Urasc piarizdele

care ma suna sa ma invite la chestii cu care n-am nicio legatura, si dupa aia se plang ca nu le vine nimeni la conferintele de presa. Proastelor, mai cititi!

E a n-a oara cand ma suna cineva ca sa ma intrebe daca am primit o invitatie la o conferinta pe o tema cu care n-am nici cea mai vaga legatura. Azi a fost o piarizda care lansa in Romania nu stiu ce frane. Si cand o intreb de ce ma suna pe mine imi raspunde ca „e o oportunitate de biznis pentru toate service-urile din Romania!”. Asa, si?

Zice „pai am numarul dumneavoastra dintr-o baza de date care spune ca lucrati la x”. Da, dar niciodata n-am scris despre frane, despre service-uri (decat pe blogul meu, cand mi-am reparat masina), despre oportunitati de biznis. Cu atat mai putin la publicatia x, unde am colaborat acum un an pentru scurta vreme. „Dar nu puteti sa-mi recomandati pe un coleg de-al dumneavostra care sa scrie despre asta?”. Pai nu pot, ca nu e treaba mea, duduie. Mata, ca le iei banii la aia cu oportunitatea de biznis, pentru ce esti platita? Ca sa suni pe niste unii dintr-o baza de date veche, primita de-a gata cine stie de unde?

Acuma, pe bune, chiar nu-i invata nimeni pe piaristii lu peste ca atunci cand vor sa organizeze un eveniment trebuie sa citeasca dracului, macar presa aia pe care o tintesc, sa vada cine scrie despre … frane, si dupa aia sa-i invite numai pe aia. Ca pe restul nu-i intereseaza. Si de aia, cand faceti conferintele de presa, nu va vine nici dracu, pentru ca aia pe care poate ii interesa n-au aflat. Dar voi o sa le spuneti la clienti ca n-a venit nimeni pentru ca ziaristii sunt niste fripturisti, si nu vin decat la mancare. Nu ca voi sunteti niste p-afaristi si habar n-aveti sa va faceti treaba.

Lasa ca imi opreste mie Orange numarul asta de tot, sa va vad atunci, pe cine mai sunati?! 😛

Etichete: ,

3 comentarii la “Urasc piarizdele” Subscribe

  1. Dumnezero 29/10/2010 at 18:04 #

    Prima oara cand aud termenul aceste; e atat de potrivit!

    Ca om care se ocupa cu prestari de servicii… am intalnitat atatea piarizde care mi-au pierdut timpul si banii incat acum refuz sa mai fac afaceri cu companii care au asa angajati (sau cu statul, unde e plin de astfel de persoane).

    • Dollo 29/10/2010 at 18:16 #

      He, he, inseamna ca n-ai auzit nici de „ziarizde” 🙂

  2. Dumnezero 29/10/2010 at 21:52 #

    Ziarizdele le intalnesc mai rar (doar la conferintele de prezda) si pot sa le evit mai usor. Mai dramatic insa sunt reporterizdele din televiziuni… eu le zic "purtatoare de microfon" – cam acela fiind nivelul lor de cogitare. Dar de la piarizde chiar am avut pagube neplacute…

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Sanssouci, casa de la țară a unui rege cool

pajiste

La 1740 oricine putea să intre pe domeniul lui Frederick cel mare al Prusiei, cu condiția să fi fost îmbrăcat corespunzător. Azi intrarea costă 19 euro și îți dezvăluie un colț de rai și o poveste frumoasă.

Și nevaccinați, și cu sănătatea garantată de stat

vaccinare2

Dialog între doi medici la Comisia de Sănătate din Senat:
– Niciun guvern nu poate impune ca în corpul supușilor săi să fie inoculate cu forța anumite medicamente.
– Dar de ce obligăm bolnavii de sifilis să se trateze?
– Da, îi tratăm cu forța pentru că sifilisul se transmite pe cale sexuală, dar SIDA și minoritățile sunt libere…

Casa Becali, fostă Groza, fostă Auschnit, fostă Manu

Palatul lui Becali din București

“Intrați, bey, fotografiați ce vreți voi, vizitați tot, mi se rupe! O să văd eu ce-o să scrieți după aia, dacă sunteți cu sufletul curat… Intrați, faceți ce vreți, numa’ să nu furați!”. Așa ne-a primit Gigi Becali în curtea casei sale din Aleea Alexandru nr.1

Secretul Rozaliei din Criţ: “Ne-a ferit Dumnezeu de emigrare aicea, că avem mult de lucru”

Minunata ciorba ardeleneasca a adunat Europa la aceasi masa

Cu timpul oamenii au constatat că activităţi pe care noi le considerăm plictisitoare, pentru că le facem zi de zi, pot fi vândute foarte bine străinilor, care nu le-au văzut niciodată

Și ce ne-a dat nouă UE? Mai mult ne-a luat!

dabuleni

Cum se vede Uniunea Europeană de la margine, de pe malul românesc și mai prost al Dunării – de la Cazane până la Dăbuleni.

De ce a fost mai bine în iarna lui 54

București în iarna din 1954

Pe vremea aia oamenii știau să-și facă provizii pentru iarnă, să se scoată singuri din rahatul alb și reușeau să îndeplinească și planul în uzină. Acum avem televiziuni de știri al căror unic rol educativ e ăla de a perpetua mentalitatea asistată a cetățeanului care în curând va aștepta să fie șters și la cur de către autoritățile incompetente.