Cleaning teeth with happy ending

Hangover II - o poveste scrisă de bărbați, produsă de bărbați, jucată de bărbați, despre petrecerea burlacilor, așa cum își imaginează ei că ar fi mișto. Ca femeie mi se pare un pic infantilă, dar lasa că nici cu femeile și petrecerile lor în pijama nu mi-e rușine ;)

Titlul ăsta nu înseamnă mare lucru pentru ăia care nu au văzut The Hangover II, adică Marea Mahmureală II, din 3 iulie în cinematografe. Eu una nu văzusem prima parte, dar asta nu m-a împiedicat să râd copios la a doua. Se fac destule trimiteri în film la ce s-a întâmplat în prima parte. Adică Stu, un stomatolog evreu din NY voia să se însoare în prima parte, în Vegas, cu o curvă (așa e caracterizată în partea a doua de prietenii lui) și n-a reușit, pentru că a fost „reținut” la petrecerea burlacilor. Partea a doua e o recidivă, cu diferența că de data asta Stu chiar e îndrăgostit de o thailandeză, cu care are de gând să se însoare. Și ca să prevină situațiile din partea I decide să le ofere celor trei prieteni doar un „mic dejun al burlacilor”, festin cu clătite și suc de portocale.

Lucrurile o iau razna în Thailanda, unde Stu și prietenii uită iar de ei într-o noapte și se pierd prin Bangkok. Droguri, băutură, femei (mai mult sau mai puțin), curse periculoase, personaje pe măsură. Cei trei – Bradley Cooper, Zach Galifianakis and Ed Helms – plus o maimuțică dealer de droguri, un călugăr budist în scaun cu rotile și un chinez infractor internațional pe care îl urmărește FBI-ul. Pe scurt, o poveste scrisă de bărbați, produsă de bărbați, jucată de bărbați, despre petrecerea burlacilor, așa cum își imaginează ei că ar fi mișto. Ca femeie mi se pare un pic infantilă, dar lasa că nici cu femeile și petrecerile lor în pijama nu mi-e rușine 😉

La un pas să nu ajungă – din nou – la propria nuntă, Stu are o revelație către final: de vreme ce i se întâmplă a doua oară să fie posedat de un demon, e clar că nu e făcut pentru însurătoare, „ca orice dentist”. Se va pierde în Bangkok unde va deschide un cabinet stomatologic „Cleaning teeth with happy ending”. În traducere liberă ar fi ceva gen „masaj erotic cu finalizare”,  diferența fiind dată de obsesia lui Stu pentru dantura curată și sănătoasă.

Finalul nu e ăsta, vă las să-l descoperiți, dacă aveți drum prin vreun mall zilele astea sau să-l descărcați de pe net, dacă sunteți „din ăia”! Iar piesa de rezistență vine abia după final, când puteți vedea exact ce au făcut cei trei în noaptea aia de pomină de care nu-și mai amintește nimeni.

Nu vă așteptați la ceva spectaculos, e doar o comedioară haioasă bună de descrețit creierul într-o zi ploioasă de iulie.

Etichete: , , ,

4 comentarii la “Cleaning teeth with happy ending” Subscribe

  1. Ioana 01/07/2011 at 11:48 #

    Sa nu ma-njuri ca fac o corectura 🙂 daca „teeths” vrea sa fie „dinti”, atunci e „teeth”, ca singularul e „tooth” (ca goose – geese). Defect profesional corecturile astea, sa-mi fie cu iertare 🙂

    • Mavi 01/07/2011 at 12:57 #

      Cred ca e Engrish 🙂 Are sens in contextu cu happy ending 😛

      • Dollo 01/07/2011 at 14:01 #

        :)) indeed

    • Dollo 01/07/2011 at 14:02 #

      Asa-i, ai dreptate. Merci 🙂

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

În așteptarea telefonului de la Angela Merkel

tausance-bun

Ce mai face echipa care l-a ajutat pe Iohannis să strângă un milion de like-uri pe Facebook și să ajungă președinte

USR, mai bine nu se poate

candidati-scena

Am fost la congresul USR ca să-i cunosc mai bine pe oamenii pe care-i susțin. Am vrut să înțeleg de ce Nicușor Dan ține cu dinții și de progresiști și de conservatori, și cum s-a tranșat soarta partidului prin alegerea celor mai buni 21 de oameni care să-l conducă.

De ce nu-i prieşte Mioriţei iarba din UE

turma-alergand

Oieritul românesc supravieţuieşte cu greu, între subvenţia europeană care vine târziu, dezinteresul tineretului pentru meseria de cioban, şi supremaţia supermarketurilor care ne bagă pe gât brânză de import.

Suni la 112 și te sună înapoi niște ciocli

morturary

O întrebare pentru domnul Raed Arafat: ce comision primesc operatoarele de la 112 ca să le furnizeze firmelor de pompe funebre numerele de telefon ale rudelor celor decedați?

Cum se aproba un film pe vremea lui Ceaușescu

gabriela petre

Povestește Mihai Constantinescu, regizor care și-a început cariera cu niște pușcărie pentru delict de opinie, a stat pe bară zece ani după asta, fiindu-i interzis să lucreze în branșă, apoi a făcut un balet ideologic ca să nu-i fie rușine azi cu filmele semnate în vremea aia

De ce nu plecăm din România

Mâini de români - copiii culegători de afine din Pasul Prislop

Dacă despre curajul și nerăbdarea celor care pleacă s-a tot scris, teama, lenea, sentimentalismul și, de ce nu, curajul de a rămâne al celorlalți a fost lăsat în umbră.