Gradina mea de toamna, cu temperaturi de vara

A zi dimineata m-am trezit cu chef de gradinarit. Vremea si o tiganca ce vindea ghivece cu flori in fata blocului m-au convins sa-mi redecorez balconul. Si uite ce a iesit.

Temperatura din balconul meu, azi dimineata PE BUNE: temperatura de octombrie

In imaginile de mai jos exista crizantemele cumparate de la tiganca, trifoiul meu si, de asemenea, cuiburile de capsuni pe care le-am cules asta primavara, si care sper sa-mi traiasca si peste iarna. Le-am primit de la Raluca : )

Crizantema de la tiganca - 30 de lei bucata Crizantema mea+trandafirul meu+capsuni - gratis Trifoiul meu - tot gratis Crizanteme de la tiganca+capsunii mei - 25 de lei

crizantema de 30 de lei tufanica mea :) crizantema de 25 de lei

Temperaturile sunt pe bune, inregistrate la soare, pe balcon, iar florile, ce sa va mai zic, FarmVille e mic copil pe langa gradina mea ; )

Etichete: ,

3 comentarii la “Gradina mea de toamna, cu temperaturi de vara” Subscribe

  1. Spufi 23/10/2009 at 01:51 #

    Dollo, cred ca are termometrul o problema. Sau l-ai tinut langa calorifer…

    • Dollo 23/10/2009 at 14:03 #

      :)), langa calorifer ar fi inghetat zilele astea. L-am tinut fix pe pervazul ferestrei, in soare. temperatura a crescut vazand cu ochii, apoi, cand a venit umbra, si-a revenit 🙂

  2. Spufi 23/10/2009 at 14:44 #

    Nu stiam ca nu au dat caldura inca la calorifere… S-ar fi tuflit tufanelele la 42 de grade, nu ar mai fi stat ele asa mandre si voinice!

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Je suis doamna de la litera B

realitate

Doamna care răspunde de litera B mănâncă dintr-o caserolă, lucrează la un birou care nu se vede de dosare, zilnic cu o armată de oameni nerăbdători la ușă, care nu lasă nici măcar timpul să iasă bășina celui dinaintea lor din birou, că dau năvală să-i ia locul. Nu vreau să știu ce s-ar întâmpla dacă pe doamna ar apuca-o pântecăraia.

Povești de la capătul lumii

vapor expeditie antarctica

Fin del mundo – sau curul lumii cum îi mai zic argentinienii – e la fel de scump ca Londra. Dar au pinguini, lei de mare și balene în fața casei.

Și nevaccinați, și cu sănătatea garantată de stat

vaccinare2

Dialog între doi medici la Comisia de Sănătate din Senat:
– Niciun guvern nu poate impune ca în corpul supușilor săi să fie inoculate cu forța anumite medicamente.
– Dar de ce obligăm bolnavii de sifilis să se trateze?
– Da, îi tratăm cu forța pentru că sifilisul se transmite pe cale sexuală, dar SIDA și minoritățile sunt libere…

Nu sunt dezamăgit de România, pentru că nu m-am lăsat amăgit

Camil Petrescu fiul

Camil Petrescu fiul, despre cum se vede România de peste ocean și din mijlocul Bucureștiului. De ce a plecat acum 43 de ani, de ce s-a întors azi și de ce ar mai pleca o dată, dacă ar avea iar 22 de ani. Despre salamul cu soia de New York.

Când un gard pe mijlocul drumului e cel mai smart lucru din oraș

bucuresti

Gabriela Firea are mai multe atuuri decât au avut predecesorii ei: un buget mare, un consiliu obedient, guvernul de aceeași culoare politică și marele talent de a vorbi ca la televizor. Este un mister de ce nu reușește mai mult decât niște paranghelii jenante.

Depre ziduri

pano

și oamenii care se încăpățânează să le construiască și să repete istorii de care omenirea ar trebui să se rușineze.