Dejun românesc bio

Slană din porcul Gigel crescut de tatăl Ilenei, tobă făcută de mama, varză murată de mine, usturoi românesc de la tanti Didina din Obor,

D incolo de avionul lui Vlaicu, stiloul lui Poenaru, insulina lui Paulescu, dacă românul n-ar fi inventat slana cu pită și usturoi, precum și varza murată cu cimbru și piper, iernile mele (cel puțin) ar fi fost mult mai triste 🙂

*Produsele sunt cu titlu de prezentare pentru voi, dar cu titlu de mic dejun întârziat pentru mine 😛

Etichete: , , ,

4 comentarii la “Dejun românesc bio” Subscribe

  1. Adrian 03/01/2013 at 15:56 #

    Brunch 🙂 Sa-ti fie de bine!

  2. Motanul 04/01/2013 at 14:26 #

    Haa, ce ma bucur ca n-am fost in Romania de sarbatorile astea! Asa am reusit sa dau jos cam un kil umbland cam 10 ore pe zi prin diverse satucuri din Alsacia si padurea neagra. Daca vemeam in Romania mancam si eu asa ceva si acu aveam cu doua-trei kile mai mult. Si hipertensiune pe deasupra :).

    • Dollo 05/01/2013 at 18:13 #

      Dar ce, de pălincă n-ai auzit? 🙂 Ajută la hipertensiune 😛

  3. Tasepenet 05/01/2013 at 10:16 #

    Si sa nu uitam de leguma aia traditionala pe care o adaugam la orice, pre numele ei colesterol…

Lasă un comentariu