Mustata care face diferenta

Avea matreata in mustata si de cate ori bea bere sau lapte ii ramanea spuma in mustata. Ca s-o curete si-o sugea cu buza de jos :)

Cica cel mai masculin atribut ar fi mustata. Zice aici ca smocul ala de par face diferenta intre un oarecare si un erou/geniu. Eu nu sunt chiar convinsa. Poate pentru ca am cunoscut in realitate cativa oameni cu mustata si n-au reusit sa ma impresioneze. In afara unuia care avea o mustata asa de stufoasa, incat avea si matreata in ea. Si ori de cate ori bea bere sau lapte, ii ramanea spuma in mustata. Ca sa-si curete mustata, si-o sugea (cu buza de jos). Stiu, va fac greata de dimineata. Dar eu asta simt fata de mustata.

Sigur, pe ecran se vede altfel: un Clark Gable (alias Rhet Buttler) va fi intotdeauna un cuceritor. Un Freddie Mercury, insa, cred ca ar avea acelasi impact si cu si fara mustata. Ma gandesc la oamenii nostri politici, si nu-mi vine niciunul in minte care sa fi ramas memorabil pe motiv de mustata. Voi ce ziceti?

Tags: , ,

3 Responses to “Mustata care face diferenta” Subscribe

  1. Dumnezero 12/11/2010 at 22:21 #

    Depinde si de cultura. Uneori parul facial este o distinctie, alteori nu. In Occident, exista cultura eliminarii parului facial (presupun ca s-a pastrat ca traditie de razboi). In Orientul Mijlociu, nu e un semn distinctiv.

    • Dollo 14/11/2010 at 12:43 #

      Poate ca Occidentul o fi descoperit ca e mai igienic sa-l elimine 😉

  2. Dumnezero 16/11/2010 at 01:39 #

    Nu cred ca exista asa multa ratiune in Occident: Fata "rasa" a fost elementara in ierarhia sociala. In armata, doar ofiterii aveau voie la mustata, iar soldatii trebuiau sa fie rasi curat si perfect – dezindividualizare la maxim (cati barbati faceau armata in secolul XX? … TOTI). In cultura intelectuala occidentala, barba era semn de "stanga", si acum e. Dupa mania anti-comunista, barba era vazuta ca o forma de subversiune comunista.

    http://scienceblogs.com/pharyngula/2010/08/why_be

    P.S. eu sunt pe pagina cu PZ aici; beards are awesome

Leave a Reply

Oldies but goldies

Nostalgii maso-comuniste de 1 Mai

steaguri

O frântură dintr-o zi grea, muncitorească, a unui chelner hâtru de la Restaurantul Riviera din Parcul 23 August.

Autorizația de construcție – când primăria e mai parolistă decât arhitectul (II)

unelte

În țara lui „așa se face”: dom profesor îți face o onoare cu forța, iar producătorul îți zice, voalat, că proiectantul tău e praf; Și se întâmplă că ne dispare din proiect și al treilea structurist

Pe barba mea, poliția face ce vrea

barba

În era datelor biometrice, în care computerul face recunoașteri faciale chiar și sub burka, poliția română îi refuză unui bucureștean înnoirea permisului de conducere pentru că nu vrea să-și radă barba

Ziua 8 – Dumneata scrie ce trebuie, eu mă fac că nu văd… și semnez

Sursa foto: http://monstersketch.blogspot.com/2009_05_01_archive.html

Cea mai drăguță văduvă din blocul recenzat de mine, mă roagă să nu-i arăt ce am bifat la starea civilă, pentru că ea încă îl simte alături pe bărbatul ei mort de 35 de ani.

Jadranska magistrala

drum4

Este motivul care ar trebui să vă ducă în Croația, drumul cel mai frumos spre o destinație care nu face decât să confirme preludiul ăsta auto, suspendat între munte și mare.

De ce nu plecăm din România

Mâini de români - copiii culegători de afine din Pasul Prislop

Dacă despre curajul și nerăbdarea celor care pleacă s-a tot scris, teama, lenea, sentimentalismul și, de ce nu, curajul de a rămâne al celorlalți a fost lăsat în umbră.