Care mi-ai încărcat cartela de Vodafone?

Vodafone m-a anunțat că mi-a reînnoit opțiunea de 5 euro de pe cartelă, fără ca eu să-i fi dat bani. A mai pățit cineva rușinea asta?

D imineață pe la 8.00 m-a trezit Vodafone cu un sms, cum că aș fi reînnoit opțiunea de 5 euro de pe cartela de telefon. Convinsă că oi fi făcut plăți online în somn, am intrat adineauri pe homebank-ul meu de la ING și am verificat dacă oi fi încărcat cartela fără să știu. No încărcasem. Atunci cum mi-a reînnoit Vodafone opțiunea de 5 euro dacă eu nu i-am dat voie sau bani? Știe cineva dacă e ziua pomenilor Vodafone sau cum aș putea să-mi contactez binefăcătorul? Și să-l rog ca data viitoare să nu mai fie așa matinal 😛

Etichete: , ,

15 comentarii la “Care mi-ai încărcat cartela de Vodafone?” Subscribe

 1. Béranger 06/09/2013 at 09:41 #

  Am mai auzit de erori de-astea, dar pe Cosmote. Dar zău așa, n-ai tu bani de un abonament de 5 oiro, acolo?

  • Dollo 06/09/2013 at 10:05 #

   păi am bani, nu asta e ideea, ce ziceam e că nu am apucat să o încarc pentru că mi-a fost încărcată automat de altcineva. iar abonament nu-mi mai fac câte zile oi avea, după experiența cu Orange. cartela rules la orice operator de telefonie

 2. Anonim 06/09/2013 at 10:50 #

  No

 3. Stelian 06/09/2013 at 12:47 #

  Vezi ca ieri am auzit la stiri ca un mare colos american a cumparat VODAFONE pentru 137 miliarde de dolari.
  Poate ceva maruntis o fi scapat la amarasteni…

 4. Raluca 06/09/2013 at 16:01 #

  off, Dollo, de ce ai scris? acum astia de la Vodafone vor afla ca au un bug si vor remedia situatia. si mie mi s-a intamplat, dar am fost foarte fericita pentru eroarea asta si am mers pe burta. 😀

  • Dollo 06/09/2013 at 16:25 #

   serios, deci „bug” îl cheamă? :))

  • Relu 11/09/2013 at 20:11 #

   Dar nu e bug. Cel mai probabil o persoana a tastat gresit numarul cu o cifra si s-a nimerit al tau. Daca isi da seama in timp util, se vor retrage si minutele si valabilitatea oferita.

 5. Monica Lauleanu 06/09/2013 at 23:00 #

  Eu nu.

 6. TNH 07/09/2013 at 03:48 #

  Suna la Relatii clienti si intreaba ce numar de telefon ti-a donat cei 5 euro. S-ar putea ca un om obisnuit sa-ti fi transferat tie credit in loc sa-i transfere unui membru al familiei, in caz ca nu e un bug de la Vodafone.

  • Dollo 07/09/2013 at 08:15 #

   dacă îți transferă cineva bani ești anunțat, or eu n-am primit decât sms că a fost reînnoită opțiunea de 5 euro.

 7. Adi 07/09/2013 at 13:21 #

  Cu placere, dar tine si tu mobilul pe silent noaptea. 😀

 8. Jo 07/09/2013 at 19:38 #

  Prietena mea a incarcat acum vreo doua saptamani caretela maica-sii pe site-ul vodafone, sau cel putin asa a crezut ea. Cand a verificat a constatat ca de fapt vodafone a trimis banii la un alt numar total necunoscut. Daca era vorba de o cifra doua gresite poti spune ca a tastat numarul gresit dar toate cifrele difereau. Posibil ca tot dintr-o eroare de-asta a site-ului cineva sa iti fi incarcat cartela fara sa vrea,

 9. Gogu 10/09/2013 at 09:20 #

  Sau cineva, in loc sa-ti dea like in euro, ti-a dat optiune Vodafone.

 10. Ninette 29/09/2013 at 16:25 #

  Dollo…cineva care a vrut sa-ti faca un bine ti-a facut acest cadou. si bucura-te de el….. Nu mai despica firu-n patru. Nu merita efortul. Odata pe vremea lui Ceausescu la facultatea de medicina am scapat pe jos 25 de bani si m-am aplecat sa-i iau. Un student arab mi-a spus ca nu merita efortul consumat pentru acei bani. Am inteles tirziu lucrul asta dar nu-l aplic!! Inca ma mai aplec sa iau un banut cind il vad pe jos…E norocul meu…asa se zice.
  Si tu ia asta ca atare Macar sa-ti incarce cineva mereu o cartela… E problema lor…nu a ta.Stii..daca scormonresti…demonstrezi verosimilitatea unui proverb „mai binele binelui, e raul”. In general oamenii nu arunca banii pe fereastra de pomana dar…uneori ii mai scapa.

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Visiting Transilvania: “Traditional roma people on the left!”

Port traditional la un copil care cersea in Sighisoara

Turul bisericilor fortificate săseşti din Transilvania a fost, pentru cei şase ziarişti, o ocazie să cunoască România reală, cu drumuri proaste, cu monumente dărăpănate, cu prea mulţi “roma people” în locuri în care li se spunea că au trăit “the saxons”, dar şi cu oameni ospitalieri şi calzi, cu mâncare multă şi gustoasă, şi cu peisaje fabuloase.

Când Manhattanu era un soi de Ferentari…

Martha-Cooper-Kids

… iar Martha Cooper, prima femeie fotograf de la New York Post. Azi e septuagenară, dar se aleargă cu poliția și grafferii prin Brazilia ca la tinerețe. Și vine la București în 13-15 octombrie la Make a Point

Cum se aproba un film pe vremea lui Ceaușescu

gabriela petre

Povestește Mihai Constantinescu, regizor care și-a început cariera cu niște pușcărie pentru delict de opinie, a stat pe bară zece ani după asta, fiindu-i interzis să lucreze în branșă, apoi a făcut un balet ideologic ca să nu-i fie rușine azi cu filmele semnate în vremea aia

Discuție cu o viitoare ziarizdă/piarizdă. Trizdă!

A fost odata copiutza - sursa foto: http://www.cheatingculture.com

Pentru cine zicea că presa e plină de ingineri, făcuți ziariști de ocazie, am un mesaj încurajator: vine tare din urmă generația copy/paste. Hold your breath!

Cum s-a făcut de am aflat povestea Amitei Bhose

AmitaBhose_Vaideeni1980

Fascinanta istorie a unei indience care s-a îndrăgostit de România citindu-l pe Eminescu, a lăsat familie și avere în urmă și a venit să trăiască în comunismul fără apă caldă și curent în căminele din Regie.

Vinales, seva eco-bio a Cubei

vinales20

Dar ce căutași, maică, taman în Cuba? l-am întrebat noi pe albanez. Și el nu pricepea ce-l întrebăm, dar râdea la noi. Noroc că nevastă-sa mai scăpa câteva cuvinte englezești și până la urmă ne-a arătat stâlpii casei, a bătut cu mâna în ei și am priceput că albanil nu era albanez, ci zidar.