Ca orice român, Boc cosește la iPad

Cosește, mănâncă aripioare picante de la KFC, se dă cu BMW-ul instituției și acum are și iPad. Să-i crească viteza de download, zic!

Întrebat de ziariști de ce și-a luat iPad, Boc a răspuns „ca orice român”. Tot ca orice român Boc mănâncă aripioare picante la KFC (m-am întâlnit eu cu el într-o vară în KFC-ul de la Unirea), cosește și se plimbă cu BMW-ul, chiar dacă nu e al lui. Știrea, însoțită de poza asta sugestivă (de român fericit), o găsiți aici.Ca român nu poţi decât să te bucuri că un conaţional a reuşit să evolueze de la coasă la iPad (în numai câteva mandate), iar dacă mai e și prim ministru, atunci e sigur că la anul vom reuși toți să ne declarăm veniturile, să ne plătim impozitele sau să ne rezolvăm problemele birocratice cu statul doar „onlain”, ca orice român, „având în vedere că viteza de internet este foarte bună”, ca să-l cităm tot pe românul Boc. Și să ne dea Dumnezeu la toți viteză mare de download, ca să scoatem țărișoara din impas!

Etichete: ,

One Response la “Ca orice român, Boc cosește la iPad” Subscribe

  1. mircea 17/12/2010 at 15:17 #

    Io ziaristului/ziaristei care a intrebat de ce si-a luat iPad ii raspundeam cu alta intrebare: tu de ce-ti cumperi hirtie de buda, ca mi se pare ca nu-ti trebuie?

    Stupizi sint unii…

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Când Manhattanu era un soi de Ferentari…

Martha-Cooper-Kids

… iar Martha Cooper, prima femeie fotograf de la New York Post. Azi e septuagenară, dar se aleargă cu poliția și grafferii prin Brazilia ca la tinerețe. Și vine la București în 13-15 octombrie la Make a Point

Fără dosar cu șină la Consulatul Boliviei

20180224_105612

Aventurile birocratice din lumea care nu vrea să înțeleagă avantajele renunțării la vize turistice.

Biblioteca națională s-a deschis, dar nu funcționează

Biblioteca Națională Samsung

Biblioteca te păcălește că-ți face legitimație online, dar nu ți-o face decât la sediu, îți zice pe site că are anumite cărți, dar în depozit ele nu există, și nu împrumută cărți acasă. Niciodată. Avem un sediu ultracentral și modern de 100 de milioane de euro, doar ca suport pentru o reclamă Samsung deocamdată.

(II) Prostituatele, distracție și sursă de venit pentru polițiști

politie-prostituate

Partea a doua din interviul cu „Profesoara”, una dintre cele mai vechi prostituate din București. După anii de glorie din comunism și zorii revoluției capitaliste, vin anii de hărțuire democratică din partea poliției și jandarmeriei

Nu s-a furat, așa s-a votat. Și numărat

voturi2

Cum am fost observator la numărătoarea voturilor într-o secție de votare din București și mi-am revenit din iluziile cetățenești pe care le aveam.

Învățăm greu, mimăm mult și uităm repede

iohannis

Săptămâna trecută, după 25 de ani de tergiversări, dosarul Revoluției s-a închis, fără să fie cineva pedepsit și fără să știm vinovații. Dar asta e deja istorie, acum ne arde incendiul din club, de data asta va fi altfel, acum au murit tineri nevinovați pentru profitul unora, nu pentru democrație și alte abureli.