Hârtia igienică Remus și cartela Rovana

Ultimele promisiuni electorale ale guvernului Ponta, înainte de alegerea președintelui.

P e principiul: n-au pâine, să mănânce cozonac, ministrul Remus Pricopie promite dotarea tutulor elevilor cu tablete, chiar dacă unii dintre ei nu au după ce trage apa, iar alții nici măcar apă curentă sau lumină n-au.  De aia azi, când am citit știrea asta, mi-am amintit de reclama asta:

Nici nu știi care știre e mai potrivită pentru campania asta electorală: faptul că ministra muncii anunță că le dă mâncare mai multor săraci, pe cartele de la UE sau că ministrul educației bagă tablete în fundul populației de la sate și orașe. Într-o Românie în care avem mii de școli cu WC în curte, fără apă curentă, copii care merg pe jos câțiva kilometri până la școală, zilnic, dacă nu cumva o abandonează din lipsă de bani, încălțări sau mâncare, localități fără curent în care copiii încă mai citesc la lampa cu gaz, tabletele lui Pricopie și cartelele cu rații UE ale Rovanei acoperă întreaga plajă de nevoi din societate. Să mai zică cineva că PSD lasă vreun segment de electorat nesatisfăcut.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

5 comentarii la “Hârtia igienică Remus și cartela Rovana” Subscribe

  1. Stelian 22/10/2014 at 15:04 #

    Oare oamenii astia au fost nascuti-crescuti in buricul Bucurestiului? (Nu de alta, dar chiar Bucurestiul mai are strazi neasfaltate, case cu WC in curte si put pentru apa).
    Oare oamenii astia cind ies din Bucuresti intr-o vizita chiar si in campanie electorala merg cu elicopterul de nu vad satele prin care trec?
    Nici nu trebuie sa mergi departe. Un tur pe o distanta nu mai mare de 30 km de la iesirea din Bucuresti este edificator pentru oricine are ochi si vede.

  2. adib 22/10/2014 at 15:50 #

    Ministresa /su s-o fi gindit ca poate unii copii nu au cum sa-si incarce tabletele.. ei neavind curent electric. Cit de idioti pot sa fie???

    btw… Rovana nu este aia cu masina inmatriculata in BG ?

    • dan 22/10/2014 at 19:06 #

      Nu chiar asa de idioți. E mai ușor sa dai tablete decât sa construiești WC-uri. O vânzare simpla, un „comision” fără complicații.

  3. Cristi 23/10/2014 at 08:24 #

    pai WCeul in curte nu pute mai mult decat buda langa dormitor si bucatarie, ba e chiar mai higienica..cine are fosa septica ma intelege, pentru restul scriu in mandarina.

    • jolie 23/10/2014 at 14:04 #

      Dude, cum sa fie buda din fundul curtii mai ‘igienica’ decat toaleta din casa?? ‘Igienica’ as in curata, termenul este folosit impropriu.

      Toaletele din casa sunt facute pe principiul englezesc, se trage apa, dezinfectant, parfumel, etc., tot dichisul. Nu cred ca acel comentariu se referea la ‘fosa septica’, ci la buda, umblatoarea din fundul curtii, o gaura in pamant cu muste bazaind. Aia e o oroare, o nenorocire, canalizare, apa curenta si electricitate ar trebui sa existe pe peste tot….chiar citeam ca in Marea Britanie oamenii nu platesc apa in anumite regiuni, decat gazul care o incalzeste. Ratia de apa rece este gratuit…ca tot ne partzaim pe noi prin forumuri internationale cu ‘dreptul la apa’….

      WC-ul din curte sa nu puta? N-ai nas, maica, probabil!

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Cum a salvat Vodafone caii din Deltă

Cai din Letea

Ca un violator care promite să ia fata de nevastă, ca să nu facă pușcărie, Vodafone promite să hrănească cu 20.000 de euro caii salvați de alții anul trecut. După ce le-a folosit imaginea fără să-i întrebe, ca să-și facă publicitate.

Ziua 7: Facerea de bine e ca recensământul fără CNP

Cuvantul recenzorului de la blocul meu

Azi am recenzat prin telefon o persoană care se afla la coadă la moaștele sfântului x. CNP-ul încă era facultativ.

Când Manhattanu era un soi de Ferentari…

Martha-Cooper-Kids

… iar Martha Cooper, prima femeie fotograf de la New York Post. Azi e septuagenară, dar se aleargă cu poliția și grafferii prin Brazilia ca la tinerețe. Și vine la București în 13-15 octombrie la Make a Point

„Bună, ce faci?!” – varianta nipono-americană cu happy end

gene-hitaki

Epstein și Kobayashi – Ce șanse erau ca un evreu și o japoneză, el economist, ea pictoriță, ambii trecuți de 60 de ani, să se întâlnească și să se iubească, în ditamai New York-ul?

A venit toamna, acoperă-mi gresia cu niște antiderapant

placi

Robert Negoiță, iubitorul primar al sectorului 3, a lipit bucățele de material antiderapant pe plăcile de gresie de pe Bulevardul Unirii – pe care a dat 10 milioane de euro – ca să nu-și rupă trecătorii picioarele când merg să-și plătească impozitele.

Cum s-a făcut de am aflat povestea Amitei Bhose

AmitaBhose_Vaideeni1980

Fascinanta istorie a unei indience care s-a îndrăgostit de România citindu-l pe Eminescu, a lăsat familie și avere în urmă și a venit să trăiască în comunismul fără apă caldă și curent în căminele din Regie.