Înalțarea cu telescaunul

Un sobor de preoți a sfințit pârtia Șoimul de la Gura Humorului. Cocoțați în telescaun. Pe schiuri ar fi fost mult mai mișto!

Un sobor de preoți a sfințit, în februarie 2010, pârtia Șoimul de la Gura Humorului, Suceava. Cocoțați în telescaun, ca sa-i auda Dumnezeu mai bine. Pe schiuri ar fi fost mult mai mișto! Ar fi acoperit o suprafata mai mare a partiei cu agheasmă.

P.S. Chiar, ma intreb in prostia mea, oare agheasma îngheață? Că dacă e sfântă și nu se alterează, indiferent cât timp o păstrezi, ar trebui să nici nu înghețe, nu? 😉

Tags: , ,

2 Responses to “Înalțarea cu telescaunul” Subscribe

  1. Dumnezero 29/12/2010 at 17:13 #

    Ah, cat pe sa cada cu fata in zapada la sfarsit. Ce pacat… Daca eram acolo oricum aruncam cu bulgari dupa ei.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Înalțarea cu telescaunul | Dollo zice Bine -- Topsy.com - 29/12/2010

    […] This post was mentioned on Twitter by Ganduri Libere…, dollo. dollo said: Înalțarea cu telescaunul: Un sobor de preoți a sfințit pârtia Șoimul de la Gura Humorului… http://goo.gl/fb/xRFfD […]

Leave a Reply

Oldies but goldies

Cât ne-a costat înflorirea sectorului 3, în campania electorală 2016

begonia1

Primarul Negoiță a cumpărat gazon la preț dublu față de piață, apoi l-a tăiat și aruncat ca să planteze în loc begonii. Cât au costat ele și de ce primarul refuză să spună?

Vinales, seva eco-bio a Cubei

vinales20

Dar ce căutași, maică, taman în Cuba? l-am întrebat noi pe albanez. Și el nu pricepea ce-l întrebăm, dar râdea la noi. Noroc că nevastă-sa mai scăpa câteva cuvinte englezești și până la urmă ne-a arătat stâlpii casei, a bătut cu mâna în ei și am priceput că albanil nu era albanez, ci zidar.

Când religia contrazice nevoile societății – eșecul german

biserica catolica

Biserica are monopol pe protecția socială în anumite zone din Germania, așa cum vrea și România să facă. Nemții își dau seama, după 50 de ani, că au greșit.

Scrisoarea pe care n-a mai primit-o Eugen Ionescu

dosarul-profesorul

Povestea profesorului Ion Nițulescu – un „element dușmănos” față de orânduirea socialistă – și a delatorilor săi, dintre care numai securistul șef mai trăiește azi bine mersi, măncându-și pensia într-o vilă somptuoasă chiar în satul natal al victimei sale

Cu cât ne-a botezat Samsung Biblioteca Națională

Biblioteca Națională Samsung

Statul român plătește un credit de 104 milioane de euro pentru clădirea Bibliotecii Naționale, iar firma Samsung și-a pus numele pe ea, cu câteva televizoare în valoare de 300.000 de euro. O afacere marca Ministerul Culturii și Patrimoniului Național.

Secretul Rozaliei din Criţ: “Ne-a ferit Dumnezeu de emigrare aicea, că avem mult de lucru”

Minunata ciorba ardeleneasca a adunat Europa la aceasi masa

Cu timpul oamenii au constatat că activităţi pe care noi le considerăm plictisitoare, pentru că le facem zi de zi, pot fi vândute foarte bine străinilor, care nu le-au văzut niciodată