Breaking news, măi dragă!

Ar fi cazul să vă placă noua temă a blogului, pentru că mi-a luat mai mult timp s-o aleg și s-o asortez decât a durat intrarea la ambele H&M zilele astea.

Ca orice femeie care se respectă mi-am schimbat și eu garderoba primăvara asta. Ar fi cazul să vă placă noua temă a blogului, pentru că mi-a luat mai mult timp s-o aleg și s-o asortez decât a durat intrarea la ambele H&M zilele astea. Am zis să fie ceva mai vesel, iar asta se va vedea și din tonul scrierilor, de acum încolo. Am zis! Mai ales că totul coincide cu o veste foarte bună pe care am primit-o vineri, și despre care o să vă tot povestesc anul ăsta. Deci, optimismul e pe mine cât casa. Deocamdată vă țin cu suspansul la gură, pe o temă colorată și veselă 🙂 Comentați?

P.S. Dacă nu recepționați cum trebuie noua temă a blogului, contactați-vă furnizorul de internet 😛 Glumesc, scrieți-mi dacă se întâmplă să mă citiți mai greu decât până acum.

Etichete: ,

38 comentarii la “Breaking news, măi dragă!” Subscribe

  1. Dan 04/04/2011 at 09:09 #

    Revin cu inca o problema de layout – pe o rezolutie de 1024×768, articolele apar sub div-ul cu titlul/Recente/Cauta, nu in dreapta lui. Daca nu dai scroll dupa selectarea articolului din Recente, nici nu te prinzi ca s-a intamplat ceva.
    Vreo dimensiune minima undeva?

    • Dollo 04/04/2011 at 12:24 #

      Da, e o problemă asta, dar deocamdata nu știu despre ce e vorba, voi cerceta. Mulțumesc pentru semnalare.

    • Dollo 04/04/2011 at 14:20 #

      Sper că s-a rezolvat acum. Să mă anunți dacă se vede tot așa, te rog.

      • uNu 29/03/2012 at 09:12 #

        Schimba-ti rezolutia pe 1024×768 si vezi singura cum arata. Nu mai astepta la altii sa-ti spuna cum vad ei problema. Si-apoi critici d`astia ca Bulanjer ala, e plin pamantu` de ei. Alde astia nu fac nimic dar critica in stanga si-n dreapta. Eu am rezolutia de 1280×1024 si cu toate ca am 60 de ani si sunt chior de-a binelea pot sa spun ca se vede foarte bine si ca-mi place tema aleasa de tine pt. acest blog. Succes

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

De ce picură în Casa Poporului

casa poporului senat

Un accident umed a fost descoperit ieri, pe Facebook, în Parlament. Pentru că am apucat s-o cunosc pe mama Casei Poporului înainte să moară, vă invit să citiți un text din care veți afla și voi cum e când se sparge o țeavă în Palat, cum intră zăpada în birouri iarna, de ce unii zic că ar fi nevoie de termopane noi, câtă apă, curent și nervi consumă Casa Poporului ca să fie ceea ce este: locul în care cei mai iubiți fii ai poporului muncesc zi de zi pentru propășirea noastră, a tutulor.

De ce a fost mai bine în iarna lui 54

București în iarna din 1954

Pe vremea aia oamenii știau să-și facă provizii pentru iarnă, să se scoată singuri din rahatul alb și reușeau să îndeplinească și planul în uzină. Acum avem televiziuni de știri al căror unic rol educativ e ăla de a perpetua mentalitatea asistată a cetățeanului care în curând va aștepta să fie șters și la cur de către autoritățile incompetente.

Sărăcia se învață în familie și e ocrotită de stat

teclas

În Deltă oamenii se zbat ca peștii pe uscat: nu au de lucru, dar fac copii ca să trăiască din alocații. Copiii lor le vor călca pe urme. Needucați, necalificați, vor fi următoarele generații de votanți cu sacoșa.

Cum se aproba un film pe vremea lui Ceaușescu

gabriela petre

Povestește Mihai Constantinescu, regizor care și-a început cariera cu niște pușcărie pentru delict de opinie, a stat pe bară zece ani după asta, fiindu-i interzis să lucreze în branșă, apoi a făcut un balet ideologic ca să nu-i fie rușine azi cu filmele semnate în vremea aia

Pedeapsa norvegiană, cum s-a ajuns la ajutor și n-au rămas la răzbunare

opera2

Zicătoare norvegiană: cu ce fel de fost deținut ai vrea să te întâlnești seara, pe o alee pustie? Aplicată în România, zicătoarea ar suna așa: cu ce fel de ziarist sau politician ai vrea să ai de-a face într-o campanie electorală?

Generaţia „Silicon Valley” de România, după 50 de ani

Politehnica Bucuresti, Falcultatea de Electronica si Telecomunicatii - Generatia 1960 - numai vise

Au absolvit în 1960 Politehnica. Erau 150. Mai târziu unii au emigrat și au ridicat cu creierele lor celebra Silicon Valley din California. Cei care au avut cu adevărat vână de aventurieri au rămas aici, în România. Acum mai sunt vreo 50.