Corcodușe

Nu pricep cum un copac care face fructe așa de insipide și urâte, poate să aibă  flori așa de înmiresmate, și să-mi producă o alergie atât de ticăloasă. De când au înflorit corcodușii din curtea blocului am un nas de consumatoare de cocaină și niște ochi lăcrămoși și iritați. Din păcate efectul paracetamolului sinus diferă radical de cel al cocainei.

Etichete: , ,

20 comentarii la “Corcodușe” Subscribe

  1. ILEANA 13/04/2011 at 10:29 #

    Adrian: nu inteleg despre ce reclama la parfum vorbesti. Ii recomandam lui Dollores coenzima Q 10 cu catina si am mentionat firma pt ca produsul este bine dozat ; probabil ca produsul poate fi gasit si de la alta firma . Firma mentionata de mine nu este de parfumuri si departe de mine reclama. Recomandarea mea a fost de buna credinta si din acest motiv nu-ti inteleg mustrarea. .

  2. Adrian 13/04/2011 at 10:32 #

    parAfArm doamna ILEANA, nu parfum. Dumneata ai zis de firma PARAFARM care vinde coenzima cu pricina.

  3. ILEANA 13/04/2011 at 12:27 #

    Ai dreptate, am citit in graba. Intentia a fost buna cu sfatul pentru Dollores . In regula.

  4. Adrian 13/04/2011 at 12:51 #

    Group hug? :D:D:D

    • Dollo 13/04/2011 at 13:13 #

      :))

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Ziua 4: Și chinez, și ateu, și friguros

Cica daca Adam si Eva ar fi fost chinezi

Azi am explicat unui conclocuitor chinez cum funcționează termoficarea românească; i-am băgat mințile în cap recenzoarei care voia să mă înregistreze doar pentru că trecusem pe la mama, și apoi am bârfit copios cu niște recenzoare bătrâne și puțin ciupite de molii, ca mine 😛

Dacă-ți iubești copilul

adam si eva

Dacă s-ar face un referendum pentru introducerea în Constituție a dreptului de a fi tras de curent, probabil mi-ar fi greu s-o conving pe mama să nu meargă să voteze. Dar pentru ăsta din 6-7 octombrie nu a trebuit să-i explic că dragostea are forme atât de diverse, încât nu e treaba omului s-o înghesuie într-un tipar alb-negru

Epoca post adevăr, UE ține presa de mână și o încurajează să meargă spre lumină

eu-oficials

Jurnaliști europeni cer Comisiei Europene să-i apere de bogați, de politicieni și de ura cititorilor. UE știe că moartea presei = sfârșitul democrației, dar habar n-are ce e de făcut nici pentru salvarea uniunii, nici a presei.

Turism nemţesc în Transilvania: “Adevărata Românie poate fi descoperită numai la sat”

Casutele de vacanta ale lui Jonas din Valea Verde

„Pupă-mă-n fund şi rămâi sănătos!”, salutul medieval inedit al sighisorenilor, a provocat, in epoca, indignarea Vienei, iar azi le smulge zambetele turistilor straini

„Bună, ce faci?!” – varianta nipono-americană cu happy end

gene-hitaki

Epstein și Kobayashi – Ce șanse erau ca un evreu și o japoneză, el economist, ea pictoriță, ambii trecuți de 60 de ani, să se întâlnească și să se iubească, în ditamai New York-ul?

Cât ne-a costat înflorirea sectorului 3, în campania electorală 2016

begonia1

Primarul Negoiță a cumpărat gazon la preț dublu față de piață, apoi l-a tăiat și aruncat ca să planteze în loc begonii. Cât au costat ele și de ce primarul refuză să spună?