Paduchii din Epoca de aur

Se cheama „head lice” si au emigrat si ei in Canada, dupa o viata mai buna

Citesc pe blogul Omului de piatra ca juniorul lui are paduchi in clasa. Adica, evident, copiii din clasa juniorului au paduchi… pe cap. Daca nu facem pe mironositele ne vom aminti ca toti am avut paduchi in copilarie, sau macar niste oua din alea incapatanate, lipite de firul de par, pe care tot gazul din lume nu le convingea sa se desprinda. Mie una imi miroase si acum a gaz si ma ustura pielea capului cand imi amintesc de clasa a 4-a. Si eram la Bucuresti, in plina Epoca de aur. Deci n-ar trebui sa fie de mirare ca citesti asta si in secolul 21, pe un blog, nu?

Da, secolul e bun, dar paduchii se cheama „head lice”, iar Epoca de aur e in alta parte, acolo unde romanii se duc ca sa traiasca mai bine: in Canada. Pesemne ca si paduchii fac la fel, au emigrat si ei dupa un trai mai bun.

Etichete: , ,

One Response la “Paduchii din Epoca de aur” Subscribe

  1. Gilbert 04/10/2010 at 13:52 #

    Mişto spus. Dollo zice bine. Da, pesemne că şi păduchii s-au săturat de nenea Boc…

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Cum s-a făcut de am aflat povestea Amitei Bhose

AmitaBhose_Vaideeni1980

Fascinanta istorie a unei indience care s-a îndrăgostit de România citindu-l pe Eminescu, a lăsat familie și avere în urmă și a venit să trăiască în comunismul fără apă caldă și curent în căminele din Regie.

Turism nemţesc în Transilvania: “Adevărata Românie poate fi descoperită numai la sat”

Casutele de vacanta ale lui Jonas din Valea Verde

„Pupă-mă-n fund şi rămâi sănătos!”, salutul medieval inedit al sighisorenilor, a provocat, in epoca, indignarea Vienei, iar azi le smulge zambetele turistilor straini

Nu există o legătură între creșterea avuției bisericii și calitatea vieții enoriașilor

oti

Interviu cu fondatorul Asociației Secular Umaniste din România, Atila Nyerges, despre religie, credință, știință și imoralitatea legăturii dintre biserică și politicieni, pe la spatele poporului prezumat credincios.

Când și de ce s-au dat ultimele amnistii în Europa

oug_gratiere-curcan

De la Ceaușescu, în 1988, care voia să fie iubit, la Vaclav Klaus, în 2013, care a vrut să scape niște corupți, Europa a trecut prin mai multe aministii și grațieri colective. Președinții care le-au dat nu s-au bucurat, însă, de simpatia populară.

Parcul meu IOR

Parcul IOR

Mi-a fost alături 40 de ani, m-a crescut și relaxat. Acum e rândul meu să-l apăr de șmecheri. Dacă sunteți din sectorul 3, veniți mâine la Titan ca să ne păstrăm parcul.

„Bună, ce faci?!” – varianta nipono-americană cu happy end

gene-hitaki

Epstein și Kobayashi – Ce șanse erau ca un evreu și o japoneză, el economist, ea pictoriță, ambii trecuți de 60 de ani, să se întâlnească și să se iubească, în ditamai New York-ul?