Cum sa-ti mărești sânii cu puterea minții

O carte pe care s-ar bate si romancele mintoase

Sau „Îmbălsămarea nu e un sport”, sau „De ce vomit?”. Sunt niște titluri de cărți americane, din lista „de necitit” a unuia Jimmy Fallon de la NBC. Nu știu cum s-o vinde asta cu îmbălsămarea sau aia cu voma, dar cred că aia cu măritul sânilor cu puterea minții (să-ți folosești restul de 90% din creier, care stă degeaba, special pentru mărirea naturală a sânilor) e un best seller :)) Ar fi și la noi coadă la așa ceva, la câte mintoase avem prin facultățile de drept, de jurnalism sau de „piar”… Poate aude vreo editură și se gândește s-o traducă. Ar fi păcat să lase asemenea capodoperă să se piardă.

Sursa: Beranger

Etichete: , , , ,

2 comentarii la “Cum sa-ti mărești sânii cu puterea minții” Subscribe

  1. Mihai 23/07/2013 at 04:59 #

    @restul de 90%: o mica precizare, nu ne folosim 10% din capacitatea creierului, este doar un mit, defapt ne folosim toate ariile din creier, fiecare avand anumite functii si interactionand cu altele spre crearea unor noi functii etc. (sorry daca stiai asta si erai ironica , am tinut insa sa precizez, sunt multi care mai cred mitul cu 10% 🙂 ).E adevarat ca putem sa ne dezvoltam capacitatile cognitive, motivatia etc. , dar acolo e o alta poveste 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Cum sa-ti mărești sânii cu puterea minții | Dollo zice Bine -- Topsy.com - 16/02/2011

    […] This post was mentioned on Twitter by Ganduri Libere…, dollo. dollo said: Cum sa-ti mărești sânii cu puterea minții: O carte pe care s-ar bate si romancele mintoase http://goo.gl/fb/H84LU […]

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

(III) Clientul român e mitocan și nespălat

sexwork is work

Ultima parte a interviului cu „Profesoara” – una dintre cele mai vechi prostituate din București – face un portret robot al clientului român, de la gunoier și căcănar, până la politician și preot.

Epoca post adevăr, UE ține presa de mână și o încurajează să meargă spre lumină

eu-oficials

Jurnaliști europeni cer Comisiei Europene să-i apere de bogați, de politicieni și de ura cititorilor. UE știe că moartea presei = sfârșitul democrației, dar habar n-are ce e de făcut nici pentru salvarea uniunii, nici a presei.

Biblioteca națională s-a deschis, dar nu funcționează

Biblioteca Națională Samsung

Biblioteca te păcălește că-ți face legitimație online, dar nu ți-o face decât la sediu, îți zice pe site că are anumite cărți, dar în depozit ele nu există, și nu împrumută cărți acasă. Niciodată. Avem un sediu ultracentral și modern de 100 de milioane de euro, doar ca suport pentru o reclamă Samsung deocamdată.

Jurnalul unei pisici de garsonieră

toshiba cu bile

Best of #pisicaToshiba 2017, foto, video și cugetări adânci 😉

Recursul la argumente

ilusion

De ce în 2017 e nevoie să le explici unora că oamenii sunt egali în fața legii și au aceleași drepturi indiferent de rasă, sex sau etnie – pentru că la televiziunea națională vine un avocat al poporului și neagă Holocaustul, și nimeni nu-l contrazice, deși avem și o lege care-l face pasibil de pușcărie pentru asta.

Autorizația de construcție – când primăria e mai parolistă decât arhitectul (II)

unelte

În țara lui „așa se face”: dom profesor îți face o onoare cu forța, iar producătorul îți zice, voalat, că proiectantul tău e praf; Și se întâmplă că ne dispare din proiect și al treilea structurist