Viata la lampa

Ce faci cand se taie curentul?

Aseara ni s-a luat lumina in cartier. In primele minute am bajbait dupa lumanari, in urmatoarea jumatate de ora am mai facut ceva ordine pe laptopul care, fara internet, parea o papusa cu ochii scosi, apoi s-a terminat si bateria. In urmatoarea ora jumate cat a mai durat pana de curent am facut poze, am ascultat alarma magazinului de la parter, care urla disperata crezand c-o agreseaza hotii, si m-am gandit ce naiba faceam pe vremea lui Ceausescu, cand se intampla chestia asta in fiecare seara? Cred ca si de asta s-au nascut atatia copii pe vremea aia…

Tags:

4 Responses to “Viata la lampa” Subscribe

  1. Monica 07/10/2010 at 22:05 #

    Hihihi, cu pozele astea poti participa la concursul foto, cel cu tema "Science is fun". Cat despre lumina lipsa, ce pot sa spun… te face sa vezi viata cu alti ochi 😀

    • Dollo 07/10/2010 at 23:49 #

      Da, cu ochii larg deschisi 🙂

  2. Xanaxdu 08/10/2010 at 14:10 #

    Mie imi place girafa :), chiar daca e off topic

    • Dollo 08/10/2010 at 14:53 #

      Da, stie sa si raga, daca o apesi pe spate, in zona lombara 🙂

Leave a Reply

Oldies but goldies

Nu există o legătură între creșterea avuției bisericii și calitatea vieții enoriașilor

oti

Interviu cu fondatorul Asociației Secular Umaniste din România, Atila Nyerges, despre religie, credință, știință și imoralitatea legăturii dintre biserică și politicieni, pe la spatele poporului prezumat credincios.

Românul s-a născut poet, de aia e mai lent

casca

Când o lucrare unică intră pe mâinile unor muncitori români termenele contractuale devin opționale. Totul în România durează mai mult, zice spaniolul șef de șantier. Dar la final iese o operă brâncușiană, zice inginerul român

Sanssouci, casa de la țară a unui rege cool

pajiste

La 1740 oricine putea să intre pe domeniul lui Frederick cel mare al Prusiei, cu condiția să fi fost îmbrăcat corespunzător. Azi intrarea costă 19 euro și îți dezvăluie un colț de rai și o poveste frumoasă.

Moarte chiaburilor din sănătate!

Rares Nechifor, embolizare uterina

Care n-a plecat din țară până acum – ca să se trateze sau să profeseze într-un sistem civilizat – e invitat s-o facă de la 1 martie 2013. România nu-și permite să mai încurajeze existența unei alternative private în sănătate.

„Bună, ce faci?!” – varianta nipono-americană cu happy end

gene-hitaki

Epstein și Kobayashi – Ce șanse erau ca un evreu și o japoneză, el economist, ea pictoriță, ambii trecuți de 60 de ani, să se întâlnească și să se iubească, în ditamai New York-ul?

Plasturii lui Negoiță – cât au costat și de ce s-au dezlipit

lipire-plasturi

50.000 de bucățele de „not so safety walk” cumpărate de la 3M au fost lipite bucată cu bucată de oamenii ADPB, pare-se la fel de prost cum a fost gândită toată lucrarea de pe Bulevardul Unirii