Ca orice român, Boc cosește la iPad

Cosește, mănâncă aripioare picante de la KFC, se dă cu BMW-ul instituției și acum are și iPad. Să-i crească viteza de download, zic!

Întrebat de ziariști de ce și-a luat iPad, Boc a răspuns „ca orice român”. Tot ca orice român Boc mănâncă aripioare picante la KFC (m-am întâlnit eu cu el într-o vară în KFC-ul de la Unirea), cosește și se plimbă cu BMW-ul, chiar dacă nu e al lui. Știrea, însoțită de poza asta sugestivă (de român fericit), o găsiți aici.Ca român nu poţi decât să te bucuri că un conaţional a reuşit să evolueze de la coasă la iPad (în numai câteva mandate), iar dacă mai e și prim ministru, atunci e sigur că la anul vom reuși toți să ne declarăm veniturile, să ne plătim impozitele sau să ne rezolvăm problemele birocratice cu statul doar „onlain”, ca orice român, „având în vedere că viteza de internet este foarte bună”, ca să-l cităm tot pe românul Boc. Și să ne dea Dumnezeu la toți viteză mare de download, ca să scoatem țărișoara din impas!

Etichete: ,

One Response la “Ca orice român, Boc cosește la iPad” Subscribe

  1. mircea 17/12/2010 at 15:17 #

    Io ziaristului/ziaristei care a intrebat de ce si-a luat iPad ii raspundeam cu alta intrebare: tu de ce-ti cumperi hirtie de buda, ca mi se pare ca nu-ti trebuie?

    Stupizi sint unii…

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Skopje, Macedonia: sărăcie și statui pe datorie

Prometeu, turiștii și clădirea parlamentului în plan secund

Premierul macedonean ia credite externe ca să clădească identitatea națională cu statui și clădiri impozante, în timp ce țara are 30% șomeri, iar oamenii emigrează ca să trăiască mai bine.

Casa Becali, fostă Groza, fostă Auschnit, fostă Manu

Palatul lui Becali din București

“Intrați, bey, fotografiați ce vreți voi, vizitați tot, mi se rupe! O să văd eu ce-o să scrieți după aia, dacă sunteți cu sufletul curat… Intrați, faceți ce vreți, numa’ să nu furați!”. Așa ne-a primit Gigi Becali în curtea casei sale din Aleea Alexandru nr.1

Fatalismul mioritic se tratează cu drujba

diana

Vă mai amintiți că în Drumul Taberei începuse construcția unei noi linii de metrou? Asta e povestea oamenilor care i-au împins liniile și peroanele mai pe mijlocul bulevardului, ca să nu le afecteze pomii.

De ce picură în Casa Poporului

casa poporului senat

Un accident umed a fost descoperit ieri, pe Facebook, în Parlament. Pentru că am apucat s-o cunosc pe mama Casei Poporului înainte să moară, vă invit să citiți un text din care veți afla și voi cum e când se sparge o țeavă în Palat, cum intră zăpada în birouri iarna, de ce unii zic că ar fi nevoie de termopane noi, câtă apă, curent și nervi consumă Casa Poporului ca să fie ceea ce este: locul în care cei mai iubiți fii ai poporului muncesc zi de zi pentru propășirea noastră, a tutulor.

De ce nu s-a surpat Bucureștiul când „ne-a făcut Ceaușescu” metroul

metrou5

Pentru că pe vremea aia s-au folosit mulți mineri cu târnăcoape, care au săpat cu grijă tuneluri, pentru că specialiștii de atunci și-au făcut doctoratele pe bune la metrou, nu plagiindu-i pe alții, și chiar și atunci au existat tasări de teren.

Cum și-a arogat PSD un cinema de 3 milioane de euro din bani publici

poza-cinema-gloria-pro

Cinema Gloria, inaugurat și folosit doar de PSD deocamdată, nu are autorizație de securitate la incendii. ISU susține că nu poate amenda nici PSD, nici primăria, din cauza unor chichițe legislative. Totuși a amendat în același timp un cinematograf autorizat, închiriat de USR pentru un eveniment public.