Bingo Metropolis face glume cu BCR

În numai câteva minute am câștigat 25.000 de lei la Bingo Metropolis, dar i-am pierdut pe drumul spre BCR

Tocmai îmi plăteam facturile online, când sună telefonul fix, iar un domn care se prezintă „Stoica Costel, director la Bingo Metropolis” mă anunță că sunt fericita câștigătoare a unui premiu de 25.000 de lei. „Adică 250 de milioane de lei vechi, doamnă!”. O clipă rămân descumpănită – niciodată nu știu cum să reacționez în fața anumitor sume, trebuie să mai lucrez la spontaneitate – așa că tipul insistă, dojenitor: „nu v-ați uitat la emisiunea noastră cu domnul Țociu și Palade!”. Recunosc, nu. El continuă pe ton părintesc, cu povestea cum că la ultima emisiune nu știu ce calculator – sau poate chiar domnul Țociu…? – a tras la sorți nu știu câte zeci de numere de telefon din rețeaua Romtelecom, printre care, fatalitate, și al meu. Zice: „Sunteți titulara acestui număr, doamnă?”. Aprob afirmativ, așa că el continuă: „Atunci trebuie să vă prezentați azi la orice sucursală BCR și să vă revendicați premiul, doamnă, că e ultima zi!”.

Încep să râd:

– și acuma urmează să-mi cereți să depun niște bani undeva ca să pot primi acest neașteptat premiu, nu?

– nu, doamnă, mergeți la orice filială BCR cu factura de Romtelecom și buletinul dumneavoastră și spuneți că v-a sunat Stoica Costel, director la Bingo Metropolis și dânșii o să vadă că sunteți în baza de date și veți intra în posesia premiului.

– și de ce ar vrea Bingo să-mi dea mie banii ăștia, dacă nu joc la Bingo, nu mă uit la emisiunea cu domnul Țociu…?

– vai, doamnă, ce vârstă aveți?

– respectabilă!

– păi și credeți că îmi permit eu să fac glume cu dumneavoastră, doamnă?

– cam da…

– vă asigur că nu pierd timpul cu așa ceva, eu sunt director la…

În final mă întreabă ultimativ – se plictisise:

– doamnă, vreți premiul sau nu, că eu trebuie să fac aicea raportarea… vă duceți la BCR?

– o să mă duc, domnule, dacă e pe bani, cum să refuz 25.000 de lei? Dar eu tot cred că e o glumă, să știți!

Și-mi închide telefonul. Eu acuma ce să înțeleg, să mă mai duc la BCR sau mai bine mă apuc să joc la Bingo? Oare am pierdut premiul vieții mele pentru că am fost suspicioasă? Mamă și ce buni ar fi fost 25.000 de lei, scăpam de creditul la mașină, pfuuu

 

Etichete: , , , , ,

15 comentarii la “Bingo Metropolis face glume cu BCR” Subscribe

  1. Dragos B 10/11/2011 at 12:39 #

    Lasã, cã o sã ai noroc în dragoste.
    Numa sa nu refuzi si cand te-o suna Fãt-Frumos…
    🙂

    • Dollo 10/11/2011 at 12:40 #

      Mai ales dacă mă cheamă să-mi arate contul lui de la BCR 😛

      • Fat-frumos (cu palosu gros) 10/11/2011 at 18:26 #

        Te-as suna fa, dar dupa cum stii, sunt cam puturos. Mai bine mergeai la BCR sa-ti ridici banii, si ne masuram si noi in conturi (BCR), cand aveam chef. Dar asa, parca vad c-ai stat acasa ca frumoasa din padurea adormita. LOL.

  2. janina 10/11/2011 at 14:15 #

    Cat de ghinionist poate sa fie tipul respectiv, sa sune si el pentru o smechereala mica si sa dea peste un ziarist?!
    Eu cred ca trebuie sa se lase de meserie

  3. Xanaxdu 10/11/2011 at 14:20 #

    Ca una care nu mai traieste in RO, si nu mai are experienta cu tepe locale, io nu pricep care-i spilul: ce cistiga Stoica Costel din afacerea asta?

    • Dollo 10/11/2011 at 16:44 #

      Păi de asta am fost și eu descumpănită, dar ce alternativă ar fi, să existe Moș Crăciun (în cazul ăsta Moș Bingo) și să-ți dea 25.000 de lei chiar dacă n-ai jucat?

  4. Glass and Iron 10/11/2011 at 15:29 #

    Dollo, sau ai o rabdare monumentala sau a fost vorba despre curiozitatea de ziarist … eu ii inchideam telefonul imediat cum auzeam cuvantul „bingo”. Si poate ca inainte sa auda clic-ul ar mai fi „prins” si ultimul cuvant : „mă-tii”.

    Daca preciza un numar de telefon la care trebuie sunat mai intelegeam, dar asa … poate a vrut numai sa te stie plecata de acasa ca sa „opereze” linistit” 🙂

    • Dollo 10/11/2011 at 16:44 #

      Hm, la asta nu m-am gândit, dar nu-mi știa numele, cred că a luat numărul la întâmplare…

      • Glass and Iron 10/11/2011 at 17:04 #

        🙂 Stiu un tip care acum, cand pleaca in strainatate, nu mai da telefon la taxi ci se duce el la statie sa ia taxiul pana la aeroport … „De ce faci asta ?” … „Băi, m-a dus odata un sofer care arata asa de mafiot ca m-am perpelit tot timpul ca stia adresa de unde m-a luat”. 🙂
        Traim vremuri tulburi …

  5. Alexandra 10/11/2011 at 15:31 #

    E vreo teapa mai noua sau nu mai sunt eu la curent? Si cum functioneaza, ca inca nu m-am prins ce castiga domnul glumet din toata afacerea.

  6. Tudor 10/11/2011 at 15:59 #

    Tanti, nu erau astia de la Bingo Metropolis cei la care in mod constant acelasi om tot castiga la ei si cam batea la ochi toata treaba? Atat Bingo cat si nenea ala fac inselaciune, numai ca a lui nenea bate prea tare la ochi. Asta in conditiile in care stiu ca nu esti anuntat ca ai castigat, ci trebuie personal sa te duci sa-ti ridici castigul. Ai participat dar nu te-ai interesat daca ai castigat sau nu? Adio castig. Te cauta cineva insistent spunand ca ai castigat, desi nu ai participat? As propune sa ajunga direct dupa gratii un asemenea om 😀

  7. mircea 10/11/2011 at 21:13 #

    Asta o fi fratele celui care m-a sunat pe mine ieri: „Buna ziua domnule 567 (mi-a zis prenumele pe care nu-l foloseste nimeni decit cartea de telefon) sunt X Y directorul de marketing al %^srl si am o veste buna pentru sanatatea Dv….”
    Diferenta intre mine si tine e ca i-am taiat rapid avintul: nu ma intereseaza ( vestile bune de la necunoscuti).

    • Dollo 10/11/2011 at 21:21 #

      Ce inimă ai, domnule ! 😉

  8. bnk 06/12/2011 at 11:45 #

    se pare ca acest stoica costel isi schimba saptamanal pozitia si locul de munca 😉 …spre exemplu, astazi este director al BCR sucursala Galati :)) ….asta doar la inceputul convorbirii, caci pe parcurs s-a transformat in director de transfer bancar :)) 😉 a contactat-o pe bunica mea, care chiar astazi implineste respectabila varsta de 80 ani! saraca, nici macar ea nu a crezut….dar ce a mai sperat! norocul ei ca o duce capul si i-a spus „respectabilului domn” care „nu face glume cu o doamna cu varsta respectabila precum a bunicii mele” (nici cu ea, deci :p), ca il va contacta nepoata! si uite’asa, dupa ce l-am contactat pe domnu’ respectabil la numarul 0767 099 095 (sau 0767.099.095 – asta asa, daca da cineva cautare pe google si vrea sa gaseasca info despre acest numar), m-am distrat copios pe seama lui si m-am intristat enorm ca sunt oameni care chiar cred…. ps: premiul meu era de 50.000 ron (na, ca te-am luat!!!) si pt a intra in posesia lui trebuia sa merg la o sucursala BCR unde trebuia sa-mi deschid un cont…dupa care trebuie sa il recontactez pe domnu’ respectabil, care nu face glume proaste, la acelasi numar mentionat mai sus….
    una peste alta, se pare ca si eu am ratat premiul vietii mele….si era de 2x mai mare decat cel oferit tie 🙂

    • Dollo 06/12/2011 at 12:25 #

      Da, plurivalent don Costel asta 🙂 O fi lucrand si el sub acoperire si noi ii zadarnicim planul de facut fapte bune 🙂

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Pur și simplu Norvegia

16

Impresii de călătorie din Norvegia, încă o țară care nu suferă vreo comparație cu România.

Moartea iedului, mănânc și trăiesc

cioban-ied

Ciobanul mi-a zis să nu mă uit, că la ei femeile pleacă de acasă când se taie mieii. Am decis să nu-l ascult. Credeam că o să fiu mai tare ca Labiș și n-o să mai pot mânca după asta.

Nu s-a furat, așa s-a votat. Și numărat

voturi2

Cum am fost observator la numărătoarea voturilor într-o secție de votare din București și mi-am revenit din iluziile cetățenești pe care le aveam.

Cum am fost jefuiți în Valparaiso

20180312_112948

Tâlhăriți de bagaje în piața centrală a celui mai vechi port sud-american, Valparaiso, orașul chilian de patrimoniu UNESCO.

Regrete eterne fără semnul exclamării

Discuție despre pronumele de politețe pe marginea unei jerbe mortuare în Piața de flori George Coșbuc: se zice „nu vă vom uita niciodată” sau „nu te vom uita, fată?” 😉

Dacă Traian ar fi vrut să cucerească Dacia în 2013…

turnulete

… l-ar fi oprit jandarmii să urce la cetatea Sarmizegetusa Regia, pe motiv că e închisă între decembrie și februarie, și astfel geneza poporului român ar fi așteptat primăvara