Victorie! A dispărut dubița de la Vitan

Există speranță, oameni buni! Dacă cetățenii iau atitudine, bloggerii scriu și presa preia mesajul, autoritățile sunt silite să-și facă treaba. După luni de zile în care „nu s-a putut”, duba abandonată la Vitan a fost ridicată în sfârșit. Sau și-a luat-o proprietarul singur, speriat de ce i se pregătea ;)

Adineauri am constatat că demersul meu blogeristico-jurnalistico-cetățenesc a dat rezultate. Celebra dubiță abandonată în fața Poștei Vitan a dispărut!

Când am trecut mai devreme cu mașina pe acolo era să intru în fundul mașinii din față, de surpriză, că nu mai era dubița la locul ei. Am oprit mașina pe avarii ca țăranca și am făcut poză cu telefonul la locul gol. Poza e tremurată efectiv de emoție. Îmi venea să le strig șoferilor, în trafic: victorie, băăă, a dispărut dubița!!! 🙂

Sunt și bucuroasă, dar mai ales surprinsă, pentru că cinstit nu mă așteptam nici eu să se miște lucrurile. Tocmai ce-l făceam naiv azi pe un cititor care mi-a zis că pot mai mult, deoarece sunt a 4-a putere în stat. Pentru că nici eu nu mai cred măcar în puterea asta iluzorie a presei. A blogurilor nici atât. Dar uite că dacă facem niscai valuri, combinat, există speranță. Totul e să nu ne blazăm.

Acuma aș fi curioasă, totuși, cum s-o fi reușit ridicarea rablei de acolo? Credeți că e prea târziu la ora asta (21.00) să-i mai sun pe domnii de la poliție și să-i întreb? Sau o fi fost mâna domnului primar Negoiță? 😛

Oricine ar fi făcut-o, îi mulțumesc că a demonstrat că în țara asta nu e totul pierdut. Și-i mai mulțumesc colegului Dan Popa de la Hotnews, că m-a ajutat să aduc povestea în atenția celor care au reușit să urnească dubița din loc 😉

Mi-aș fi dorit să-i putem face o scenă de genul celei din videoclip, aceluia care a ridicat duba. Cum nu l-am prins la timp, îi ofer astfel măcar aplauzele mele virtuale.

 

Ah, și eu mă simt uite așa:

Etichete: ,

16 comentarii la “Victorie! A dispărut dubița de la Vitan” Subscribe

 1. ileana 18/10/2012 at 20:31 #

  bravo, esti tare! felicitari!

 2. Xanaxdoo 18/10/2012 at 20:49 #

  Brava!

 3. Adrian 18/10/2012 at 21:38 #

  Go, go, Dollo!

 4. Ioana 18/10/2012 at 21:53 #

  dubita cu dubita (ridicata) se construieste-o tara:)

  • Dollo 18/10/2012 at 22:06 #

   Mare adevăr ai zis! 🙂

 5. Ady 18/10/2012 at 21:58 #

  Unde dau like? Unde dau like? Meriti o bere.

 6. VASILIU MIRCEA PAUL 18/10/2012 at 23:36 #

  Perfect ! Felicitări !

  Și acum la vot ! Dacă ies ĂȘTIA, indiferent de-o vom duce bine sau rău, SIGUR VOM ÎNNEBUNI auzindu-le zilnic imbecilitățile (de pe vremea lui Ceașcă nu am mai fost atît de umilit).

 7. spufi 19/10/2012 at 09:20 #

  bine dolllooooooo!

 8. Om bun 19/10/2012 at 17:02 #

  nu vreau sa fiu carcotas, dar sigur dubita ridicata are legatura cu tine ?
  Evident ca are, bravo Dollo !

  • Dollo 19/10/2012 at 18:32 #

   Mi-am pus și eu întrebarea asta 🙂 Pentru o clipă…

 9. martzipan 19/10/2012 at 18:49 #

  eu cred ca a luat-o ‘saitul de cultura’ ca sa se razbune pentru faza de la ‘revulutie’…

 10. nutu 20/10/2012 at 10:23 #

  No bravo!

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

De ce nu plecăm din România

Mâini de români - copiii culegători de afine din Pasul Prislop

Dacă despre curajul și nerăbdarea celor care pleacă s-a tot scris, teama, lenea, sentimentalismul și, de ce nu, curajul de a rămâne al celorlalți a fost lăsat în umbră.

Turism nemţesc în Transilvania: “Adevărata Românie poate fi descoperită numai la sat”

Casutele de vacanta ale lui Jonas din Valea Verde

„Pupă-mă-n fund şi rămâi sănătos!”, salutul medieval inedit al sighisorenilor, a provocat, in epoca, indignarea Vienei, iar azi le smulge zambetele turistilor straini

Cât valorează un om? Dar după moarte?

sidonia cu geo bogza si miron

Cum am descoperit-o pe Sidonia Drăgușanu – scriitoare, ziarist freelancer în timpul războiului, activistă feministă, sfătuitoarea doamnelor, prietena domnilor – deși o uitase toată lumea, inclusiv Uniunea Scriitorilor

(III) Clientul român e mitocan și nespălat

sexwork is work

Ultima parte a interviului cu „Profesoara” – una dintre cele mai vechi prostituate din București – face un portret robot al clientului român, de la gunoier și căcănar, până la politician și preot.

Povești de la capătul lumii

vapor expeditie antarctica

Fin del mundo – sau curul lumii cum îi mai zic argentinienii – e la fel de scump ca Londra. Dar au pinguini, lei de mare și balene în fața casei.

Cu prejudecățile la Roma

Vaticanul după ploaie

Cum am cheltuit pensia pe o lună a mamei la o masă de fițe la Pierluigi în Roma