Toshiba face exerciții la clanța ușii, ca să slăbească

Încearcă de câteva ori pe zi să deschidă ușa de la bucătărie, unde se află mâncarea, evident :)

A crescut în cinci luni cât altele în zece. De la sterilizarea din decembrie, când avea 2 kg, acum are 4. Deja suntem la regim cu Obesity, ca să nu ne facem cât porcul. Să rămânem pisici 🙂

Așa că o încurajez cât pot să facă și mișcare. Una învățată zilele astea este deschiderea ușii de la bucătărie (unde, ați ghicit, se află mâncarea ;).

Și-i iese. După câteva mieunaturi, tăvăliri și lamentări, sare de trei ori pe clanță și gata, deschide ușa. Azi n-a fost aparatul foto suficient de rapid ca s-o prindă și când a intrat în bucătărie. Pentru că are o viteză când reușește să deschidă ușa… se repede înăuntru de zici că îi e frică să nu i-o ia altul înainte.

E interesant că la început sărea până la clanță, dar nu apăsa cu labele pe ea, ci le băga pe sub clanță. Se prinsese ea că de acolo se deschide, dar nu știa procedura. Ulterior s-a prins că dacă se agață cu labele de clanță are mai mult succes.

Nu știu cât o ajută exercițiile astea la clanță să mai subțieze dodoloața de burtă, dar măcar face mușchi la labele din față și eventual își întărește bicepșii 🙂 În curând poate ne crește și vreun deget opozabil pe lângă pernuțe, ca să putem apuca clanța cu laba cum trebuie 🙂

 

      

Etichete: , ,

20 comentarii la “Toshiba face exerciții la clanța ușii, ca să slăbească” Subscribe

 1. spufi 09/05/2012 at 11:03 #

  cred ca in neamul pisicesc antrenamentul la clanta e un apanaj al grasanilor (sau grasanilor to be). la noi in casa numai Piticu’, grasanul grasanilor sare pe clanta, ceilalti au alte specializari.
  in alta ordine de idei: are mancare in castron tot timpul?

  • Dollo 09/05/2012 at 11:17 #

   Are tot timpul, doar că ușa de la bucătărie stă mai mereu închisă. Iar ea nu mănâncă de fapt tot timpul, dar cred că are o fixație să fie ușa aia deschisă și să aibă ea sub ochi castronul, oricând vrea. Castronul se umple doar de două ori pe zi, dimineața și seara, cu gramajul prevăzut pe punga cu mâncare. Ea acum nu e grăsană, arată bine, ca o pisică împlinită, dar dublarea asta de greutate m-a cam pus pe gânduri, în așa timp scurt…

 2. Diana 09/05/2012 at 12:10 #

  S-a facut mare si frumoasa 🙂
  Si eu am o grasana in devenire. Am incercat cu mancare „light” si din pacate n-a mers. Sa te tii pisalogeala, mangaieturi cu coada, mieunaturi de jale…unde mi-e mancarea „adevarata”?
  Acum incerc sa nu-i pun in farfurie decat cat mananca intr-o repriza. Desigur, de mai multe ori pe zi am parte de insistentele de rigoare 🙂

  • Dollo 09/05/2012 at 13:27 #

   Eu am observat că totuși cu Obesity e ceva mai relaxată, nu mai mănâncă cu disperare

 3. brontozaurel 09/05/2012 at 12:13 #

  Bine ca n-ai botezat-o Somalia 😀

  • Dollo 09/05/2012 at 13:26 #

   Era cât pe ce :))

 4. Motanul Revoltat 09/05/2012 at 12:51 #

  Eu cred ca vrea sa plece din tara:).

  • Dollo 09/05/2012 at 13:25 #

   Nu pe acolo e granița 😉

 5. Motanul Revoltat 09/05/2012 at 13:54 #

  Pai o ia incotro vede cu ochii saraca:).Inseamna ca e disperata rau! Stie sa iNNoate;) ? (In caz c-o ia spre Marea Neagra sau Dunare)

 6. Diana 09/05/2012 at 14:21 #

  Cred ca a pastrat obsesia mancarii din copilaria nefericita. Si grasana mea in devenire provine dintr-o familie de pisici de subsol. Din cele 3 mtze, doar ea ar manca, asa cum spui, cu disperare si nu ar pofti nicicand sa iasa din casa. Inca se mai teme de foame si de abandon, si dupa 3 ani…

  • Dollo 09/05/2012 at 21:36 #

   O fi, deși ea nu avea mai mult de o lună când am găsit-o. Câtă foame să fi făcut în luna aia? 🙂

 7. ady 09/05/2012 at 18:45 #

  e posibil sa aiba ceva cu ideea de usa inchisa, pur si simplu, indiferent catre ce da usa cu pricina. stiu persoane care au desfiintat toate usile din interiorul apartamentului (posibil sa fi ramas cea de la baie) pentru sanatatea mintala a Mariei Sale, Pisoiul.

  • Dollo 09/05/2012 at 21:32 #

   eu pentru sănătatea măriei sale Toshiba m-aș muta și la curte 🙂

   • Motanul Revoltat 10/05/2012 at 08:53 #

    Sa-nteleg ca locul animalelor nu e la oraș?! 😉

    • Dollo 10/05/2012 at 16:53 #

     Am zis la curte, există și în orașe curți, nu?

 8. Daniel 10/05/2012 at 21:59 #

  Incearca s-o filmezi cand mai sare pe clanta si deschide usa…..o sa faca ravagii pe YouTube……:))))

  • Dollo 11/05/2012 at 15:24 #

   N-am cu ce…

 9. m 11/05/2012 at 09:10 #

  dimineata tocmai ce se pregatea sa ajunga in fata masinii o surata a Tochibei, una cu blana la fel de neagra insa ceva mai prafuita , o somnambula care trecea tacticos , dar care s-a ascuns sub o masina in secunda in care a auzit claxonul….. instantaneu m-am gandit la tine, la zbuciumul de a o recupera pe Tochiba, probabil ca si pe aceasta o astepta cineva acasa…..

 10. Kitana 17/05/2012 at 13:59 #

  Nici Behemoth, (motanul mamei ), nu suporta si pace usile inchise . Sta si urla langa usa pana o deschizi si apoi iese tacticos ca si cand l-ai insultat ca ai inchis usa, dar totusi de data asta „trecem cu vederea” :))

  • Dollo 17/05/2012 at 14:44 #

   Behemoth ca în Maestrul și Margareta? :))

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Dacă-ți iubești copilul

adam si eva

Dacă s-ar face un referendum pentru introducerea în Constituție a dreptului de a fi tras de curent, probabil mi-ar fi greu s-o conving pe mama să nu meargă să voteze. Dar pentru ăsta din 6-7 octombrie nu a trebuit să-i explic că dragostea are forme atât de diverse, încât nu e treaba omului s-o înghesuie într-un tipar alb-negru

Dubița albă din Vitan, monumentul neputinței poliției și Primăriei sectorului 3

Celebra dubiță abandonată în fața Poștei Vitan

O dubiță zace de câteva luni încurcând traficul din Vitan. Poliția locală știe, dar nu are platformă de ridicat, Poliția rutieră o filmează și-l amendează pe proprietar, Primăria Capitalei zice să apelăm la țiganii care fură fier vechi, să fure și mașina abandonată.

Depre ziduri

pano

și oamenii care se încăpățânează să le construiască și să repete istorii de care omenirea ar trebui să se rușineze.

Ziua 8 – Dumneata scrie ce trebuie, eu mă fac că nu văd… și semnez

Sursa foto: http://monstersketch.blogspot.com/2009_05_01_archive.html

Cea mai drăguță văduvă din blocul recenzat de mine, mă roagă să nu-i arăt ce am bifat la starea civilă, pentru că ea încă îl simte alături pe bărbatul ei mort de 35 de ani.

Ziua 2: Dragă, eu unde dorm? că mă întreabă recenzorul….

Ospitalitate, dar nu degeaba

Dacă vă calcă recenzorul oferiți-i, vă rog eu, un pahar cu apă. Nici nu știți ce nevoie are!

Moartea iedului, mănânc și trăiesc

cioban-ied

Ciobanul mi-a zis să nu mă uit, că la ei femeile pleacă de acasă când se taie mieii. Am decis să nu-l ascult. Credeam că o să fiu mai tare ca Labiș și n-o să mai pot mânca după asta.