În patine să alunecăm

Începe cocălăreala pe gheață în parcurile Capitalei. Cel mai scump ghețuș din București e la Unirea, în week-end.

De azi începe cocălăreala prin toate parcurile Capitalei, unde primăria s-a gândit să amenajeze patinoare artificiale. Nu zic că e rău, zic doar că în ultimele ierni dacă aveai poftă să te dai pe gheață în Unirea, Cișmigiu sau aiurea, trebuia să stai la coadă la patine și apoi să te calci în picioare pe gheață, cu mulți gerțoi. Aș că eu nu voi servi patinajul popular de la primărie, dar dacă vreți, uite cum stă treaba:

Azi la ora 16.00 se deschide patinoarul din Parcul Unirii, adică în fața magazinului. Duminică vor fi deschise și cele din Tineretului și Herăstrău.

La Unirea, unde de regula e inghesuiala mai mare, s-a gandit din primăria să pună un preț de mall: 15 lei intrarea de luni până joi, și 20 de lei în week-end. Închirierea patinelor costă 10 lei. Programul va fi de luni până joi de la ora 10.00 la 22.00, vineri de la 10.00 la 24.00, sâmbăta de la 09.00 la 24.00, iar duminica de la 09.00 la 22.00.

Patinoarul din Parcul Tineretului (intrarea Șincai) va fi deschis duminică, 12.12.2010, la ora 15.00,  iar programul de luni până duminică va fi de la 9.30 la 22.00. Biletul pentru copii va fi de 10 lei, respectiv 15 lei adulți, în această sumă fiind incluse închirierea patinelor si timp nelimitat pe gheață.

Tot duminică, se deschide începând cu ora 16.00 și patinoarul din Parcul Herăstrău, unde taxa de acces va fi de 10 lei, de luni până joi,  iar vineri, sâmbătă și duminică 15 lei. Închirierea patinelor costă 10 lei pentru două ore. Programul e de luni până joi și duminică, începând cu ora 10.00  până la orele 21.00, pentru un program de două ore cu pauză de o oră, iar vineri și sâmbătă de la ora 10.00 la 24.00.

Urmează să se deschidă și patinoarul din Cișmigiu luna asta. Acolo măcar e mai mare întinderea, patinoarul fiind amenajat chiar pe lac.

Tags: , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Oldies but goldies

Biblioteca națională s-a deschis, dar nu funcționează

Biblioteca Națională Samsung

Biblioteca te păcălește că-ți face legitimație online, dar nu ți-o face decât la sediu, îți zice pe site că are anumite cărți, dar în depozit ele nu există, și nu împrumută cărți acasă. Niciodată. Avem un sediu ultracentral și modern de 100 de milioane de euro, doar ca suport pentru o reclamă Samsung deocamdată.

A venit toamna, acoperă-mi gresia cu niște antiderapant

placi

Robert Negoiță, iubitorul primar al sectorului 3, a lipit bucățele de material antiderapant pe plăcile de gresie de pe Bulevardul Unirii – pe care a dat 10 milioane de euro – ca să nu-și rupă trecătorii picioarele când merg să-și plătească impozitele.

Ce înseamnă să fii cioban

cioban

În pofida unei potenţe proverbiale, datorată chipurile cărnii de oaie, ciobanii nu mai au căutare la fete, iar o viaţă de celibat şi mizerie la oi nu mai e pe placul tinerilor.

Ziua 2: Dragă, eu unde dorm? că mă întreabă recenzorul….

Ospitalitate, dar nu degeaba

Dacă vă calcă recenzorul oferiți-i, vă rog eu, un pahar cu apă. Nici nu știți ce nevoie are!

(III) Clientul român e mitocan și nespălat

sexwork is work

Ultima parte a interviului cu „Profesoara” – una dintre cele mai vechi prostituate din București – face un portret robot al clientului român, de la gunoier și căcănar, până la politician și preot.

O zi la probațiune

alb-negru

Ce face un VIP condamnat cu suspendare, când ajunge în biroul consilierului de probațiune, unde trebuie să-și demonstreze îndreptarea: răspunde la telefon cu „dragă, sunt în oraș, la un interviu, vorbim mai târziu” 😉