Scrie-mi

D acă ai vreo idee, vreun pont, vrei să mă înjuri sau să mă lauzi, dar ești timid(ă), folosește ocazia asta ca să-mi trimiți un email:


  Comments are closed.

  Oldies but goldies

  Visiting Transilvania: “Traditional roma people on the left!”

  Port traditional la un copil care cersea in Sighisoara

  Turul bisericilor fortificate săseşti din Transilvania a fost, pentru cei şase ziarişti, o ocazie să cunoască România reală, cu drumuri proaste, cu monumente dărăpănate, cu prea mulţi “roma people” în locuri în care li se spunea că au trăit “the saxons”, dar şi cu oameni ospitalieri şi calzi, cu mâncare multă şi gustoasă, şi cu peisaje fabuloase.

  Suni la 112 și te sună înapoi niște ciocli

  morturary

  O întrebare pentru domnul Raed Arafat: ce comision primesc operatoarele de la 112 ca să le furnizeze firmelor de pompe funebre numerele de telefon ale rudelor celor decedați?

  Respect pentru sfânta prostie națională

  prostie

  Senatorii Ficățel și Miki Șpagă vor să ne oblige să le arătăm respect, printr-o lege care ne va măsura sentimentele și va sancționa prompt abaterile de la sentimentele sănătoase, naționale, de iubire și respect față de tot ce e românesc, creștin și … tricolor

  Zen and the Art of Marcela Maintenance*

  marcela

  Calitatea service-urilor din București: prețuri europene, servicii făcute românește, pentru că „așa facem noi și n-am avut niciodată probleme”. Avatarurile unui șofer care se încăpățânează să citească manualul mașinii.

  De unde ne informăm în epoca dezinformării

  informare

  Câteva metode de informare alternativă și de verificare a știrilor, pentru aceia debusolați și preocupați să nu se lase manipulați de presă.

  Și ce ne-a dat nouă UE? Mai mult ne-a luat!

  dabuleni

  Cum se vede Uniunea Europeană de la margine, de pe malul românesc și mai prost al Dunării – de la Cazane până la Dăbuleni.