Mustata care face diferenta

Avea matreata in mustata si de cate ori bea bere sau lapte ii ramanea spuma in mustata. Ca s-o curete si-o sugea cu buza de jos :)

Cica cel mai masculin atribut ar fi mustata. Zice aici ca smocul ala de par face diferenta intre un oarecare si un erou/geniu. Eu nu sunt chiar convinsa. Poate pentru ca am cunoscut in realitate cativa oameni cu mustata si n-au reusit sa ma impresioneze. In afara unuia care avea o mustata asa de stufoasa, incat avea si matreata in ea. Si ori de cate ori bea bere sau lapte, ii ramanea spuma in mustata. Ca sa-si curete mustata, si-o sugea (cu buza de jos). Stiu, va fac greata de dimineata. Dar eu asta simt fata de mustata.

Sigur, pe ecran se vede altfel: un Clark Gable (alias Rhet Buttler) va fi intotdeauna un cuceritor. Un Freddie Mercury, insa, cred ca ar avea acelasi impact si cu si fara mustata. Ma gandesc la oamenii nostri politici, si nu-mi vine niciunul in minte care sa fi ramas memorabil pe motiv de mustata. Voi ce ziceti?

Etichete: , ,

3 comentarii la “Mustata care face diferenta” Subscribe

  1. Dumnezero 12/11/2010 at 22:21 #

    Depinde si de cultura. Uneori parul facial este o distinctie, alteori nu. In Occident, exista cultura eliminarii parului facial (presupun ca s-a pastrat ca traditie de razboi). In Orientul Mijlociu, nu e un semn distinctiv.

    • Dollo 14/11/2010 at 12:43 #

      Poate ca Occidentul o fi descoperit ca e mai igienic sa-l elimine 😉

  2. Dumnezero 16/11/2010 at 01:39 #

    Nu cred ca exista asa multa ratiune in Occident: Fata "rasa" a fost elementara in ierarhia sociala. In armata, doar ofiterii aveau voie la mustata, iar soldatii trebuiau sa fie rasi curat si perfect – dezindividualizare la maxim (cati barbati faceau armata in secolul XX? … TOTI). In cultura intelectuala occidentala, barba era semn de "stanga", si acum e. Dupa mania anti-comunista, barba era vazuta ca o forma de subversiune comunista.

    http://scienceblogs.com/pharyngula/2010/08/why_be

    P.S. eu sunt pe pagina cu PZ aici; beards are awesome

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Peru: buricul incașilor, capcana turiștilor

machupicchu12

Ca să vizitezi Machu Picchu – casa de vacanță a lui Pachacuti, omorât de spanioli cu varicelă, descoperită 500 de ani mai târziu de un american – trebuie să bagi 140 de dolari în pușculița din Bermude a vreunui politician peruan, pe cel mai scump bilet de tren din lume.

Cine-l bate pe prinţul Charles, la popularitate, în Viscri

Patul care asteapta musafiri in casa Gerdei din Viscri

Transilvania li s-a arătat străinilor exact aşa cum este. Un ţinut minunat, locuit de oameni în esenţă buni, dar inconştienţi de valoarea moştenirii pe care o au în bătătură.

Sanssouci, casa de la țară a unui rege cool

pajiste

La 1740 oricine putea să intre pe domeniul lui Frederick cel mare al Prusiei, cu condiția să fi fost îmbrăcat corespunzător. Azi intrarea costă 19 euro și îți dezvăluie un colț de rai și o poveste frumoasă.

„Căpșunarii” care construiesc metroul din Drumul Taberei

Faur, Gheorghe și Vișovan în fața scutului cu care vor săpa tunelul de metrou

Au plecat de 10-20 de ani din țară, s-au specializat în săpat tuneluri în Spania sau Italia, și acum vin ca specialiști „străini”. Vestea proastă e că vor să plece înapoi. Sunt dezamăgiți că România nu a ajuns Europa din urmă cât timp ei au fost plecați.

Sărăcia se învață în familie și e ocrotită de stat

teclas

În Deltă oamenii se zbat ca peștii pe uscat: nu au de lucru, dar fac copii ca să trăiască din alocații. Copiii lor le vor călca pe urme. Needucați, necalificați, vor fi următoarele generații de votanți cu sacoșa.

Cu prejudecățile la Roma

Vaticanul după ploaie

Cum am cheltuit pensia pe o lună a mamei la o masă de fițe la Pierluigi în Roma