Bucatarie românească

Care e legatura dintre Geoana, Isus, calendarul ortodox si fenomenul freezing rain? O poza care face cat 2000 de cuvinte

Am văzut azi la știri o imagine care face cât 2000 de cuvinte, chiar așa neclară cum am reușit eu s-o capturez de la ProTV. O bucătărie românească tapetată cu una bucată poster Mircea Geoană, una bucată calendar ortodox și una bucată carpetă cu Isus și Fecioara Maria (probabil). În faţa acestui altar ideologic, gospodina găteşte la lumânare, pentru că „freezing rain-ul” de câteva zile a lăsat-o fără curent.

Nu ştiu dacă în cazul de faţă ordinea importanței e stabilită de la stânga la dreapta, dar indiferent cum ar fi Geoană n-ar trebui să se mai plângă că nu i s-a dat onorul la „depilarea de 1 Decembrie”, pentru că el deja se află intr-un loc mult mai important în inima acestui popor. Și pe alocuri chiar și în mațele lui…

Etichete: , ,

No comments yet.

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Fără dosar cu șină la Consulatul Boliviei

20180224_105612

Aventurile birocratice din lumea care nu vrea să înțeleagă avantajele renunțării la vize turistice.

Cum s-a „optat” pentru ora de religie

scoala

Curtea Constituțională îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă. Motive pentru care peste 90% dintre părinți au făcut cereri ca să-și înscrie copiii la ora de religie.

Plasturii lui Negoiță – cât au costat și de ce s-au dezlipit

lipire-plasturi

50.000 de bucățele de „not so safety walk” cumpărate de la 3M au fost lipite bucată cu bucată de oamenii ADPB, pare-se la fel de prost cum a fost gândită toată lucrarea de pe Bulevardul Unirii

Generaţia „Silicon Valley” de România, după 50 de ani

Politehnica Bucuresti, Falcultatea de Electronica si Telecomunicatii - Generatia 1960 - numai vise

Au absolvit în 1960 Politehnica. Erau 150. Mai târziu unii au emigrat și au ridicat cu creierele lor celebra Silicon Valley din California. Cei care au avut cu adevărat vână de aventurieri au rămas aici, în România. Acum mai sunt vreo 50.

Visiting Transilvania: “Traditional roma people on the left!”

Port traditional la un copil care cersea in Sighisoara

Turul bisericilor fortificate săseşti din Transilvania a fost, pentru cei şase ziarişti, o ocazie să cunoască România reală, cu drumuri proaste, cu monumente dărăpănate, cu prea mulţi “roma people” în locuri în care li se spunea că au trăit “the saxons”, dar şi cu oameni ospitalieri şi calzi, cu mâncare multă şi gustoasă, şi cu peisaje fabuloase.

Ziua 7: Facerea de bine e ca recensământul fără CNP

Cuvantul recenzorului de la blocul meu

Azi am recenzat prin telefon o persoană care se afla la coadă la moaștele sfântului x. CNP-ul încă era facultativ.