Copiii străzii au nevoie de haine ca să meargă la școală

Samusocial colectează haine și încălțăminte pentru copiii din familiile care trăiesc pe străzi, dar care totuși merg la școală. Dacă le-au rămas mici hainele copiilor voștri, donați-le.

fara-haine-pentru-scoalaSunt oameni care trăiesc în stradă sau în barăci improvizate, dar își trimit copiii la școală, ceea ce e aproape incredibil pentru vremurile pe care le trăim. Copiii au nevoie de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toamnă-iarnă.

Cei care au uniforme impuse de școli au nevoie de cămăși și bluze albe, ca să le poarte pe dedesubtul uniformei, iar pentru orele de sport au nevoie de trening și încălțăminte sport. Nevoile identificate de Samusocial până acum sunt cam astea:

–        îmbrăcăminte pentru copii de vârste cuprinse între 6 și 14 ani;

–        încălțăminte – mărimi între 34 și 39.

Dacă aveți așa ceva acasă, rămase de la copiii voștri, și sunt în stare bună, sunteți rugați să le donați la sediul  Samusocial din Șoseaua Grozăvești (găsiți harta aici). Se primesc donațiile toată luna octombrie, în zilele de luni și joi de la ora 9:00 la ora 19:00, iar în zilele de marți, miercuri, vineri de la ora 9:00 la ora 16:00.

 

Etichete: , , , , ,

One Response la “Copiii străzii au nevoie de haine ca să meargă la școală” Subscribe

  1. TNH 11/10/2013 at 14:58 #

    Mă bucur că mai există ONG-uri care colectează haine fără să ceară să fie noi cu etichetă sau folosite, dar cu bon de la curățătorie.

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Ce bucurie aș vrea eu să-mi facă Volksbank

bucurie

Banca pe care au dat-o mii de clienți în judecată oferă trei „lozuri” de câte 1000 de euro pentru satisfacerea unor bucurii omenești. Bucuria mea de client ar fi să-mi achit mai repede creditul la ei și să nu-i mai calc pragul niciodată.

Jadranska magistrala

drum4

Este motivul care ar trebui să vă ducă în Croația, drumul cel mai frumos spre o destinație care nu face decât să confirme preludiul ăsta auto, suspendat între munte și mare.

De ce ea? (3)

tarau-victoriei

Viața de după: reabilitarea, mai grea decât pușcăria, a muncit la negru pentru că nu o angaja nimeni, victoria de la CEDO și rejudecarea procesului în țară, pierderea și regăsirea dosarului, apariția unor „victime” noi atrase de ideea de potențial câștig, facultatea de drept, doctoratul și victoria finală.

Cum s-a făcut de am aflat povestea Amitei Bhose

AmitaBhose_Vaideeni1980

Fascinanta istorie a unei indience care s-a îndrăgostit de România citindu-l pe Eminescu, a lăsat familie și avere în urmă și a venit să trăiască în comunismul fără apă caldă și curent în căminele din Regie.

Vinales, seva eco-bio a Cubei

vinales20

Dar ce căutași, maică, taman în Cuba? l-am întrebat noi pe albanez. Și el nu pricepea ce-l întrebăm, dar râdea la noi. Noroc că nevastă-sa mai scăpa câteva cuvinte englezești și până la urmă ne-a arătat stâlpii casei, a bătut cu mâna în ei și am priceput că albanil nu era albanez, ci zidar.

Cât ne-a costat înflorirea sectorului 3, în campania electorală 2016

begonia1

Primarul Negoiță a cumpărat gazon la preț dublu față de piață, apoi l-a tăiat și aruncat ca să planteze în loc begonii. Cât au costat ele și de ce primarul refuză să spună?