Leapșa oracol

Că tot vorbeam zilele trecute de Facebook versus oracolele din școala generală, am primit azi o leapsă, genul ăla, de la o fostă colegă de breaslă, acum PR-istă: Georgiana Capuerde. Trebuie, deci, să răspund la întrebările următoare:

1.Când ai început să scrii online?

În august 2009

2. Ce te motiveaza sa scrii pe blog?

Gândul că voi cîștiga ceva bani la un moment dat din el. Până atunci, însă, mă motivează suficient faptul că adun în jurul lui oameni care rezonează (sau nu) cu mine, dar măcar revin ca să vadă ce-am mai zis 🙂

3. Cum reacţionezi la comentarii negative?

Dacă sunt negative doar de dragul de mă înjura, le răspund cu aceeași monedă. Dacă e vorba de divergențe de opinii mă străduiesc să explic mai bine ce am vrut să spun și să-mi argumentez punctul de vedere. Dar accept și alte păreri, că doar nu sunt eu cea mai deșteaptă.

4. Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit?

Eram nevorbită, după câteva luni de la ieșirea din presă. Obișnuită să scriu zilnic, simțeam că omenirea pierde niște bule de înțelepciune dacă eu nu le „înregistrez” undeva, așa că mi-am făcut blog. Până atunci nu citisem niciun alt blog, deci mi-a fost ușor, mi-am imaginat că nu e mare lucru.

5. Ce fel de linkuri ţii în blogroll?

Alte bloguri pe care le citesc sau le urmăresc periodic, selectate după criterii subiective: ori îmi place mult cum gândesc oamenii care le scriu, ori m-au trecut și ei în listele lor, ori și una și alta.

6. Cum te-a schimbat pe tine blogul?

Nu cred că m-a schimbat. E doar încă un job care momentan mănâncă timp și bani, și nu produce nimic. Când/dacă o să ajung la saturație „o să-mi dau demisia” 🙂

7. Ce aşteptări ai în viitor de la blogul tău?

Să crească, să-și facă prieteni mai mulți, să ajungă să trăiască pe picioarele lui, ca orice om matur, și să-și întrețină „mama” la bătrânețe, că în baza pensiei de la stat… 🙂

8. Cât despre cititorii/vizitatorii acestui blog?

Cochetez cu ideea ca la un moment dat să organizez o întâlnire cu cititorii constanți ai blogului, să ne cunoaștem și de-adevăratelea, să bem o bere sau un vin bun și să degustăm niște bucate pregătite de mama lu Dollo 🙂

Nu știu cui să dau leapșa asta mai departe, așa că îi înșir aci pe cei la care mă gândesc că poate ar vrea să răspundă: Aristocle, Gilbert, Dojo, GeorgeL, Monibell, Andreea.

Cine mai dorește, cine mai poftește, să se simtă liber să o ia. Mulțumesc pentru atenție 🙂

Tags: , ,

2 Responses to “Leapșa oracol” Subscribe

  1. andreea 04/04/2011 at 16:11 #

    prestez, cum sa nu, doar sa termin niste chestii pe la birou 🙂 imi place punctul 2…sarcasmul la putere

  2. Monica 04/04/2011 at 16:50 #

    Cel mai mult imi place punctul 8, mai ales partea cu „bucate pregătite de mama lu Dollo” 🙂

    Vin și răspunsurile mele mai pe seară.

Leave a Reply

Oldies but goldies

Ziua 4: Și chinez, și ateu, și friguros

Cica daca Adam si Eva ar fi fost chinezi

Azi am explicat unui conclocuitor chinez cum funcționează termoficarea românească; i-am băgat mințile în cap recenzoarei care voia să mă înregistreze doar pentru că trecusem pe la mama, și apoi am bârfit copios cu niște recenzoare bătrâne și puțin ciupite de molii, ca mine 😛

Când și de ce s-au dat ultimele amnistii în Europa

oug_gratiere-curcan

De la Ceaușescu, în 1988, care voia să fie iubit, la Vaclav Klaus, în 2013, care a vrut să scape niște corupți, Europa a trecut prin mai multe aministii și grațieri colective. Președinții care le-au dat nu s-au bucurat, însă, de simpatia populară.

Je suis doamna de la litera B

realitate

Doamna care răspunde de litera B mănâncă dintr-o caserolă, lucrează la un birou care nu se vede de dosare, zilnic cu o armată de oameni nerăbdători la ușă, care nu lasă nici măcar timpul să iasă bășina celui dinaintea lor din birou, că dau năvală să-i ia locul. Nu vreau să știu ce s-ar întâmpla dacă pe doamna ar apuca-o pântecăraia.

Suni la 112 și te sună înapoi niște ciocli

morturary

O întrebare pentru domnul Raed Arafat: ce comision primesc operatoarele de la 112 ca să le furnizeze firmelor de pompe funebre numerele de telefon ale rudelor celor decedați?

De ce nu s-a surpat Bucureștiul când „ne-a făcut Ceaușescu” metroul

metrou5

Pentru că pe vremea aia s-au folosit mulți mineri cu târnăcoape, care au săpat cu grijă tuneluri, pentru că specialiștii de atunci și-au făcut doctoratele pe bune la metrou, nu plagiindu-i pe alții, și chiar și atunci au existat tasări de teren.

De ce a fost mai bine în iarna lui 54

București în iarna din 1954

Pe vremea aia oamenii știau să-și facă provizii pentru iarnă, să se scoată singuri din rahatul alb și reușeau să îndeplinească și planul în uzină. Acum avem televiziuni de știri al căror unic rol educativ e ăla de a perpetua mentalitatea asistată a cetățeanului care în curând va aștepta să fie șters și la cur de către autoritățile incompetente.