La guvern în poartă…

Ce să faceți cu zăpada dacă vă prisosește zilele astea
deszapezire

Un bucureștean își exprimă admirația față de guvern

Dacă nu știți ce să faceți cu zăpada de pe strada voastră – în caz că ați lopățit-o deja într-un munte mic, uite o idee: un tip descărca azi în fața Guvernului României zăpada dintr-o mașină cu remorcă. De pe partea cealaltă a muntelui la care contribuia și el, din puținul lui, adică din fața guvernului, mai multe vole lucrau de zor ca să încarce zăpada în basculante și s-o ducă de acolo.

munte-guvern guvern

Până ajung basculantele și pe strada voastră, Piața Victoriei vă așteaptă 😉

girafa

Sub privirile blazate ale girafei de la Antipa

 

Etichete: , , , , , ,

9 comentarii la “La guvern în poartă…” Subscribe

  1. Andreea 05/02/2014 at 16:34 #

    foarte bine! trebuia s-o duca mai aproape de palat, sa se vada mai bine de la geam. 🙂

  2. Om bun 05/02/2014 at 22:01 #

    era bine daca apuca sa se topeasca intre timp, doar asa intra si Ponta la apa 🙂

  3. cristina 06/02/2014 at 10:26 #

    da, eu trec zi de zi pe acolo si m-am minunat cat de mare e muntele de zapada din fata guvernului. m-am intrebat de ce, de unde e toata acea zapada si de ce s-au chinuit s-o cladeasca acolo, mai inalta decat in orice alta parte din oras? nu stiu raspunsul, dar faptul ca acum o incarca in camioane s-o duca de acolo mi se pare asa, un fel de „hai sa ne facem singuri de lucru, ca sa nu se spuna ca stam degeaba”.

    • geo 07/02/2014 at 08:38 #

      Poate pentru ca au strins-o din piata in toate zilele in care a nins?!
      Daca nu o transporti trebuie sa stea acolo, murdara si tot mai neagra, pina se topeste.
      N-ai trecut niciodata, in ceilalti ani, prin sectorul lui vanghelie?

      Temperaturile mai scazute din Bucuresti fata de restul tarii arata cat de consistent este stratul de zapada si cit de mult influenteaza microclimatul urban. Este chiar un fenomen interesant pentru meteorologi si geografi. Vara este exact invers din cauza astfaltului, betonului si sticlei.

  4. geo 07/02/2014 at 08:49 #

    Edilii au asteptat probabil ca temperaturile mai crescute sa inceapa sa topeasca si in Bucuresti zapada. Cum se vede de la meteo, in Bucuresti e mai frig decat la Suceava, tocmai din cauza cantitatii mari de zapada din afara carosabilului. Suntem intr-un imens racitor!
    Dimineata erau -5 grade Celsius in timp ce pentru Timisoara anuntau la radio +10.
    De voie de nevoie trebuie sa inceapa sa o transporte. Ce vor sa economisesca la transportul zapezii o sa cheltuie pe incalzire.

  5. cristina 07/02/2014 at 09:06 #

    geo, in sectorul lui vanghelie lucrez. e o adevarata aventura sa ajung la birou. nu asta e mirarea mea, ci de ce s-a construit FIX IN FATA GUVERNULUI DITAMAI MUNTELE de zapada? nu puteau, cand o strangeau, s-o incarce direct in camioane si s-o duca de acolo? sau mai bine, s-o distribuie si pe alte suprafete necirculate, cum ar fi curtile muzeelor? pe acolo stratul de zapada e cel cazut natural. nu cred eu ca muntele ala e facut numai din zapada indepartata de pe carosabilul de langa guvern …

    • arakelian 13/02/2014 at 16:03 #

      sau sa o lase pe Dambovita:)

  6. Glass and Iron 07/02/2014 at 16:19 #

    Doi incarca, doi descarca, treaba merge, ce te bagi ? Emblematic pentru mare parte din activitatea Guvernului, nu ?

    Eu ca pieton care merge pe jos ma simt discriminat in drepturile mele : nu am vazut pana acum nici un fel de activitate de deszapezire a trotuarelor ci numai si numai activitate de inzapezire – toata zapada de pe carosabil a fost urcata pe trotuar asa ca am ajuns sa merg precum fatucile alea de prezinta moda, cu nameti in stanga, nameti in dreapta, stangul in faţa dreptului, dreptul in faţa stangului, pe o potecuta de max. 10 cm. latime.

    • Dollo 08/02/2014 at 00:56 #

      las că face bine la fesieri

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

„Bună, ce faci?!” – varianta nipono-americană cu happy end

gene-hitaki

Epstein și Kobayashi – Ce șanse erau ca un evreu și o japoneză, el economist, ea pictoriță, ambii trecuți de 60 de ani, să se întâlnească și să se iubească, în ditamai New York-ul?

Nu sunt dezamăgit de România, pentru că nu m-am lăsat amăgit

Camil Petrescu fiul

Camil Petrescu fiul, despre cum se vede România de peste ocean și din mijlocul Bucureștiului. De ce a plecat acum 43 de ani, de ce s-a întors azi și de ce ar mai pleca o dată, dacă ar avea iar 22 de ani. Despre salamul cu soia de New York.

Din Buenos Aires con mucho calor

eu

Zgomotos, fierbinte, cu iz de grătar și cu aromă de tango – Buenos Aires, orașul cu 13 milioane de oameni

Generaţia „Silicon Valley” de România, după 50 de ani

Politehnica Bucuresti, Falcultatea de Electronica si Telecomunicatii - Generatia 1960 - numai vise

Au absolvit în 1960 Politehnica. Erau 150. Mai târziu unii au emigrat și au ridicat cu creierele lor celebra Silicon Valley din California. Cei care au avut cu adevărat vână de aventurieri au rămas aici, în România. Acum mai sunt vreo 50.

Suni la 112 și te sună înapoi niște ciocli

morturary

O întrebare pentru domnul Raed Arafat: ce comision primesc operatoarele de la 112 ca să le furnizeze firmelor de pompe funebre numerele de telefon ale rudelor celor decedați?

Epoca post adevăr, UE ține presa de mână și o încurajează să meargă spre lumină

eu-oficials

Jurnaliști europeni cer Comisiei Europene să-i apere de bogați, de politicieni și de ura cititorilor. UE știe că moartea presei = sfârșitul democrației, dar habar n-are ce e de făcut nici pentru salvarea uniunii, nici a presei.