#cu mama la Roma – varianta culinară ;)

Pentru că ce s-a întâmplat la Roma nu poate să rămână în Roma, am făcut un colaj de poze care combină celebrele haștaguri #sâmbătaalamama și #cumamalaRoma Poftă bună! ;)

Știu că e enervantă publicarea pozelor de vacanță,  iar această postare păcătuiește de două ori, pentru că pozele sunt și cu mâncare. Dacă vă consolează cu ceva, să știți că și eu am frigiderul gol. Azi am intrat direct în sarcini de serviciu și nu am apucat să fac piața, așa că tot rău îmi pică acum pozele astea. Dar le public din două motive: știu că pe unii dintre voi îi interesează ce mai mănâncă alții prin țări străine și… ca să rămână aici piedică în calea uitării 😉

Așadar, asta a fost Roma mea cu mama – 6 zile de hedonism și mers pe jos. Explicații găsiți dând click pe poză

            

       

                          

 

Ce am mai făcut cu mama la Roma:

 

Cu prejudecățile la Roma

Români la muncă. În Italia

Când respectatarea regulilor te face prostuț în ochii mamei

 

Tags: , , , , , , ,

8 Responses to “#cu mama la Roma – varianta culinară ;)” Subscribe

  1. Ady 07/11/2017 at 19:46 #

    Să vă fie de bine!

    Nu s-a scandalizat nimeni la câinii ăia? Nicio mămică, niciun sanepid, nicio presă?! 🙂

    • Dollo 07/11/2017 at 20:00 #

      Nu, erau câini în lesă peste tot. Singurul loc în care am văzut că nu au lăsat-o pe una cu o jucărie din aia mică de se ține în brațe a fost Panteonul. Polițistei de la intrare aproape că i se rupea inima că nu are voie s-o lase pe aia cu piticania în lesă 🙂

  2. Fluieratorul 07/11/2017 at 20:36 #

    Mi-a placut si mie cetatea eterna, foarte mult mi-a placut. Faina excursia, cu tot cu mincarea scumpa.

  3. Stefan Bragarea 08/11/2017 at 10:10 #

    Doamnă Benezic, constat (cu amuzament) la dvs. o oarecare aplecare întru bucurii gastronomice. Eu nu mă pot uita acum la fotograme – trebuie să dau jos câteva kilograme.
    Roma a fost și va rămâne un simbol minunat și o excursie acceptabilă. Multă sănătate mamei dvs.

    • Dollo 08/11/2017 at 14:47 #

      păi și mama ar trebui să de jos, dar asta nu a fost niciodată o preocupare pentru ea. În plus, jumătate din cunoașterea unui loc nou este prin testarea felurilor de mâncare de acolo.

      • Stefan Bragarea 08/11/2017 at 21:10 #

        Mama dvs este o înțeleaptă – eu nu!

  4. Diana 08/11/2017 at 11:07 #

    Buna ziua, nu e nimic enervant, urmaresc cu placere calatoriile. Ma bucur ca la Roma nu-s afise din alea stupide cu „interzis cu animale” in magazin sau pe altunde in timp ce lume mult mai murdara are acces liber la intrare si la cioarda. Multzam 🙂 „Saltimboca romana” ati mancat pe undeva?

    • Dollo 08/11/2017 at 14:45 #

      Nu, cu excepția acelui platou cu mezeluri (pe care de altfel l-am lăsat jumătate neatins) nu am mâncat carne roșie în Italia – doar brânzeturi, pește, fructe de mare și nelipsitele paste în toate combinațiile.

Leave a Reply

Oldies but goldies

Jadranska magistrala

drum4

Este motivul care ar trebui să vă ducă în Croația, drumul cel mai frumos spre o destinație care nu face decât să confirme preludiul ăsta auto, suspendat între munte și mare.

Bolivia: cocaleros, cholitas, sărăcie și frumusețe cât cuprinde

20180320_141433

Frunze de coca amare și politică dulce, socialistă. Bolivia și oamenii ei.

Cum s-a făcut de am aflat povestea Amitei Bhose

AmitaBhose_Vaideeni1980

Fascinanta istorie a unei indience care s-a îndrăgostit de România citindu-l pe Eminescu, a lăsat familie și avere în urmă și a venit să trăiască în comunismul fără apă caldă și curent în căminele din Regie.

Fatalismul mioritic se tratează cu drujba

diana

Vă mai amintiți că în Drumul Taberei începuse construcția unei noi linii de metrou? Asta e povestea oamenilor care i-au împins liniile și peroanele mai pe mijlocul bulevardului, ca să nu le afecteze pomii.

Restul de 60% e tăcere

deget

Portret colectiv al celor 60% absenți de la vot: Vine inspecția sanitară și o întreabă pe asistentă dacă anumite aparate de pe care trebuie să ia probe sunt dezinfectate. Asistenta zice că nu, că nu a avut timp. Inspectorul pune mâna pe soluție, dezinfectează aparatul, ia proba și pleacă mulțumit

Cum se aproba un film pe vremea lui Ceaușescu

gabriela petre

Povestește Mihai Constantinescu, regizor care și-a început cariera cu niște pușcărie pentru delict de opinie, a stat pe bară zece ani după asta, fiindu-i interzis să lucreze în branșă, apoi a făcut un balet ideologic ca să nu-i fie rușine azi cu filmele semnate în vremea aia