Scrie-mi

D acă ai vreo idee, vreun pont, vrei să mă înjuri sau să mă lauzi, dar ești timid(ă), folosește ocazia asta ca să-mi trimiți un email:


  Comments are closed.

  Oldies but goldies

  Meșterul român: manualul sunt eu! (IV)

  turnare placa

  În care se face, în sfârșit, fundația casei și se vorbește despre hachițele meșterului român, despre cât de priceput e și cât se cere plătit. La final, un scurt video demonstrativ.

  Depre ziduri

  pano

  și oamenii care se încăpățânează să le construiască și să repete istorii de care omenirea ar trebui să se rușineze.

  În așteptarea telefonului de la Angela Merkel

  tausance-bun

  Ce mai face echipa care l-a ajutat pe Iohannis să strângă un milion de like-uri pe Facebook și să ajungă președinte

  Cât ne costă să „stârpim” prostituția și cât am câștiga dacă am legaliza-o

  ashley

  Statul a cheltuit un milion de lei și doi ani de anchete ca să descopere că prostituția se face și prin mica publicitate. Printre „proxeneți” – o femeie de serviciu care cumpăra prezervative la un salon de masaj, o studentă care-i organiza agenda unei fete, un ziar de mică publicitate…

  Suni la 112 și te sună înapoi niște ciocli

  morturary

  O întrebare pentru domnul Raed Arafat: ce comision primesc operatoarele de la 112 ca să le furnizeze firmelor de pompe funebre numerele de telefon ale rudelor celor decedați?

  Cum s-a întors ţurcana în Haţeg, în loc să emigreze

  iovaneasa

  Şapte tineri de la poalele Retezatului s-au apucat să crească oi când alţii ca ei voiau să emigreze. În câţiva ani au adunat în jurul lor peste o sută de crescători şi speră să fie urmaţi şi de consătenii care acum stau la poartă şi-i bârfesc.