Care mi-ai încărcat cartela de Vodafone?

Vodafone m-a anunțat că mi-a reînnoit opțiunea de 5 euro de pe cartelă, fără ca eu să-i fi dat bani. A mai pățit cineva rușinea asta?

D imineață pe la 8.00 m-a trezit Vodafone cu un sms, cum că aș fi reînnoit opțiunea de 5 euro de pe cartela de telefon. Convinsă că oi fi făcut plăți online în somn, am intrat adineauri pe homebank-ul meu de la ING și am verificat dacă oi fi încărcat cartela fără să știu. No încărcasem. Atunci cum mi-a reînnoit Vodafone opțiunea de 5 euro dacă eu nu i-am dat voie sau bani? Știe cineva dacă e ziua pomenilor Vodafone sau cum aș putea să-mi contactez binefăcătorul? Și să-l rog ca data viitoare să nu mai fie așa matinal 😛

Etichete: , ,

15 comentarii la “Care mi-ai încărcat cartela de Vodafone?” Subscribe

 1. Béranger 06/09/2013 at 09:41 #

  Am mai auzit de erori de-astea, dar pe Cosmote. Dar zău așa, n-ai tu bani de un abonament de 5 oiro, acolo?

  • Dollo 06/09/2013 at 10:05 #

   păi am bani, nu asta e ideea, ce ziceam e că nu am apucat să o încarc pentru că mi-a fost încărcată automat de altcineva. iar abonament nu-mi mai fac câte zile oi avea, după experiența cu Orange. cartela rules la orice operator de telefonie

 2. Anonim 06/09/2013 at 10:50 #

  No

 3. Stelian 06/09/2013 at 12:47 #

  Vezi ca ieri am auzit la stiri ca un mare colos american a cumparat VODAFONE pentru 137 miliarde de dolari.
  Poate ceva maruntis o fi scapat la amarasteni…

 4. Raluca 06/09/2013 at 16:01 #

  off, Dollo, de ce ai scris? acum astia de la Vodafone vor afla ca au un bug si vor remedia situatia. si mie mi s-a intamplat, dar am fost foarte fericita pentru eroarea asta si am mers pe burta. 😀

  • Dollo 06/09/2013 at 16:25 #

   serios, deci „bug” îl cheamă? :))

  • Relu 11/09/2013 at 20:11 #

   Dar nu e bug. Cel mai probabil o persoana a tastat gresit numarul cu o cifra si s-a nimerit al tau. Daca isi da seama in timp util, se vor retrage si minutele si valabilitatea oferita.

 5. Monica Lauleanu 06/09/2013 at 23:00 #

  Eu nu.

 6. TNH 07/09/2013 at 03:48 #

  Suna la Relatii clienti si intreaba ce numar de telefon ti-a donat cei 5 euro. S-ar putea ca un om obisnuit sa-ti fi transferat tie credit in loc sa-i transfere unui membru al familiei, in caz ca nu e un bug de la Vodafone.

  • Dollo 07/09/2013 at 08:15 #

   dacă îți transferă cineva bani ești anunțat, or eu n-am primit decât sms că a fost reînnoită opțiunea de 5 euro.

 7. Adi 07/09/2013 at 13:21 #

  Cu placere, dar tine si tu mobilul pe silent noaptea. 😀

 8. Jo 07/09/2013 at 19:38 #

  Prietena mea a incarcat acum vreo doua saptamani caretela maica-sii pe site-ul vodafone, sau cel putin asa a crezut ea. Cand a verificat a constatat ca de fapt vodafone a trimis banii la un alt numar total necunoscut. Daca era vorba de o cifra doua gresite poti spune ca a tastat numarul gresit dar toate cifrele difereau. Posibil ca tot dintr-o eroare de-asta a site-ului cineva sa iti fi incarcat cartela fara sa vrea,

 9. Gogu 10/09/2013 at 09:20 #

  Sau cineva, in loc sa-ti dea like in euro, ti-a dat optiune Vodafone.

 10. Ninette 29/09/2013 at 16:25 #

  Dollo…cineva care a vrut sa-ti faca un bine ti-a facut acest cadou. si bucura-te de el….. Nu mai despica firu-n patru. Nu merita efortul. Odata pe vremea lui Ceausescu la facultatea de medicina am scapat pe jos 25 de bani si m-am aplecat sa-i iau. Un student arab mi-a spus ca nu merita efortul consumat pentru acei bani. Am inteles tirziu lucrul asta dar nu-l aplic!! Inca ma mai aplec sa iau un banut cind il vad pe jos…E norocul meu…asa se zice.
  Si tu ia asta ca atare Macar sa-ti incarce cineva mereu o cartela… E problema lor…nu a ta.Stii..daca scormonresti…demonstrezi verosimilitatea unui proverb „mai binele binelui, e raul”. In general oamenii nu arunca banii pe fereastra de pomana dar…uneori ii mai scapa.

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Cum s-a întors ţurcana în Haţeg, în loc să emigreze

iovaneasa

Şapte tineri de la poalele Retezatului s-au apucat să crească oi când alţii ca ei voiau să emigreze. În câţiva ani au adunat în jurul lor peste o sută de crescători şi speră să fie urmaţi şi de consătenii care acum stau la poartă şi-i bârfesc.

O masă cinstită la cea mai umană închisoare din lume

curte

Halden este cea mai nouă închisoare din Norvegia, a costat 250 de milioane de dolari și le oferă deținuților condiții de viață ca în libertate

Je suis doamna de la litera B

realitate

Doamna care răspunde de litera B mănâncă dintr-o caserolă, lucrează la un birou care nu se vede de dosare, zilnic cu o armată de oameni nerăbdători la ușă, care nu lasă nici măcar timpul să iasă bășina celui dinaintea lor din birou, că dau năvală să-i ia locul. Nu vreau să știu ce s-ar întâmpla dacă pe doamna ar apuca-o pântecăraia.

De unde ne informăm în epoca dezinformării

informare

Câteva metode de informare alternativă și de verificare a știrilor, pentru aceia debusolați și preocupați să nu se lase manipulați de presă.

Depre ziduri

pano

și oamenii care se încăpățânează să le construiască și să repete istorii de care omenirea ar trebui să se rușineze.

Tata

tata

Mama, aplecată asupra crucii lui, exclamând cu o imperceptibilă urmă de satisfacție: „Deh, Nelule, ai murit așa cum ai trăit, ca un câine!”. Mi-am dat seama că ea nu l-a iertat niciodată.