Scrie-mi

D acă ai vreo idee, vreun pont, vrei să mă înjuri sau să mă lauzi, dar ești timid(ă), folosește ocazia asta ca să-mi trimiți un email:


  Comments are closed.

  Oldies but goldies

  Fără dosar cu șină la Consulatul Boliviei

  20180224_105612

  Aventurile birocratice din lumea care nu vrea să înțeleagă avantajele renunțării la vize turistice.

  Fatalismul mioritic se tratează cu drujba

  diana

  Vă mai amintiți că în Drumul Taberei începuse construcția unei noi linii de metrou? Asta e povestea oamenilor care i-au împins liniile și peroanele mai pe mijlocul bulevardului, ca să nu le afecteze pomii.

  Mama mi-a zis să nu mă duc, dar eu nu și nu…

  parapanta3

  Cu parapanta e ca și cu un bărbat, prima dată nu e bine, dar ceva te face să mai vrei măcar o dată 😉

  Cât ne costă să „stârpim” prostituția și cât am câștiga dacă am legaliza-o

  ashley

  Statul a cheltuit un milion de lei și doi ani de anchete ca să descopere că prostituția se face și prin mica publicitate. Printre „proxeneți” – o femeie de serviciu care cumpăra prezervative la un salon de masaj, o studentă care-i organiza agenda unei fete, un ziar de mică publicitate…

  De ce ea? (2)

  tarau-curte

  Cazul Daniela Tarău: viața în arestul Capitalei, pentru un om care se știe nevinovat, ancheta lui Cristian Panait și procesul absurd, în care niciun judecător nu catadicsea să citească dosarul.

  Hai păpușă sexoasă, bagă!

  primaria

  Primele victime ale poziționării USR împotriva modificării Constituției sunt propriii consilieri generali din București, hărțuiți grobian de consilierii PSD pe tema „cuplurilor de același gen”. Famiglia tradițională PSD de la Primăria Capitalei îi hărțuiește pe copiii adoptați ai cuplului bisexual USR