Paștele și Crăciunul dăunează grav cititului

Amânăm clubul de carte până pe 21 aprilie, ca să-i dăm ocazia iepurașului să taie mielul și să coloreze ouăle

După cum s-a întâmplat și la Crăciun, când n-am reușit să citim la timp Cronica de familie, din motive „familiare” ce țin de tradițiile milenare ale sărbătorilor prilejuite de „nașterea Domnului”, iată că povestea se repetă și la „crucificarea Domnului”. Am zis că ne vedem pe 8 aprilie ca să dezbatem cele două cărți – Minunata lume nouă și 1984 – și unii dintre noi nu suntem gata. Plus că vine Paștele și fiecare are alte planuri decât cititul. Le vom detalia la momentul potrivit…

În acord cu trei dintre cei care au fost de acord să ne vedem pe 8 aprilie am convenit să mutăm clubul de carte după Paște, în prima sâmbătă, adică pe 21 aprilie. Aceia dintre cititorii blogului care și-au exprimat dorința să vină de data asta, mai au timp până atunci să citească vreuna dintre cele două cărți. Dar pe 21 aprilie, chiar ne ținem de cuvânt. Nu se mai acceptă altă amânare, pentru că nu mai există vreun motiv sărbătoresc 🙂

Ca să știți!

Tags: , ,

10 Responses to “Paștele și Crăciunul dăunează grav cititului” Subscribe

  1. ady 02/04/2012 at 20:16 #

    daca-ti spun cate carti am incepute, te iei cu mainile de cap. 🙂 in afara de 1984 (pe care n-as recomanda-o prea des :)) pe celelalte le-as recomanda cu extrem de multa parcimonie si doar fanilor declarati: ceva capa si spada pe meleaguri autohtone, 2 de amor si una pentru copii, toate ca sa contracareze depresia ce risca sa-mi cuprinda neuronul de atatea distopii.
    nu-s de jurna la bucatarie la sarbatoarea asta, de curatenie generala n-am forta, timp si chef, asa ca urmatoarele 2 saptamani le-am programat pentru citit.
    eu cand vreau sa citesc, citesc. 🙂 poa’ sa vina si sfarsitul lumii. (iti dai seama ce tragedie pe capul meu dc ar veni sfarsitul lumii si eu n-am apucat sa citesc toate cartile pe care am pofta sa le citesc?! 🙂 )
    si apropos, vine 1 mai, alt motiv sarbatoresc. 🙂

    • Dollo 02/04/2012 at 20:39 #

      da, dar cu puțin noroc, dacă ne vedem pe 21 aprilie, 1 mai nu ne va încurca până la întâlnirea următoare 🙂 pe urmă, la iarbă verde și la grătar merge o carte de capă și sfadă, ca usturoiu cu berea 😉

  2. brontozaurel 02/04/2012 at 20:35 #

    Eu is putin dezorientata… dupa unele din chestiile dulci pe care le-am cumparat, nu-mi pot da seama daca vine Craciunul sau Pastele… :-??

    • Dollo 02/04/2012 at 20:40 #

      Te-ai uitat la termen? 🙂 să nu începi să vezi că ninge afară după ce mănânci asta. Oricum, ai nișe ficați tari dacă mănânci atâta dulce.

      • brontozaurel 02/04/2012 at 22:34 #

        Cica expira in decembrie 2012 🙂
        Nu mananc, doar gust 🙂 Cantitativ, intr-o saptamana nu bag atata dulce cat e in cutia asta 🙂

  3. Escu 06/04/2012 at 09:55 #

    Nu pot sa vin, nu sunt in Bucuresti in perioada aia. N-am chef si nici timp sa citesc 1984.

  4. Irina 10/04/2012 at 13:54 #

    Buna. Tocmai am descoperit pagina asta si as fi foarte interesata de clubul de carte. Caut de mult asa ceva. Imi puteti spune daca mai acceptati membri si, daca da, unde se tine? Multumesc.

    • Dollo 10/04/2012 at 14:40 #

      Irina, ești binevenită dacă ai timp să citești până pe 21 aprilie măcar una din cele două cărți convenite. Dacă nu, stai cu ochiul pe rubrica asta, și vii la clubul următor, peste o lună, când vom stabili o altă carte. Cel mai probabil ne vom întâlni la Thomas Antique. Dar voi anunța cu câteva zile înainte de 21 locul și ora exactă.

  5. Irina 10/04/2012 at 14:43 #

    1984 am citit-o deja (de ceva timp) si azi sau maine merg sa-mi cumpar si Minunata Lume Noua. Asadar, cel mai probabil le voi avea pe amandoua la activ pana pe 21 aprilie.

    • Dollo 10/04/2012 at 15:00 #

      OK, atunci contăm și pe tine pentru clubul din 21 aprilie.

Leave a Reply

Oldies but goldies

Când Manhattanu era un soi de Ferentari…

Martha-Cooper-Kids

… iar Martha Cooper, prima femeie fotograf de la New York Post. Azi e septuagenară, dar se aleargă cu poliția și grafferii prin Brazilia ca la tinerețe. Și vine la București în 13-15 octombrie la Make a Point

Autorizația de construcție – când primăria e mai parolistă decât arhitectul (II)

unelte

În țara lui „așa se face”: dom profesor îți face o onoare cu forța, iar producătorul îți zice, voalat, că proiectantul tău e praf; Și se întâmplă că ne dispare din proiect și al treilea structurist

Viceroy vrea să-și ia permisul, Bianca – doar să se mărite

IMG_2114

Pentru că statusul social adevărat stă în Dacia papuc, cu care se poate căra „marfa”, și în numărul de puradei agățați de fusta nevestei. Restul e deșertăciune.

Când și de ce s-au dat ultimele amnistii în Europa

oug_gratiere-curcan

De la Ceaușescu, în 1988, care voia să fie iubit, la Vaclav Klaus, în 2013, care a vrut să scape niște corupți, Europa a trecut prin mai multe aministii și grațieri colective. Președinții care le-au dat nu s-au bucurat, însă, de simpatia populară.

Cu prejudecățile la Roma

Vaticanul după ploaie

Cum am cheltuit pensia pe o lună a mamei la o masă de fițe la Pierluigi în Roma

Consilierul Victor Stan: cum să mă adoptați, doamnă, dar ce, sunt câine?

victor ion stan

În proiectul „Nu aștepta supereroi, cere-ți orașul înapoi”, orice bucureștean poate să adopte un consilier general și să-l întrebe ce face el pentru oraș. Eu l-am adoptat pe Victor Stan, unul dintre veteranii consiliului, și așa a decurs prima mea discuție cu el.