Ce fac fetele la petrecerea burlacelor

Statuia lui Traian și-a mai atins aseară o culme: a jucat rol de striper la o petrecere de muieri. Gratis :) Concluzia fetelor: în ciuda unui input roman modest, poporul român trebuie că a moștenit totuși vigoarea de la celălalt tată, Decebal.

Ce credeți voi că s-a discutat aseară la petrecerea burlacelor? (Da, am făcut-o și p-asta. Nu mai fusesem până acum la așa ceva și e foarte posibil nici de acum încolo să nu mai apuc vreuna) Păi despre statuia lui Traian de pe treptele Muzeului de istorie, și valurile pe care le face ea pe Facebook. Și când zic valuri mă refer la unele reci, dușmănoase, pentru că – așa cum desigur vă amintiți că a pățit și George din Seinfeld – lui Traian i s-a micșorat când a ieșit din apă cu cățeaua în brațe. Și uite așa s-a născut poporul român un pic mai nehotărât decât altele, care pesemne or fi avut părinți mai bine dotați sexual.

Ei bine, răzbunarea femeilor dace împilate de soldații romani s-a produs aseară, la o masă din aglomeratul Centru istoric, cu vreo  zece femei aflate în anii lor de glorie – 30-40 de ani. Un iPhone pe care era afișată scula lui Traian a trecut din mână în mâna, printre paharele de Margarita și Cosmopolitan, până în fund la mireasa care trebuia să-și dea cu părerea – în așteptarea marii nopți de după nuntă – cât de potrivită e scula împăratului. „Mda, e cam ieșită din apă!”, a apreciat și mireasa, într-un cor de aprobări venite de la femei măritate, cu copii sau oricum trecute binișor prin viață.

De unde putem deduce că, în ciuda unui input roman modest, poporul român a moștenit totuși vigoarea de la celălalt tată, Decebal. Altfel femeia modernă n-ar fi fost așa de pretențioasă. Așadar, statuia lui Traian și-a mai atins aseară o culme: a jucat rol de striper la o petrecere de muieri. Gratis 🙂

Mă întreb dacă băieții s-or fi raportat la țâțele lupoaicei? 😉

În rest am discutat chestii banale, despre tuns, coafat, lăsat părul să crească pe mâini sau pe picioare, în așteptarea momentului propice pentru smuls, rochii, culori, modele, pantofi, make-up, bijuterii….

O Cuba libră, vă rog!

Ca să vă mai zic una de aseară. Eu am comandat un Cuba libre. Era mic și făcut cu economie la lime, dar în fine, nu asta vreau să zic. Ospătărița era evident depășită de numărul mare de clienți și probabil din cauza zgomotului nu auzea prea bine. Dar avea reacții amuzante la comenzi. Eu am comandat un Cuba libre. Ea mă întreabă: un Cuba libr? Am crezut că nu aud bine și am repetat:

– Se zice Cuba libre, nu ?

– Unul sau câte vreți? mă întreabă ospătărița

– Unul, câte să vreau?

După ceva timp se întoarce și-mi zice că nu mai au, deși adusese unul mai devreme.

– Cum nu mai aveți?

– S-a terminat, am avut o singură Cuba libră!

 

Etichete: , , , , , , ,

11 comentarii la “Ce fac fetele la petrecerea burlacelor” Subscribe

 1. Zâna Bună Rău 12/05/2012 at 17:27 #

  Rămăseși fără Cuba Libră dacă ai făcut pe deșteapta, vezi? 🙂 În altă ordine de idei, trebuie să merg și eu, dom’le, în pelerinaj pe la statuia asta…

  • Dollo 12/05/2012 at 17:46 #

   Musai, dar vezi că trebuie să ții un Făt frumos în brațe, că așa e obiceiul 🙂

   • Zâna Bună Rău 12/05/2012 at 18:07 #

    A, da? Bine că mi-a zis… dacă mă duceam acolo cu o matahală?!
    Cu Vanishul procedezi exact ca la covoare: faci spumă, pui pe mergătorii cu probleme, lași câteva minute și apoi freci cu peria aceea specială sau cu ceva aspru. Eu am scos la lumină o jachetă bej… Sper să nu strici nimic și să mă înjuri apoi în mod public. 🙂

 2. Adi 12/05/2012 at 21:07 #

  Petrecerea burlacelor fara stripperi si ceva interactiune intre dansii si domnisoarele prezente??
  Pai vezi ca te-au tras in teapa… aia nu fu petrecere a burlacitelor. 😀

  • Dollo 14/05/2012 at 07:18 #

   A fost oferta de criză, cu striper anchilozat în bronz

 3. mircea 13/05/2012 at 05:07 #

  Pe cine vrei sa acoperi cu articolul asta? Banuieste ceva mirele si tu trebuie sa dregi busuiocul?
  Mai Berlusconi 2 mai!

  • Dollo 14/05/2012 at 07:17 #

   Nu știu, dar vom vedea peste două săptămâni, la nuntă 🙂

 4. Motanul Revoltat 13/05/2012 at 11:35 #

  Traian SIGUR n-a „impilat” nici o daca, poate niște daci;).
  „Un iPhone pe care era afișată scula lui Traian a trecut din mână în mâna, printre paharele de Margarita și Cosmopolitan, până în fund… la mireasa care trebuia să-și dea cu părerea”. ROFL!!!

 5. broantza 14/05/2012 at 06:45 #

  scula ca scula, dar pe mine ma fascineaza parul pubian al respectivei statui, intrucat e fasonat de parca e mustata lui Caragiale. curat murdar! 🙂

  • Dollo 14/05/2012 at 07:13 #

   Da, nu-i așa? Și pe mine mă impresionează mustața pubiană a lui Traian :))

 6. Glass and Iron 14/05/2012 at 11:59 #

  Baietii sa se holbeze la „ţâţele lupoaicei” … ?? Poate dupa o juma’ de „Krepkaya” pe nerasuflate. Ca altfel nu te poti pacali : este un lup cu ginecomastie !!

  P.S. Sa nu incercati sa va uitati „acolo” pentru a vedea daca este lup sau lupoaica, este juma’ roman asa ca nu se va vedea vreo diferenta …

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Consilierul Victor Stan: cum să mă adoptați, doamnă, dar ce, sunt câine?

victor ion stan

În proiectul „Nu aștepta supereroi, cere-ți orașul înapoi”, orice bucureștean poate să adopte un consilier general și să-l întrebe ce face el pentru oraș. Eu l-am adoptat pe Victor Stan, unul dintre veteranii consiliului, și așa a decurs prima mea discuție cu el.

Cum s-a făcut de am aflat povestea Amitei Bhose

AmitaBhose_Vaideeni1980

Fascinanta istorie a unei indience care s-a îndrăgostit de România citindu-l pe Eminescu, a lăsat familie și avere în urmă și a venit să trăiască în comunismul fără apă caldă și curent în căminele din Regie.

O masă cinstită la cea mai umană închisoare din lume

curte

Halden este cea mai nouă închisoare din Norvegia, a costat 250 de milioane de dolari și le oferă deținuților condiții de viață ca în libertate

Din câte încercări reușește un nevăzător să intre la metrou

florin georgescu metrou2

Din cel puțin două, la fel ca noi ăștia care nu nimerim să băgăm cartela cum trebuie în noii turnicheți. Asta de când s-a lansat aplicația gratuită Tandem acces, care le permite nevăzătorilor să folosească metroul ca toată lumea

Cu cât ne-a botezat Samsung Biblioteca Națională

Biblioteca Națională Samsung

Statul român plătește un credit de 104 milioane de euro pentru clădirea Bibliotecii Naționale, iar firma Samsung și-a pus numele pe ea, cu câteva televizoare în valoare de 300.000 de euro. O afacere marca Ministerul Culturii și Patrimoniului Național.

Strâns uniți în jurul SRI, întru salvarea planetară a Internetului

dumbrava-cosmoiu

Cum se derulează o ședință în Parlamentul României, în care SRI încearcă și reușește să impună o lege abuzivă, iar deputații se fac că se opun.