Priviți-vă în ochi rezultatul votului :)

Cred că facem, următorul club de carte într-un sex shop, după cum arată coperta de la „Apărarea are cuvântul”, de Petre Bellu.

În ochi am zis, nu mai jos 😛

Nu m-am putut abține, când am găsit coperta asta căutând pe Google poza cărții „Apărarea are cuvântul”, de Petre Bellu. Ileana, ce ne pui să citim, dragă? :)) Facem următorul club de carte la un sex shop ceva?

După cum ați văzut, Apărarea are cuvântul a strâns 3 voturi, față de două câte a avut Minunata lume nouă. Dar, pentru că eu nu am votat – v-am lăsat doar pe voi de data asta – iar votul meu ar fi mers spre Minunata lume nouă, vă propun o înțelegere ca să nu mai avem un balotaj. Citim luna asta Apărarea are cuvântul, și luna următoare Minunata lume nouă. Așa scutim o votare. De acord?

Așadar, procurați-vă Apărarea are cuvântul – Ileana zice că se găsește pe Scribd, pentru cine are device-uri moderne de citit – și ne vedem ca să dezbatem „bijuteriile” doamnei de pe copertă pe data de 25 februarie. Pică într-o sâmbătă.

Să citiți bine! 🙂

Etichete: , ,

23 comentarii la “Priviți-vă în ochi rezultatul votului :)” Subscribe

  1. blo 25/01/2012 at 22:35 #

    am citit-o si eu. pacat ca nu aveti si intalniri virtuale, ca as fi participat si eu 🙂
    mi-a placut cartea.

    • Dollo 25/01/2012 at 23:18 #

      Poți să participi cu o recenzie virtuală, mi-o trimiți și când ne întâlnim o citim și pe a ta 🙂

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Parcul meu IOR

Parcul IOR

Mi-a fost alături 40 de ani, m-a crescut și relaxat. Acum e rândul meu să-l apăr de șmecheri. Dacă sunteți din sectorul 3, veniți mâine la Titan ca să ne păstrăm parcul.

Strâns uniți în jurul SRI, întru salvarea planetară a Internetului

dumbrava-cosmoiu

Cum se derulează o ședință în Parlamentul României, în care SRI încearcă și reușește să impună o lege abuzivă, iar deputații se fac că se opun.

Cum a salvat Vodafone caii din Deltă

Cai din Letea

Ca un violator care promite să ia fata de nevastă, ca să nu facă pușcărie, Vodafone promite să hrănească cu 20.000 de euro caii salvați de alții anul trecut. După ce le-a folosit imaginea fără să-i întrebe, ca să-și facă publicitate.

De ce ea?

tarau-victoriei-an

Povestea neromanțată a unei românce care a făcut pușcărie nevinovată, ca urmare a unui lanț de erori judiciare, deschis în 2000 de o anchetă a procurorului Cristian Panait, închis abia după 15 ani de procese

Cum e PSD-ul în Germania

metin-hakverdi2

Ce promite în campanie un parlamentar german de origine turcă, votat de peste 40% dintre alegători: impozitarea multinaționalelor, creșterea impozitelor pentru bogați, subvenții pentru femei și săraci

„Căpșunarii” care construiesc metroul din Drumul Taberei

Faur, Gheorghe și Vișovan în fața scutului cu care vor săpa tunelul de metrou

Au plecat de 10-20 de ani din țară, s-au specializat în săpat tuneluri în Spania sau Italia, și acum vin ca specialiști „străini”. Vestea proastă e că vor să plece înapoi. Sunt dezamăgiți că România nu a ajuns Europa din urmă cât timp ei au fost plecați.