Primăria Capitalei aprobă manifestări rasiste

După ce un prefect al Capitalei a sărbătorit cândva cu drapelul arborat în bernă, primăria dă aprobare de manifestări rasiste în fața Ambasadei Cehe. Nu-i mișto?

Merge omul cu căciula în mână la primărie, ca să ceară aprobare pentru o manifestare împotriva rasismului. Pașnic. Și omul, și manifestarea. Și pe bonul de înregistrare a cererii depuse la primărie ce credeți că scrie? Că „solicită aprobare pt. manifestări rasiste în data de…”.

Acuma, există două posibilități:

– ori funcționarul care a scris bonul ăsta să fie același cu ăla care a redactat acum câțiva ani comunicatul fostului prefect al Capitalei (Ioan Iordan) care a scris că Ziua drapelului „se sărbătorește cu drapelul arborat în bernă”;
– ori cine a scris bonul crede că țiganii nu pot să protesteze decât rasist, adică să răspundă cu aceeași monedă cu care sunt tratați, mă înțelegi?! 😉

Oricum ar fi, la primărie e distracție, e mișto. Hai cu protestul rasist și după aia bem o bere cehească!

 

P.S. Poza a fost postată pe Facebook de semnatarii cererii

Etichete: , , ,

No comments yet.

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Perla Harghitei din Călărași (V)

noi

Povestea casei din lemn de la Harghita și minunații unguri de la Ecowoodenhouses care au construit-o

Fatalismul mioritic se tratează cu drujba

diana

Vă mai amintiți că în Drumul Taberei începuse construcția unei noi linii de metrou? Asta e povestea oamenilor care i-au împins liniile și peroanele mai pe mijlocul bulevardului, ca să nu le afecteze pomii.

Consilierul Victor Stan: cum să mă adoptați, doamnă, dar ce, sunt câine?

victor ion stan

În proiectul „Nu aștepta supereroi, cere-ți orașul înapoi”, orice bucureștean poate să adopte un consilier general și să-l întrebe ce face el pentru oraș. Eu l-am adoptat pe Victor Stan, unul dintre veteranii consiliului, și așa a decurs prima mea discuție cu el.

Moarte chiaburilor din sănătate!

Rares Nechifor, embolizare uterina

Care n-a plecat din țară până acum – ca să se trateze sau să profeseze într-un sistem civilizat – e invitat s-o facă de la 1 martie 2013. România nu-și permite să mai încurajeze existența unei alternative private în sănătate.

Cum se aproba un film pe vremea lui Ceaușescu

gabriela petre

Povestește Mihai Constantinescu, regizor care și-a început cariera cu niște pușcărie pentru delict de opinie, a stat pe bară zece ani după asta, fiindu-i interzis să lucreze în branșă, apoi a făcut un balet ideologic ca să nu-i fie rușine azi cu filmele semnate în vremea aia

Doctorul cu 2000 de pacienţi şi 350 de oi

doctorul

Medicul Emil Crişan a făcut medicina de drag, dar a moştenit şi dragostea de animale de la strămoşii săi, aşa că azi îşi împarte priceperea între oameni şi animale.