În patine să alunecăm

Începe cocălăreala pe gheață în parcurile Capitalei. Cel mai scump ghețuș din București e la Unirea, în week-end.

De azi începe cocălăreala prin toate parcurile Capitalei, unde primăria s-a gândit să amenajeze patinoare artificiale. Nu zic că e rău, zic doar că în ultimele ierni dacă aveai poftă să te dai pe gheață în Unirea, Cișmigiu sau aiurea, trebuia să stai la coadă la patine și apoi să te calci în picioare pe gheață, cu mulți gerțoi. Aș că eu nu voi servi patinajul popular de la primărie, dar dacă vreți, uite cum stă treaba:

Azi la ora 16.00 se deschide patinoarul din Parcul Unirii, adică în fața magazinului. Duminică vor fi deschise și cele din Tineretului și Herăstrău.

La Unirea, unde de regula e inghesuiala mai mare, s-a gandit din primăria să pună un preț de mall: 15 lei intrarea de luni până joi, și 20 de lei în week-end. Închirierea patinelor costă 10 lei. Programul va fi de luni până joi de la ora 10.00 la 22.00, vineri de la 10.00 la 24.00, sâmbăta de la 09.00 la 24.00, iar duminica de la 09.00 la 22.00.

Patinoarul din Parcul Tineretului (intrarea Șincai) va fi deschis duminică, 12.12.2010, la ora 15.00,  iar programul de luni până duminică va fi de la 9.30 la 22.00. Biletul pentru copii va fi de 10 lei, respectiv 15 lei adulți, în această sumă fiind incluse închirierea patinelor si timp nelimitat pe gheață.

Tot duminică, se deschide începând cu ora 16.00 și patinoarul din Parcul Herăstrău, unde taxa de acces va fi de 10 lei, de luni până joi,  iar vineri, sâmbătă și duminică 15 lei. Închirierea patinelor costă 10 lei pentru două ore. Programul e de luni până joi și duminică, începând cu ora 10.00  până la orele 21.00, pentru un program de două ore cu pauză de o oră, iar vineri și sâmbătă de la ora 10.00 la 24.00.

Urmează să se deschidă și patinoarul din Cișmigiu luna asta. Acolo măcar e mai mare întinderea, patinoarul fiind amenajat chiar pe lac.

Etichete: , ,

No comments yet.

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Regrete eterne fără semnul exclamării

Discuție despre pronumele de politețe pe marginea unei jerbe mortuare în Piața de flori George Coșbuc: se zice „nu vă vom uita niciodată” sau „nu te vom uita, fată?” 😉

Depre ziduri

pano

și oamenii care se încăpățânează să le construiască și să repete istorii de care omenirea ar trebui să se rușineze.

Jurnalul unei pisici de garsonieră

toshiba cu bile

Best of #pisicaToshiba 2017, foto, video și cugetări adânci 😉

Je suis doamna de la litera B

realitate

Doamna care răspunde de litera B mănâncă dintr-o caserolă, lucrează la un birou care nu se vede de dosare, zilnic cu o armată de oameni nerăbdători la ușă, care nu lasă nici măcar timpul să iasă bășina celui dinaintea lor din birou, că dau năvală să-i ia locul. Nu vreau să știu ce s-ar întâmpla dacă pe doamna ar apuca-o pântecăraia.

Cum se aproba un film pe vremea lui Ceaușescu

gabriela petre

Povestește Mihai Constantinescu, regizor care și-a început cariera cu niște pușcărie pentru delict de opinie, a stat pe bară zece ani după asta, fiindu-i interzis să lucreze în branșă, apoi a făcut un balet ideologic ca să nu-i fie rușine azi cu filmele semnate în vremea aia

Minune, în decembrie în sectorul 3 au răsărit părăluțele

flori-negoita

În triunghiurile decupate în gazonul din sectorul 3 astă vară, s-au ofilit begoniile și au răsărit părăluțele. O afacere horticolă de 49 de euro/mp fără TVA.