Votați cărțile de vara asta

Dacă votezi ce cărți citim vara asta câștigi dreptul de a le citi și obligația de a veni la clubul de carte ;)

T impul pentru propuneri a expirat azi, așadar avem o listă cu de toate din care cred că fiecare poate alege trei favorite. Regulile sunt ca întotdeauna:

– cine vrea să voteze îmi scrie și cere un ID și parolă, votează apoi prin logare cu ID-ul și parola primite pe email. Cine le are deja votează cu alea vechi;

– cine votează trebuie să vină și la club, altfel nu are drept de vot. Dacă nu vă faceți timp să citiți o carte pe lună și să pierdeți o oră-două la o discuție cu alții despre ea, nu văd de ce ne-am pierde și noi timpul să citim ce votați voi 😉

– fiecare poate să voteze trei cărți din listă;

– cărțile care întrunesc cele mai multe voturi sunt citite în ordine alfabetică (după titlu), câte una pe lună, începând de luna asta;

– votarea expiră duminică la miezul nopții.

Așadar:

Ce cărți citim vara asta?

  • Ai toată viața înainte – Romain Gary (24%, 5 Voturi)
  • Pastorala americană – Philip Roth (19%, 4 Voturi)
  • Cimitirul Buna-Vestire – Tudor Arghezi (14%, 3 Voturi)
  • Cazul Jane Eyre – Jasper Fforde (14%, 3 Voturi)
  • Middlesex – Jeffrey Eugenides (14%, 3 Voturi)
  • Despre frumusețea uitată a vieții – Andrei Pleșu (5%, 1 Voturi)
  • Palatul chelfănelii – Pascal Bruckner (5%, 1 Voturi)
  • Culoarea sentimentelor – Kathryn Stockett (5%, 1 Voturi)
  • Zâna carabină – Daniel Pennac (0%, 0 Voturi)
  • Nori grei deasupra Castelului Blandings – P.G.Wodehouse (0%, 0 Voturi)
  • Fulger în plină vară – P.G. Wodehouse (0%, 0 Voturi)
  • … și la sfârșit a mai rămas coșmarul – Oliviu Craznic (0%, 0 Voturi)

Total Votanti: 7

 

Tags: , ,

5 Responses to “Votați cărțile de vara asta” Subscribe

  1. Marius Georgescu 11/07/2013 at 05:42 #

    Nu inveti nimic din asta?

    • Dollo 11/07/2013 at 07:43 #

      din care „asta”?

  2. Lucian Mustață 11/07/2013 at 10:52 #

    Putem să avem o discuție prin tele-conferință? Nu de alta, dar eu am citit deja cărțile pe care le-am nominalizat (că de-aia le-am nominalizat, pentru că sunt de citit) și de venit personal la întâlnire nu prea am cum…

    • Dollo 12/07/2013 at 07:13 #

      Păi tu ai nominalizat doar o carte… nu? 🙂 Deocamdată nu ne-am mutat online cu clubul, deși am tot discutat despre asta. Nu prea știu exact cum s-ar putea face tehnic… dacă ai idei, le aștept.

  3. Lucian Mustaţă 15/07/2013 at 14:55 #

    De fapt nominalizasem 2 şi văd că Insomnia lu’ Huston (a cărei descriere ţi-a stârnit interesul la un moment dat) lipseşte din poll. :-p tehnic… Hm un laptop cu webcam, skype şi o conexiune wireless ar trebui să rezolve problema tuturor :-)) (şi a mea dacă întrunirea se ţine în timpul săptămânii între 8 şi 16 :-)) )

Leave a Reply

Oldies but goldies

Casa Becali, fostă Groza, fostă Auschnit, fostă Manu

casa becali

“Intrați, bey, fotografiați ce vreți voi, vizitați tot, mi se rupe! O să văd eu ce-o să scrieți după aia, dacă sunteți cu sufletul curat… Intrați, faceți ce vreți, numa’ să nu furați!”. Așa ne-a primit Gigi Becali în curtea casei sale din Aleea Alexandru nr.1

Pedeapsa norvegiană, cum s-a ajuns la ajutor și n-au rămas la răzbunare

opera2

Zicătoare norvegiană: cu ce fel de fost deținut ai vrea să te întâlnești seara, pe o alee pustie? Aplicată în România, zicătoarea ar suna așa: cu ce fel de ziarist sau politician ai vrea să ai de-a face într-o campanie electorală?

Autorizația de construcție – când primăria e mai parolistă decât arhitectul (II)

unelte

În țara lui „așa se face”: dom profesor îți face o onoare cu forța, iar producătorul îți zice, voalat, că proiectantul tău e praf; Și se întâmplă că ne dispare din proiect și al treilea structurist

Zen and the Art of Marcela Maintenance*

marcela

Calitatea service-urilor din București: prețuri europene, servicii făcute românește, pentru că „așa facem noi și n-am avut niciodată probleme”. Avatarurile unui șofer care se încăpățânează să citească manualul mașinii.

Primăria Capitalei cumpără lumina soarelui la suprapreț

panouri

Aministrația parcurilor București a cârpit sistemul de iluminat din Parcul Tineretului cu niște panouri fotovoltaice pe care le-a cumpărat cu de patru ori prețul pieței, de la o firmă care a făcut în viața ei o singură afacere: asta.

Jadranska magistrala

drum4

Este motivul care ar trebui să vă ducă în Croația, drumul cel mai frumos spre o destinație care nu face decât să confirme preludiul ăsta auto, suspendat între munte și mare.