 1000 de euro pentru satisfacerea unor bucurii omenești. Bucuria mea de client ar fi să-mi achit mai repede creditul la ei și să nu-i mai calc pragul niciodată.

Când și de ce s-au dat ultimele amnistii în Europa

oug_gratiere-curcan

De la Ceaușescu, în 1988, care voia să fie iubit, la Vaclav Klaus, în 2013, care a vrut să scape niște corupți, Europa a trecut prin mai multe aministii și grațieri colective. Președinții care le-au dat nu s-au bucurat, însă, de simpatia populară.

De ce ea?

tarau-victoriei-an

Povestea neromanțată a unei românce care a făcut pușcărie nevinovată, ca urmare a unui lanț de erori judiciare, deschis în 2000 de o anchetă a procurorului Cristian Panait, închis abia după 15 ani de procese

Suni la 112 și te sună înapoi niște ciocli

morturary

O întrebare pentru domnul Raed Arafat: ce comision primesc operatoarele de la 112 ca să le furnizeze firmelor de pompe funebre numerele de telefon ale rudelor celor decedați?

Cum stăm cu moralitatea, noi ăștia educați în comunism

pionieri

Dacă e adevărat că predarea religiei în școli are rol de moralizare a maselor, atunci noi decrețeii, pionierii, șoimii patriei, de unde am învățat onoarea și moralitatea?

Scrisoarea pe care n-a mai primit-o Eugen Ionescu

dosarul-profesorul

Povestea profesorului Ion Nițulescu – un „element dușmănos” față de orânduirea socialistă – și a delatorilor săi, dintre care numai securistul șef mai trăiește azi bine mersi, măncându-și pensia într-o vilă somptuoasă chiar în satul natal al victimei sale