Vă imaginați cum fac alții sex?

Știți senzația aia când îți vine să faci pipi și cineva dă drumul la apă? Ei, cam așa e și discuția asta despre cupluri și sexul lor, în preajma ăluia care... face pe el de abstinență :)

S e întâmplă  că în ultima vreme am parte de tot felul de discuții despre cupluri, relații, ce se întâmplă și ce lipsește din ele. Semn că lumea continuă să facă sex chiar și atunci când tu ai luat o pauză 😉 Sau cel puțin așa îmi imaginez. Despre imaginație și sex este vorba mai departe.

***

Deunăzi vorbeam cu o prietenă despre un cuplu pe care-l cunoaștem. Ea îmi spunea că bărbatul din cuplul respectiv îi face avansuri altei femei, pe care ea o cunoaște, și mă întreba oare ce să facem, să-i spunem iubitei oficiale a bărbatului sau să nu ne băgăm? Eu i-am zis că nu m-aș băga, pentru că am la activ o astfel de experiență, când i-am spus unei foste colege că l-am văzut pe iubitul ei de mâna cu alta pe stradă, și după cum a reacționat fata mi-am zis să nu mă mai bag altă dată. Prietena asta cu care vorbeam îmi zice: da, dar eu dacă aș fi în situația asta mi-ar plăcea să îmi spui, dacă îl vezi pe al meu cu alta… Hm, da, teoretic și mie mi-ar plăcea să știu, dar pe de altă parte există cel puțin două motive pentru care intervențiile de genul ăsta nu ar fi necesare:

– există posibilitatea ca tu să crezi că ai văzut ceva și de fapt să te înșeli. Nimeni nu poate să știe exact ce se petrece într-un cuplu, prin urmare nimeni n-ar trebui să se bage în el aiurea.

– dacă ceea ce ai văzut este real, atunci mai devreme sau mai târziu acel lucru se va afla oricum. Fie că femeia aia va simți că e înșelată, fie că oricum relația se va duce dracu din alte motive, cum ar fi faptul că sentimentele care trebuiau s-o lege nu mai există.

Prin urmare, înainte de a-i spune iubitei lui X că l-ai văzut cu alta, mai bine te gândești dacă vrei să păstrezi prietenia cu cei doi, fie ei împreună sau separați de altă femeie sau de timp. Bine că iubita omului despre care vorbim aici nu-mi citește blogul, că proastă nu e și mai e și un pic suspicioasă. Sau poate că mă citește? Ups!

***

Tot despre imaginație și sex am vorbit recent cu o altă prietenă, despre alt cuplu. V-am spus că asta mi-a mai rămas, în ultima vreme, să le disec altora viața 🙂 Ei, și vorbind noi despre cuplul ăsta (nici ăștia nu sunt cititori ai blogului :P), a venit și inevitabila expresie: mă gândesc cum or face sex, că par atât de diferiți și nepotriviți! Ei, și de aici a pornit discuția. Prietena asta a mea zice că ea niciodată nu-și imaginează –  și nici nu-și dorește – cum fac alții sex cu partenerele lor. Ei i se pare total aiurea să te preocupe chestia asta. Trebuie să admit că nici pe mine nu mă preocupă, dar mă surprind câteodată imaginându-mi, mai ales în fața acelor cupluri în care-i cunosc pe ambii parteneri și de la care mă aștept la orice altceva decât sex. Sunt sigură că vi s-a întâmplat și vouă să cunoașteți oameni care par asexuați, sau oricum departe de imaginea asta de …fuckeri.

Aveam niște colege la unul din fostele job-uri a căror glumă preferată era să-și imagineze ce ascunde în dulapul de acasă unul dintre colegii cei mai serioși și politicoși, pe care toată lumea îl știa singur și nu-l văzusem vreodată cu o femeie. Fetele se amuzau gândindu-se că tipul afișează acasă o ținută sado-maso și că ascunde în dulap bice și chiloți din piele neagră cu ținte, dând frâu liber sălbaticului pe care-l reprima atât de bine la seriviciu. Trebuie să recunosc că știind personajul și auzind scenariul celor două era destul de haios să-ți imaginezi asta.

Pe un alt coleg, tot așa, nu mi-l imaginam deloc în postura procreerii, și totuși avea și doi copii, deci cumva făcuse el chiar și fără să-mi pot eu imagina 🙂

Ei, unde vreau să ajung cu chestia asta. Pentru că în discuția cu prietena asta a mea s-a pus problema normalității. Cât e de normal sau anormal să-ți imaginezi astfel de lucruri despre oameni. Eu am zis că mi se pare normal (că în imaginație nu ar trebui să ai limite sau să setezi norme), ea a zis că nu e normal, deși admite că o mulțime de oameni fac asta. Ea zice că își poate imagina cum ar face ea sex cu unul sau altul, dacă respectivii ar fi dezirabili, dar în niciun caz nu-și imaginează cum fac amor oamenii din jurul ei cu perechile lor.

Prin urmare, bifați unde vă încadrați. Sunt binevenite și comentariile, indiferent de răspuns, ca să vedem care e norma și care anomalia în materie de imaginație bolnavă 🙂

Firește, personajele despre care e vorba în această postare sunt fictive și numele le-au fost schimbate ca să nu se recunoască 😛

În care categorie vă încadrați?

Vezi Rezultatele

 

Etichete: , , , ,

25 comentarii la “Vă imaginați cum fac alții sex?” Subscribe

 1. Xanaxdoo 08/01/2013 at 17:05 #

  Ba, s-avem pardon, pentru respectarea adevarului istoric: prietena ta nu a spus ca nu i se pare normal sa te gindesti cum o fac altii. Dimpotriva, ea a spus ca se teme ca poate ea nu e normala, pentru ca a primit de-a lungul timpului si de pe la altii feedback ca si ei se cam gindesc, si a ajuns sa se teama ca ea nu e cu toate suruburile in ordine, tocmai pentru ca NU se gindeste (nici acum, nici cind avea 20 de ani). La acest punct tu ai spus „pai hai sa facem un sondaj pe blog, sa vedem ce zice lumea”…Apoi au intervenit nuantarile legate de sofisticarile imaginatiei: ma imaginez pe mine cu altii, pe altii intre ei, pe ‘altii’ oameni de rind, civili (colegii, sefii, vinzatoarea de la aprozar, prietenii), sau pe ‘altii’ celebritati (gen eu cu Brad Pitt vs Brad cu Angelina), etc, etc.

  • Dollo 08/01/2013 at 17:10 #

   Adevărul istoric e că de atâta nuanțare am inversat normalitățile :)) Sper să te satisfacă măcar sondajul

   • Xanaxdoo 08/01/2013 at 18:19 #

    Am si raspuns, desi mi-a fost greu sa aleg intre atitea nuante 🙂

 2. angel 08/01/2013 at 17:13 #

  Curiozitatea mea este cum NU fac altii sex. Adica, cit timp stau fara sex. Zile, luni, ani ?

  • Dollo 08/01/2013 at 17:34 #

   Cu dildo-ul potrivit … cine știe, cerul e limita 🙂

 3. brontozaurel 08/01/2013 at 17:30 #

  Ea zice că își poate imagina cum ar face ea sex cu unul sau altul, dacă respectivii ar fi dezirabili, dar în niciun caz nu-și imaginează cum fac amor oamenii din jurul ei cu perechile lor.

  La fel si aici.

  Penultima varianta a sondajului nimereste si ea ceva in cazul meu, dar nu complet, pentru ca nu e intotdeauna si nu e vorba neaparat de un altul, a fost vorba si de desene animate, examene sau de amintiri de la inmormantari.

  • Dollo 08/01/2013 at 17:35 #

   Hm, adică te potențează sau te inhibă amintirea unor înmormântări/examene/desene animate în timpul sexului?

   • Adi 08/01/2013 at 17:51 #

    Adica, atunci cand face sex, se gandeste la cum era nea Vasilica inmormantat, sau cum l-ar calari pe acel nea Vasilica rece.

   • brontozaurel 08/01/2013 at 22:10 #

    Nu, pur si simplu sunt cu gandul in alta parte, n-are nici o legatura cu ce fac, sunt pe automat. Si era vorba de inmormantari, chestii care s-au intamplat pe acolo, in nici un caz de morti.

    • Adi 08/01/2013 at 23:27 #

     Am inteles, deci ai facut sex in preajma inmormantarilor.
     Dar totusi daca esti pe pilot automat tu faci ceva sau astepti numai sa ti se faca? Adica adopti pozitia scandura?

     • brontozaurel 09/01/2013 at 12:49 #

      Daca ai fi inteles cat de cat ceva (si nu ma refer in nici un caz doar la ce am scris eu), poate ti s-ar fi aprins beculetu’ ca nu intrebi persoana potrivita. Nu doar in cazul meu care-s cu mintea pe noruletu’ meu pufos. In general, cealalta persoana e mereu mai in masura sa aprecieze asta corect.

      Si avand in vedere cat de micuta eram pe vremea ultimei inmormantari la care am fost, daca s-ar fi intamplat asa ceva atunci, pe tip l-ar cam fi pascut inchisoarea.

 4. Niki 08/01/2013 at 18:06 #

  Mie mi-a zis odata un prieten ca nu-s normala cand i-am atras atentia ca majoritatea cuplurilor fac sex, inclusiv parintii lui care au facut sex cel putin de doua ori (omul are si o sora). Cand i-am zis ca poate mai fac sex si acum, batrani fiind, a zis ca-s dusa cu pluta rau de tot.

  • Adi 08/01/2013 at 18:31 #

   Poate facea misto de tine pentru ca erai „Cpt. Obvious”….

   • Niki 08/01/2013 at 19:39 #

    Nop, desi e mistocar si plin de imaginatie, pur si simplu refuza sa se gandeasca la asta.

    • Adi 08/01/2013 at 21:22 #

     Era impotent?

     • Niki 09/01/2013 at 19:35 #

      Creca nu da’ n-am verificat.

 5. Motanul 08/01/2013 at 18:57 #

  Răspunsul corect la întrebarea ce faci dacă vezi ca unul/una dintr-un cuplu de prieteni își instala partenerul:
  Daca vrei sa faci ceva, vorbești cu vinovatul si-i pui in vedere sa-si marturiseasca greșeala într-un interval de timp, celuilalt prieten din cuplu, dacă nu, îl parasti:).
  -dintr-un test de moraliate primit de nevasta la job-ul ei:).

  In legătura cu curiozitatea fata de alte cupluri, eu n-am avut niciodată asemenea discuții cu prietenii mei(e subiect tabu) si eu unul n-am asemenea curiozitati.

 6. Tasepenet 09/01/2013 at 12:43 #

  Propun altceva tututor cititorilor blogului: data viitoare cand faceti sex, imaginati-va care dintre prieteni se gandesc la voi cum faceti sex si in ce fel apareti in imaginatia lor! Sau care dintre prieteni se gandesc la voi cum faceti sex cand fac ei sex! Afrodisiac cu actiune garantata!

  • Xanaxdoo 09/01/2013 at 13:25 #

   Pai sa stii ca pe mine ma cam intimideaza gindul ca seful meu (cam curvar, cam privitor la sinii mei mai degraba decit la mine cind discutam- desi eu ii disimulez in haine largi, cardigane si jachete) isi pierde timp din viata imaginindu-si cum fac eu sex. Nu de alta, dar trebuie ca se gindeste SI la asta, in contextul celor n ocazii pe zi in care se spune ca barbatii se gindesc la sex.

   • Dollo 09/01/2013 at 19:47 #

    lasă că nici cu femeile nu mi-e rușine. precum vezi, însă, din vot, nu ești chiar anormală cu lipsa gândurilor tale 🙂

   • Tasepenet 11/01/2013 at 09:01 #

    Ba, s-avem pardon: noi, barbatii, nu ne gandim de n ori pe zi la sex! Pur si simplu avem niste momente cand ne gandim la altceva decat sex :)!

 7. ubermensch 09/01/2013 at 12:59 #

  @dollo:nu am crezut(in 2002-2003 cand publicai articole sub „pana” lui Ralu Filip)ca vei ajunge la teme asa de „aiuritoare”!?Indiferent la intrebarile:ce,cum,cand,unde,marele psihiatru PAUL CORTEZ a dat un raspuns superlamuritor la o intrebare despre viitorul actului sexual ,aici,pe TERRA(!!!):”In ultima forma de dezvoltare a omenirii,oamenii vor face dragoste exact ca in „comuna primitiva”!La buna intelegere!

  • Dollo 09/01/2013 at 19:58 #

   N-am publicat niciodată „sub pana” cuiva, Ralu Filip mi-a fost doar coleg la Curierul național, la care am publicat din 1994 până în 2004. Printre articolele scrise acolo s-au mai aflat chiar și atunci subiecte pe astfel de teme „aiuritoare”. Dumneavoastră ați descoperit târziu natura scrisului meu frivol, se pare 😉

 8. ionel 13/01/2013 at 02:40 #

  Eu am patit cu o colega de lucru, discutam tot felul de subiecte si imi povestea cate ceva… Nu am avut cum sa nu ma gandesc 🙂

 9. kellogs 16/01/2013 at 18:06 #

  Un cuplu pe care il stii de mult timp – nu e normal sa te gandesti la de’astea, pentru ca intre voi e o altfel de legatura, stransa si care inhiba astfel de ganduri in mod natural.

  Cred ca e ok cand cunosti doar o parte a cuplului mai bine (iti e ca un fratior / surioara) si incepi sa ti’l / ti’o imaginezi doar pe noua jumatate in astfel d eposturi.

  Altfel, nu cred ca e normal, trebuie sa aio sexualitate anormal de mare ca sa ti’i proiectezi pe mami si tati la calarie. Si nu numai pe ei.

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Cât ne costă să „stârpim” prostituția și cât am câștiga dacă am legaliza-o

ashley

Statul a cheltuit un milion de lei și doi ani de anchete ca să descopere că prostituția se face și prin mica publicitate. Printre „proxeneți” – o femeie de serviciu care cumpăra prezervative la un salon de masaj, o studentă care-i organiza agenda unei fete, un ziar de mică publicitate…

Strâns uniți în jurul SRI, întru salvarea planetară a Internetului

dumbrava-cosmoiu

Cum se derulează o ședință în Parlamentul României, în care SRI încearcă și reușește să impună o lege abuzivă, iar deputații se fac că se opun.

Zen and the Art of Marcela Maintenance*

marcela

Calitatea service-urilor din București: prețuri europene, servicii făcute românește, pentru că „așa facem noi și n-am avut niciodată probleme”. Avatarurile unui șofer care se încăpățânează să citească manualul mașinii.

Cum s-a întors ţurcana în Haţeg, în loc să emigreze

iovaneasa

Şapte tineri de la poalele Retezatului s-au apucat să crească oi când alţii ca ei voiau să emigreze. În câţiva ani au adunat în jurul lor peste o sută de crescători şi speră să fie urmaţi şi de consătenii care acum stau la poartă şi-i bârfesc.

Scrisoarea pe care n-a mai primit-o Eugen Ionescu

dosarul-profesorul

Povestea profesorului Ion Nițulescu – un „element dușmănos” față de orânduirea socialistă – și a delatorilor săi, dintre care numai securistul șef mai trăiește azi bine mersi, măncându-și pensia într-o vilă somptuoasă chiar în satul natal al victimei sale

Dumnezeu preferă proștii

catedrala

A te mai opune acum Catedralei Neamului echivalează cu a cere demolarea Casei Poporului. Istoria ne arată că în 25 de ani nu am învățat valoarea prevenției în tratarea bolilor, nici a dezbaterii publice în luarea deciziilor.