Omul rămâne o maimuță receptivă

O teorie valabilă, demonstrată de site-ul The fun theory: omul rămâne tot o maimuță sensibilă la zdrăngănele, indiferent câte mii de ani i-a luat să ajungă hipster :)

C omportamentul oamenilor se schimbă cu puțin umor. Și o idee simplă pe care cineva are suficientă răbdare s-o aplice. Treaba asta cu scara muzicală aș pune-o la toate gurile de metrou din București, la care mâncătorii de sarmale, mici și shaorma cu de toate se înghesuie ca nemâncații la scările rulante, deși abia s-au sculat din pat de acasă sau de pe scaunul ocupat în metrou.

 

Dar mai sunt câteva chestii la fel de amuzante pe site-ul proiectului numit The fun theory. Și e o teorie valabilă: omul rămâne tot o maimuță sensibilă la zdrăngănele, indiferent câte mii de ani i-a luat să ajungă hipster. Sau dacă nu la zdrăngănele, la bani sigur e sensibil 🙂

Etichete: , , ,

4 comentarii la “Omul rămâne o maimuță receptivă” Subscribe

  1. Eugen Străistaru 07/12/2012 at 01:09 #

    La promotii mai mult ca la bani, acolo daca e colorat frumos, scris in romgleza, si cu muzicuta ritmata pe fundal, crede prostul orice, chiar daca pretul a fost umflat cu 2 zile inainte de reducere 🙂

    Daca mai primeste si o bomboana, phoai, pai face ravagii cu al sau card de credit Card Avantaj 🙂

  2. Adrian 07/12/2012 at 10:42 #

    Sarcasmul lui Dollo…priceless 🙂

  3. dojo 07/12/2012 at 12:57 #

    Si cel mai misto este ca ii face sa zambeasca si sa se joace. Iar asta chiar e o chestie misto. Ca in general sunt preocupati sau stresati, dar nu poti sta pe o asemenea zdranganea uriasa fara sa te amuzi putin.

  4. Ioana 10/12/2012 at 16:09 #

    mersi de idee, o sa o folosesc cu elevii, chiar fac o chestie despre „cool teenagers”, mere de minune:)

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Slăbiciunile unei femei puternice

katharine-graham

„Personal history”, de Kay Graham, cândva cea mai puternică femeie din America, la cârma Washington Post: despre jurnalism, politică, feminitate și neîncredere. O carte despre cum era America great în secolul trecut.

De ce nu plecăm din România

Mâini de români - copiii culegători de afine din Pasul Prislop

Dacă despre curajul și nerăbdarea celor care pleacă s-a tot scris, teama, lenea, sentimentalismul și, de ce nu, curajul de a rămâne al celorlalți a fost lăsat în umbră.

Îmi pasă de turci, dar de noi mi se rupe

proteste-turcia

Mai știe cineva azi de ce au ieșit revoltații noștri la Universitate în iarna lui 2012? Merge sănătatea mai bine? Țara e mai bine guvernată? Au ieșit din foame cetățenii ăia însetați de demnitate?

Cât ne-a costat înflorirea sectorului 3, în campania electorală 2016

begonia1

Primarul Negoiță a cumpărat gazon la preț dublu față de piață, apoi l-a tăiat și aruncat ca să planteze în loc begonii. Cât au costat ele și de ce primarul refuză să spună?

Ziua presei: Cum pui pe butuci o publicație

free press

Îi interzici secțiunea cea mai profitabilă, sub pretextul săvârșirii unei infracțiuni, apoi tărăgănezi ancheta penală și procesul până când concurența îi ia locul. La final nici nu mai contează verdictul judecătorului. Se întâmplă în România.

Cu prejudecățile la Roma

Vaticanul după ploaie

Cum am cheltuit pensia pe o lună a mamei la o masă de fițe la Pierluigi în Roma