Scrie-mi

D acă ai vreo idee, vreun pont, vrei să mă înjuri sau să mă lauzi, dar ești timid(ă), folosește ocazia asta ca să-mi trimiți un email:


  Comments are closed.

  Oldies but goldies

  Ziua presei: Cum pui pe butuci o publicație

  free press

  Îi interzici secțiunea cea mai profitabilă, sub pretextul săvârșirii unei infracțiuni, apoi tărăgănezi ancheta penală și procesul până când concurența îi ia locul. La final nici nu mai contează verdictul judecătorului. Se întâmplă în România.

  Cât ne-a costat înflorirea sectorului 3, în campania electorală 2016

  begonia1

  Primarul Negoiță a cumpărat gazon la preț dublu față de piață, apoi l-a tăiat și aruncat ca să planteze în loc begonii. Cât au costat ele și de ce primarul refuză să spună?

  Românul s-a născut poet, de aia e mai lent

  casca

  Când o lucrare unică intră pe mâinile unor muncitori români termenele contractuale devin opționale. Totul în România durează mai mult, zice spaniolul șef de șantier. Dar la final iese o operă brâncușiană, zice inginerul român

  Depre ziduri

  pano

  și oamenii care se încăpățânează să le construiască și să repete istorii de care omenirea ar trebui să se rușineze.

  Strâns uniți în jurul SRI, întru salvarea planetară a Internetului

  dumbrava-cosmoiu

  Cum se derulează o ședință în Parlamentul României, în care SRI încearcă și reușește să impună o lege abuzivă, iar deputații se fac că se opun.

  Îmi pasă de turci, dar de noi mi se rupe

  proteste-turcia

  Mai știe cineva azi de ce au ieșit revoltații noștri la Universitate în iarna lui 2012? Merge sănătatea mai bine? Țara e mai bine guvernată? Au ieșit din foame cetățenii ăia însetați de demnitate?