Cum semnează Vanghelie

Așa e că v-ați gândit că Vanghelie nu scrie de mână, ci doar de tipar? :P Ei bine, are și ștampilă cu semnătura lui intelectuală

Așa e că v-ați gândit că Vanghelie nu scrie de mână, ci doar de tipar? 😛 Sau de calculator, deși sunt câțiva care știu că Vanghelie nu a avut multă vreme pe birou decât un monitor de computer și o tastatură acoperită de hârtii, fără unitate, că era numai de decor, ca să dea bine în poză. Probabil din punctul ăsta de vedere Vanghelie va rămâne multă vreme singurul politician de la centru fără blog, care preferă să ia pulsul poporului din mijlocul maselor adunate în jurul grătarelor…

Ei bine, dacă vreți să știți, Vanghelie nu numai că scrie, dar și semnează. Adică are ștampilă din aia ca o parafă, pe care oamenii lui o aplică pe diverse acte, în diverse ocazii.

Am găsit azi în cutia poștală o felicitare de Crăciun și Anul Nou (pe sistem 2 în 1) de la Vanghelie. Nu stau în sector la el, dar în calitate de președinte al PSD București el s-a simțit dator să-i ureze pe toți bucureștenii. Poate la el în sector felicitările or fi fost puse la timp, dar la noi ăștia, păstoriți de primarii puterii, au fost puse abia azi. În fine, un gest frumos, chiar dacă tardiv și inutil pentru mine, că dacă ar fi să candideze la Capitală tot nu l-aș alege pe Vanghelie. Anul ăsta nu ne-a mai urat cutia poștală decât madam Renate Weber (care e de la PNL parcă), primarele și PDL-ul lui nu s-au grăbit să ne mai zică să trăim bine, ca în alți ani.

E, revenind la felicitarea lui Vanghelie, e o poză a unui înger auriu, pe fondul unui brad împodobit, scrisă cu roșu (de tipar) și semnată cu stampila de Vanghelie. Semnătura pare mai intelectuală decât ne-am fi așteptat. Ce e de remarcat la felicitarea asta, că n-are niciun înscris care să facă identificabil producătorul. Orice tipăritură are un cod de identificare care să arate cine a tipărit, unde și eventual în cate exemplare. Asta e precum afișele electorale, fără sursă. Ca să nu știi cine și cu cât a finanțat partidul. Deci nu știm cine l-a sponsorizat pe Vanghelie ca să felicite tot Bucureștiul, dar măcar e bine că n-a făcut excepții.

Etichete: ,

4 comentarii la “Cum semnează Vanghelie” Subscribe

  1. Dumnezero 07/01/2011 at 19:20 #

    Are brand, se pare. „Vanghelie”

  2. Ana 08/01/2011 at 01:27 #

    Am primit-o si eu, desi nici eu nu-s in sectorul lui. Tot dupa sarbatori, exact aceeasi felicitare, intr-un plic alb pe care nu-s decat insemnele PSD si un Sarbatori Fericite.

    • Dollo 08/01/2011 at 11:04 #

      Da, da, exact asa e plicul. Branduit cu trandafiri 🙂 Și n-ai fost impresionata de semnatura aia „telectuala”?

  3. Ana 08/01/2011 at 13:00 #

    Atat de impresionata am fost incat am zis sa contribui la implinirea urarii cu speranta si belsug… recicland plicul si felicitarea!

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

„Bună, ce faci?!” – varianta nipono-americană cu happy end

gene-hitaki

Epstein și Kobayashi – Ce șanse erau ca un evreu și o japoneză, el economist, ea pictoriță, ambii trecuți de 60 de ani, să se întâlnească și să se iubească, în ditamai New York-ul?

Construcția unei case în România, când nu ai bani, dar ai pretenții (I)

trasare

Arhitectul și proiectul – România geme de Gaudi nedescoperiți; 12 arhitecți în doi ani și al 13-lea care ne-a pus capac; Care e treaba cu proiectul casei – diferența dintre DTAC și PTh

Nu există o legătură între creșterea avuției bisericii și calitatea vieții enoriașilor

oti

Interviu cu fondatorul Asociației Secular Umaniste din România, Atila Nyerges, despre religie, credință, știință și imoralitatea legăturii dintre biserică și politicieni, pe la spatele poporului prezumat credincios.

Depre ziduri

pano

și oamenii care se încăpățânează să le construiască și să repete istorii de care omenirea ar trebui să se rușineze.

Plasturii lui Negoiță – cât au costat și de ce s-au dezlipit

lipire-plasturi

50.000 de bucățele de „not so safety walk” cumpărate de la 3M au fost lipite bucată cu bucată de oamenii ADPB, pare-se la fel de prost cum a fost gândită toată lucrarea de pe Bulevardul Unirii

Cât ne costă să „stârpim” prostituția și cât am câștiga dacă am legaliza-o

ashley

Statul a cheltuit un milion de lei și doi ani de anchete ca să descopere că prostituția se face și prin mica publicitate. Printre „proxeneți” – o femeie de serviciu care cumpăra prezervative la un salon de masaj, o studentă care-i organiza agenda unei fete, un ziar de mică publicitate…