Ca orice român, Boc cosește la iPad

Cosește, mănâncă aripioare picante de la KFC, se dă cu BMW-ul instituției și acum are și iPad. Să-i crească viteza de download, zic!

Întrebat de ziariști de ce și-a luat iPad, Boc a răspuns „ca orice român”. Tot ca orice român Boc mănâncă aripioare picante la KFC (m-am întâlnit eu cu el într-o vară în KFC-ul de la Unirea), cosește și se plimbă cu BMW-ul, chiar dacă nu e al lui. Știrea, însoțită de poza asta sugestivă (de român fericit), o găsiți aici.Ca român nu poţi decât să te bucuri că un conaţional a reuşit să evolueze de la coasă la iPad (în numai câteva mandate), iar dacă mai e și prim ministru, atunci e sigur că la anul vom reuși toți să ne declarăm veniturile, să ne plătim impozitele sau să ne rezolvăm problemele birocratice cu statul doar „onlain”, ca orice român, „având în vedere că viteza de internet este foarte bună”, ca să-l cităm tot pe românul Boc. Și să ne dea Dumnezeu la toți viteză mare de download, ca să scoatem țărișoara din impas!

Etichete: ,

One Response la “Ca orice român, Boc cosește la iPad” Subscribe

  1. mircea 17/12/2010 at 15:17 #

    Io ziaristului/ziaristei care a intrebat de ce si-a luat iPad ii raspundeam cu alta intrebare: tu de ce-ti cumperi hirtie de buda, ca mi se pare ca nu-ti trebuie?

    Stupizi sint unii…

Lasă un comentariu