Ultima noapte de promisiuni, prima zi de acțiune

A trecut și „cumpăna” asta. Acum să vedem de ce suntem în stare, că la planuri toți suntem buni! Vă urez și vouă la fel! ;)

A trecut și granița asta, a Revelionului. O pregătești, plănuiești, perpelești aproape o lună de zile, și ea te lasă vlăguit de puteri și un pic mahmur după numai câteva ore de petrecere.

Cea mai dramatică schimbare, dincolo de trecerea cronologică și banală dintr-un an într-altul, se petrece chiar în capul nostru, acolo unde, până la Revelion, se coc cele mai frumoase, promiţătoare, fanteziste, revoluționare planuri de care omul e în stare. După ce te trezești din beția promisiunilor, ești deja în mijlocul rahatului pe care-l plănuiai. Na! Ești tot tu, cu aceleași forțe (un pic vlăguite de alcool), aceeași realitate pe care plănuiai s-o schimbi, diferența e dată de … dată. Trebuie să pui osu la treabă sau să admiți că te-ai dat prea tare în bărci cu o seară înainte, când ți se părea că lumea e frumoasă, pentru că „de la anul” o să faci și o să dregi tot ce n-ai fost în stare să faci în anii trecuți.

Acum situația seamănă cu farfurie pe care s-au sleit sarmalele. Sau poate mi se pare mie…

Oricum, a trecut și „cumpăna” asta. Acum să vedem de ce suntem în stare, că la planuri toți suntem buni! Vă urez și vouă la fel! 😉

Etichete: , ,

6 comentarii la “Ultima noapte de promisiuni, prima zi de acțiune” Subscribe

  1. GeorgeL 03/01/2011 at 15:40 #

    Misto pozele!

    Dar daca nu eram eu, nu prea aveati ce poza. In prima poza eu am pus sticlele alea de sampanie pe pervaz, la rece, pt ca Remus R sa nu carcotesca cu privire la temperatura sampaniei in momentul degustarii ei; in poza 2, acea lumina calda, superba, este data de lumanarea cumparata de mine, dupa o idee originala :)); iar locul de unde lumineaza a fost ales de mine; in poza 3, acel antebrat bine lucrat (ca pe Targu Ocna) e al meu; la fel si ceasul din centrul imaginii, care e un Swatch – The others just watch; in poza 4, tacamurile au fost aranjate de mine. In concluzie, decorul, lumina, antebratu', ceasu'… sunt opera mea :))

    • Dollo 03/01/2011 at 17:32 #

      Deci, perversule de pe Targu Ocna, situatia nu e 100% cum o descrii. Ochelarista are și ea o parte din merit: luminația paharelor venea si din laptop-ul ei, cracii ăia din poza în care tu ești orbit doar de propriul ceas sunt ai ei, iar farfuria cu sarmale era a ei daca nu ma însel. Sigur, restul îți revine, categoric 🙂

  2. Ochelarista 03/01/2011 at 17:50 #

    Wow! Mai gandeste cineva ca mine!:D Dollo, exact asta ii spuneam si eu pervesului de pe Targul Ocna ceva mai devreme pe messenger, dar el, nu si nu…ca POATE, daca te uiti dintr-un anumit unghi observi si picioarele mele, dar…nu prea vrea sa recunoasca si contributia mea:P…de tine, cea care ai facut pozele, ce sa mai vorbesc:)))) Ntz, ntz, ntz! Mai, GeorgeL, nu e frumos sa te lauzi asa:P

    • Dollo 03/01/2011 at 18:39 #

      Alina, mintile geniale gandesc la fel 😉

  3. Daniel 05/01/2011 at 04:48 #

    Hihihihihihi…..frumoasa rochita neagra…..

    • Dollo 05/01/2011 at 14:45 #

      Daniel, vezi ca rochița neagră e „Ochelarista”, si e „dată” 😉

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Ce caută englezii în Grecia

karaoke

În timp ce milioane de estici se dau peste cap să emigreze în vest ca să facă bani, englezi, germani sau canadieni vin în Grecia ca să trăiască decent, în căutarea unui stil de viață care nu le mai e accesibil în propriile țări.

Turism nemţesc în Transilvania: “Adevărata Românie poate fi descoperită numai la sat”

Casutele de vacanta ale lui Jonas din Valea Verde

„Pupă-mă-n fund şi rămâi sănătos!”, salutul medieval inedit al sighisorenilor, a provocat, in epoca, indignarea Vienei, iar azi le smulge zambetele turistilor straini

Cum s-a făcut de am aflat povestea Amitei Bhose

AmitaBhose_Vaideeni1980

Fascinanta istorie a unei indience care s-a îndrăgostit de România citindu-l pe Eminescu, a lăsat familie și avere în urmă și a venit să trăiască în comunismul fără apă caldă și curent în căminele din Regie.

Fatalismul mioritic se tratează cu drujba

diana

Vă mai amintiți că în Drumul Taberei începuse construcția unei noi linii de metrou? Asta e povestea oamenilor care i-au împins liniile și peroanele mai pe mijlocul bulevardului, ca să nu le afecteze pomii.

Autorizația de construcție – când primăria e mai parolistă decât arhitectul (II)

unelte

În țara lui „așa se face”: dom profesor îți face o onoare cu forța, iar producătorul îți zice, voalat, că proiectantul tău e praf; Și se întâmplă că ne dispare din proiect și al treilea structurist

De ce nu-i prieşte Mioriţei iarba din UE

turma-alergand

Oieritul românesc supravieţuieşte cu greu, între subvenţia europeană care vine târziu, dezinteresul tineretului pentru meseria de cioban, şi supremaţia supermarketurilor care ne bagă pe gât brânză de import.