P entru că în ianuarie 2016 ne întâlnim ca să discutăm ultima carte stabilită la club, și ca să nu intrăm în noul an cu temele nefăcute, vă provoc să vă scormoniți mintea în zilele astea de vacanță și să propuneți ce cărți vreți să citim în 2016.
Regula este, ca și până acum, ca propunerile să vină din partea oricui, fără număr, dar au dreptul să aleagă prin vot cărțile ce vor fi citite la club numai cei mai harnici participanți la club.
Știu, pare că am sărit o carte din lista asta, dar nu e așa. Unii dintre noi nu am sărit nimic. Mai exact numai două persoane am reușit să citim cele șapte volume din Sfârșitul de mileniu al lui Radu Tudoran, așa că numai noi ne vom întâlni la clubul ăsta. Pentru restul am ales să comasăm ultimele două cluburi (aceia care au citit numai primul volum din Radu Tudoran, dar poate se vor descurca mai bine cu Testamentul freancez) în întâlnirea din 30 ianuarie.
Așadar, zilele astea, până pe 4 ianuarie, când începe propriu-zis noul an, aștept propunerile voastre de titluri de citit în 2016. Se pot propune și cărți citite și cărți aflate pe un wish list personal. Experiența anilor de club ne-a învățat că nu e bine să ne luăm după descrierile editurilor, nici după cronicile altora, așa că vom alege ca și până acum, în funcție de un capriciu de moment 😉
a choisir entre:
Bret Easton Ellis: american psycho;
John Kennedy Toole: conjuratia imbecililor;
Phillip Roth: complexul lui portnoy;
Charles Bukowski: povesti despre nebunia obisnuita;
Louis-Ferdinand Celine: calatorie la capatul noptii;
Ernesto Sabato: despre eroi si morminte;
Michel Houellebecq: extinderea domeniului luptei;
Irvine Welsh: jeg;
John O’Brien: leaving las vegas;
Cormac McCarthy: nu exista tara pentru batrani;
Cesare Pavese: meseria de a trai;
Ioana Bradea: bagau.