Tâmplarul Titel față cu plăcerea

Alegerea unui tată de familie: întreținerea pe decembrie sau o noapte într-un club de swingeri :)

A seară se afișase întreținerea pe decembrie. 150 de lei de persoană, 200 de lei două persoane. Luna decembrie e întotdeauna mai scumpă din cauza căldurii. Pe jos în holul blocului erau împrăștiate flyere care promovau un club de swingeri. Fiecare locatar mai avea câte unul în cutia poștală aferentă. Titel, tâmplar de meserie, tată de doi cu care împarte aceeași garsonieră de 15 ani de când stăm în blocul ăsta, plus nevasta, îl ia pe al lui, citește oferta, și comentează, în așteptarea liftului:

– Plăcere, plăcere, dar cum să dai 200 de lei doar ca să petreci o noapte? Și cu ce, cu șampanie, fructe și ciocolată! Și nu poți să iei nici copiii….

Pe flyer scrie mare: „Încearcă swingul, viața merită mai multă plăcere!” 150-200 de lei cuplurile, 100 de lei femeile single și 300 de lei bărbații single. Mă întreb cum o fi continuat discuția în casă, cu nevasta, că Titel n-a aruncat fluturașul pe jos, ca alți locatari, l-a luat cu el 🙂

Etichete: , ,

6 comentarii la “Tâmplarul Titel față cu plăcerea” Subscribe

 1. Andor 06/02/2013 at 12:41 #

  hopa! Barbatii single – 300 RONI????
  Sa inteleg ca odata insurat „valoarea” mea de piata a scazut cu 66.66% (ca nebasta-mea inteleg ca valoreaza 100RON) ?
  Cam ciudat procentul asta !

  • Dollo 06/02/2013 at 12:50 #

   Păi nu ți-a scăzut valoarea, că poți să te duci și singur, și să-ți lași consoarta acasă. Nu cred că trebuie să faci dovada stării civile la intrare 🙂

  • Xanaxdoo 06/02/2013 at 17:46 #

   Io am priceput invers: daca esti barbat single, ai valoarea cea mai mica, intrucit trebuie sa PLATESTI cel mai mult sa sa intri in club. Cuplurilor incepe sa le creasca valoarea, ca deh, aduc valoare in comun clubului respectiv. Cele mai cautate sint damele singure, ca ele au cel mai mic tarif pentru a putea intra in schema.

   Concluzia mea: la clubul in cauza exista multi membri masculi care incearca sa limiteze accesul altor competitori. Se incearca atragerea de dame, singure sau chiar in cuplu. Concluzia finala: domnii sint cam de 3 ori mai interesati de swing decit doamnele single, si cam de 1,5 ori mai nteresati de swing decit cuplurile. Dar daca sint single, despre ce swing mai poate fi vorba? Practic, ei sint interesati de acuplare, si la fel de bine pot cauta asta pe siteurile de specialitate, fara sa se ascunda in spatele denumirii mai sofisticate de „swing”.

   • Dollo 06/02/2013 at 18:08 #

    Eu cred că femeia plătește mai puțin și deoarece e „echipată” mai bine pentru mai multe combinații decât poate duce bărbatul. Sau am eu imaginația limitată în privința bărbaților… Oricum, ai și tu dreptate 😉

 2. Niki 06/02/2013 at 14:33 #

  Misto Titel, s-a gandit la varianta cu nevasta inclusa.

 3. Adri 11/08/2013 at 13:43 #

  Exact de swing au nevoie oamenii in ziua de azi! BTS-urile sunt in floare si aici as mentiona HPV-ul (virusul de care ar trebui sa se teama femeile cel mai mult, dar si barbatii – vezi cazul Michael Douglas) care se transmite extrem de usor, indiferent daca folosesti sau nu prezervativ.

  Lui Titel i-ar trebui o lectie de educatie sexuala 🙂

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Cum a distrus Oprescu o investiție de 14 milioane de euro, deturnând 5 milioane

oprescu_telegondola

Pentru o datorie de 5 milioane de euro a RATB către Metrorex, Primăria Capitalei preferă să arunce la coș o investiție de 14 milioane de euro, parte a unui proiect mai amplu, de 35 de milioane de euro, făcut din credite externe.

De ce a fost mai bine în iarna lui 54

București în iarna din 1954

Pe vremea aia oamenii știau să-și facă provizii pentru iarnă, să se scoată singuri din rahatul alb și reușeau să îndeplinească și planul în uzină. Acum avem televiziuni de știri al căror unic rol educativ e ăla de a perpetua mentalitatea asistată a cetățeanului care în curând va aștepta să fie șters și la cur de către autoritățile incompetente.

Cum s-a făcut de am aflat povestea Amitei Bhose

AmitaBhose_Vaideeni1980

Fascinanta istorie a unei indience care s-a îndrăgostit de România citindu-l pe Eminescu, a lăsat familie și avere în urmă și a venit să trăiască în comunismul fără apă caldă și curent în căminele din Regie.

Epoca post adevăr, UE ține presa de mână și o încurajează să meargă spre lumină

eu-oficials

Jurnaliști europeni cer Comisiei Europene să-i apere de bogați, de politicieni și de ura cititorilor. UE știe că moartea presei = sfârșitul democrației, dar habar n-are ce e de făcut nici pentru salvarea uniunii, nici a presei.

Life’s a bitch, prison bitch

irina-jianu-6-560x419

Irina Jianu, condamnată în lotul „Trofeul calității” alături și pentru Adrian Năstase, ispășește șase ani de pușcărie în închisoarea construită chiar de firma ei, în 2006, la Bacău

Zen and the Art of Marcela Maintenance*

marcela

Calitatea service-urilor din București: prețuri europene, servicii făcute românește, pentru că „așa facem noi și n-am avut niciodată probleme”. Avatarurile unui șofer care se încăpățânează să citească manualul mașinii.