Scrie-mi

D acă ai vreo idee, vreun pont, vrei să mă înjuri sau să mă lauzi, dar ești timid(ă), folosește ocazia asta ca să-mi trimiți un email:


  Comments are closed.

  Oldies but goldies

  „Căpșunarii” care construiesc metroul din Drumul Taberei

  Faur, Gheorghe și Vișovan în fața scutului cu care vor săpa tunelul de metrou

  Au plecat de 10-20 de ani din țară, s-au specializat în săpat tuneluri în Spania sau Italia, și acum vin ca specialiști „străini”. Vestea proastă e că vor să plece înapoi. Sunt dezamăgiți că România nu a ajuns Europa din urmă cât timp ei au fost plecați.

  Suni la 112 și te sună înapoi niște ciocli

  morturary

  O întrebare pentru domnul Raed Arafat: ce comision primesc operatoarele de la 112 ca să le furnizeze firmelor de pompe funebre numerele de telefon ale rudelor celor decedați?

  Dacă-ți iubești copilul

  adam si eva

  Dacă s-ar face un referendum pentru introducerea în Constituție a dreptului de a fi tras de curent, probabil mi-ar fi greu s-o conving pe mama să nu meargă să voteze. Dar pentru ăsta din 6-7 octombrie nu a trebuit să-i explic că dragostea are forme atât de diverse, încât nu e treaba omului s-o înghesuie într-un tipar alb-negru

  Perla Harghitei din Călărași (V)

  noi

  Povestea casei din lemn de la Harghita și minunații unguri de la Ecowoodenhouses care au construit-o

  Miron Radu Paraschivescu, jurnalul unui comunist fără partid

  Miron Radu Paraschivescu

  Cine ar ști să se roage cu adevărat pentru sufletul meu decât o curvă – însemnările unui ratat oarecare din România secolului trecut. Miron Radu Paraschivescu, Jurnalul unui cobai

  Cum a distrus Oprescu o investiție de 14 milioane de euro, deturnând 5 milioane

  oprescu_telegondola

  Pentru o datorie de 5 milioane de euro a RATB către Metrorex, Primăria Capitalei preferă să arunce la coș o investiție de 14 milioane de euro, parte a unui proiect mai amplu, de 35 de milioane de euro, făcut din credite externe.