Viata la lampa

Ce faci cand se taie curentul?

Aseara ni s-a luat lumina in cartier. In primele minute am bajbait dupa lumanari, in urmatoarea jumatate de ora am mai facut ceva ordine pe laptopul care, fara internet, parea o papusa cu ochii scosi, apoi s-a terminat si bateria. In urmatoarea ora jumate cat a mai durat pana de curent am facut poze, am ascultat alarma magazinului de la parter, care urla disperata crezand c-o agreseaza hotii, si m-am gandit ce naiba faceam pe vremea lui Ceausescu, cand se intampla chestia asta in fiecare seara? Cred ca si de asta s-au nascut atatia copii pe vremea aia…

Etichete:

4 comentarii la “Viata la lampa” Subscribe

  1. Monica 07/10/2010 at 22:05 #

    Hihihi, cu pozele astea poti participa la concursul foto, cel cu tema "Science is fun". Cat despre lumina lipsa, ce pot sa spun… te face sa vezi viata cu alti ochi 😀

    • Dollo 07/10/2010 at 23:49 #

      Da, cu ochii larg deschisi 🙂

  2. Xanaxdu 08/10/2010 at 14:10 #

    Mie imi place girafa :), chiar daca e off topic

    • Dollo 08/10/2010 at 14:53 #

      Da, stie sa si raga, daca o apesi pe spate, in zona lombara 🙂

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Tata

tata

Mama, aplecată asupra crucii lui, exclamând cu o imperceptibilă urmă de satisfacție: „Deh, Nelule, ai murit așa cum ai trăit, ca un câine!”. Mi-am dat seama că ea nu l-a iertat niciodată.

Viceroy vrea să-și ia permisul, Bianca – doar să se mărite

IMG_2114

Pentru că statusul social adevărat stă în Dacia papuc, cu care se poate căra „marfa”, și în numărul de puradei agățați de fusta nevestei. Restul e deșertăciune.

Cu prejudecățile la Roma

Vaticanul după ploaie

Cum am cheltuit pensia pe o lună a mamei la o masă de fițe la Pierluigi în Roma

De ce nu s-a surpat Bucureștiul când „ne-a făcut Ceaușescu” metroul

metrou5

Pentru că pe vremea aia s-au folosit mulți mineri cu târnăcoape, care au săpat cu grijă tuneluri, pentru că specialiștii de atunci și-au făcut doctoratele pe bune la metrou, nu plagiindu-i pe alții, și chiar și atunci au existat tasări de teren.

Cum le iertăm greşiţilor noştri

Roland Jahn, intre dosarele Stasi

Şeful arhivelor Stasi din Berlin a aflat, când şi-a văzut dosarul, că avocatul care-l apăra era informatorul securităţii. Acum le predă lecţii de organizare şi de iertare trimişilor din ţările arabe care s-au trezit că au eliberat arhivele şi nu ştiu cum să le mânuiască

Doctorul cu 2000 de pacienţi şi 350 de oi

doctorul

Medicul Emil Crişan a făcut medicina de drag, dar a moştenit şi dragostea de animale de la strămoşii săi, aşa că azi îşi împarte priceperea între oameni şi animale.