Daca Băsescu n-o are mare, atunci cine?!

Băsescu face reclamă la tratamente pentru mărirea penisului și împotriva ejaculării precoce, pe Hotnews

Președintele României, Traian Băsescu, discută acum cu cititorii Hotnews despre trebile țării. Pe imaginea transmisă live din redacția Hotnews, Băsescu și Tăpălagă pot fi văzuți, cu laptop-urile în față, răspunzând întrebărilor de la cititori. În subsolul imaginii se derulează, tot live, o reclamă la tratamentele de măriri de penis, cu 4-6 cm. Nici nu-mi puteam imagina un promotor mai bun pentru o reclamă care-ți sugerează că te vindecă de ejaculare precoce și-ți crește p…la cu 6 cm. Păi dacă primul om în stat n-o are mare, atunci cine?

Pentru o campanie eficientă eu le-aș sugera ăstora de la firma vimaxpills.ro să facă și un spot cu un testimonial al lui Nuți, ceva de genul înainte și după…

Intre timp anunțurile s-au diversificat. Băsescu a făcut reclamă la Antena 3, la un site de matrimoniale și la învățat engleza cu tupeu. Așa cum o vorbește și el 😉

Și încă una, de data asta muult mai potrivită cu ocupația de zi cu zi a președintelui 😉

Etichete: , ,

4 comentarii la “Daca Băsescu n-o are mare, atunci cine?!” Subscribe

 1. Xanaxdu 15/12/2010 at 19:37 #

  ioi Dollo, vezi ca o sa vina dupa tine mascatii…ce scrii tu e crima de lezmajestate…

  • Dollo 15/12/2010 at 19:39 #

   Pai de ce, ma, ca io zic ca e de bine, doar nu zic ca o are mica? 😀

 2. Xanaxdu 15/12/2010 at 20:50 #

  Da, dar de Invata engleza cu tupeu, Femei fierbinti cauta, Intilneste dragostea, ce sa mai zicem??? Build a Country Free game???

  Very funny – noroc ca mi-i colegul bolnav si sint singura in birou…

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention Daca Băsescu n-o are mare, atunci cine?! | Dollo zice Bine -- Topsy.com - 15/12/2010

  […] This post was mentioned on Twitter by Teodor Tita and dollo, Adrian Seceleanu. Adrian Seceleanu said: https://www.dollo.ro/2010/12/daca-basescu-n-o-are-mare-atunci-cine/ […]

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Rulată Germania

marcela

Cum mi-am înscris mașina nemțească în România și am trăit să povestesc despre asta

Scrisoarea pe care n-a mai primit-o Eugen Ionescu

dosarul-profesorul

Povestea profesorului Ion Nițulescu – un „element dușmănos” față de orânduirea socialistă – și a delatorilor săi, dintre care numai securistul șef mai trăiește azi bine mersi, măncându-și pensia într-o vilă somptuoasă chiar în satul natal al victimei sale

Cum stăm cu moralitatea, noi ăștia educați în comunism

pionieri

Dacă e adevărat că predarea religiei în școli are rol de moralizare a maselor, atunci noi decrețeii, pionierii, șoimii patriei, de unde am învățat onoarea și moralitatea?

Fatalismul mioritic se tratează cu drujba

diana

Vă mai amintiți că în Drumul Taberei începuse construcția unei noi linii de metrou? Asta e povestea oamenilor care i-au împins liniile și peroanele mai pe mijlocul bulevardului, ca să nu le afecteze pomii.

De ce ea? (2)

tarau-curte

Cazul Daniela Tarău: viața în arestul Capitalei, pentru un om care se știe nevinovat, ancheta lui Cristian Panait și procesul absurd, în care niciun judecător nu catadicsea să citească dosarul.

Zen and the Art of Marcela Maintenance*

marcela

Calitatea service-urilor din București: prețuri europene, servicii făcute românește, pentru că „așa facem noi și n-am avut niciodată probleme”. Avatarurile unui șofer care se încăpățânează să citească manualul mașinii.