Tâmplarul Titel față cu plăcerea

Alegerea unui tată de familie: întreținerea pe decembrie sau o noapte într-un club de swingeri :)

A seară se afișase întreținerea pe decembrie. 150 de lei de persoană, 200 de lei două persoane. Luna decembrie e întotdeauna mai scumpă din cauza căldurii. Pe jos în holul blocului erau împrăștiate flyere care promovau un club de swingeri. Fiecare locatar mai avea câte unul în cutia poștală aferentă. Titel, tâmplar de meserie, tată de doi cu care împarte aceeași garsonieră de 15 ani de când stăm în blocul ăsta, plus nevasta, îl ia pe al lui, citește oferta, și comentează, în așteptarea liftului:

– Plăcere, plăcere, dar cum să dai 200 de lei doar ca să petreci o noapte? Și cu ce, cu șampanie, fructe și ciocolată! Și nu poți să iei nici copiii….

Pe flyer scrie mare: „Încearcă swingul, viața merită mai multă plăcere!” 150-200 de lei cuplurile, 100 de lei femeile single și 300 de lei bărbații single. Mă întreb cum o fi continuat discuția în casă, cu nevasta, că Titel n-a aruncat fluturașul pe jos, ca alți locatari, l-a luat cu el 🙂

Etichete: , ,

6 comentarii la “Tâmplarul Titel față cu plăcerea” Subscribe

 1. Andor 06/02/2013 at 12:41 #

  hopa! Barbatii single – 300 RONI????
  Sa inteleg ca odata insurat „valoarea” mea de piata a scazut cu 66.66% (ca nebasta-mea inteleg ca valoreaza 100RON) ?
  Cam ciudat procentul asta !

  • Dollo 06/02/2013 at 12:50 #

   Păi nu ți-a scăzut valoarea, că poți să te duci și singur, și să-ți lași consoarta acasă. Nu cred că trebuie să faci dovada stării civile la intrare 🙂

  • Xanaxdoo 06/02/2013 at 17:46 #

   Io am priceput invers: daca esti barbat single, ai valoarea cea mai mica, intrucit trebuie sa PLATESTI cel mai mult sa sa intri in club. Cuplurilor incepe sa le creasca valoarea, ca deh, aduc valoare in comun clubului respectiv. Cele mai cautate sint damele singure, ca ele au cel mai mic tarif pentru a putea intra in schema.

   Concluzia mea: la clubul in cauza exista multi membri masculi care incearca sa limiteze accesul altor competitori. Se incearca atragerea de dame, singure sau chiar in cuplu. Concluzia finala: domnii sint cam de 3 ori mai interesati de swing decit doamnele single, si cam de 1,5 ori mai nteresati de swing decit cuplurile. Dar daca sint single, despre ce swing mai poate fi vorba? Practic, ei sint interesati de acuplare, si la fel de bine pot cauta asta pe siteurile de specialitate, fara sa se ascunda in spatele denumirii mai sofisticate de „swing”.

   • Dollo 06/02/2013 at 18:08 #

    Eu cred că femeia plătește mai puțin și deoarece e „echipată” mai bine pentru mai multe combinații decât poate duce bărbatul. Sau am eu imaginația limitată în privința bărbaților… Oricum, ai și tu dreptate 😉

 2. Niki 06/02/2013 at 14:33 #

  Misto Titel, s-a gandit la varianta cu nevasta inclusa.

 3. Adri 11/08/2013 at 13:43 #

  Exact de swing au nevoie oamenii in ziua de azi! BTS-urile sunt in floare si aici as mentiona HPV-ul (virusul de care ar trebui sa se teama femeile cel mai mult, dar si barbatii – vezi cazul Michael Douglas) care se transmite extrem de usor, indiferent daca folosesti sau nu prezervativ.

  Lui Titel i-ar trebui o lectie de educatie sexuala 🙂

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Primăria Capitalei cumpără lumina soarelui la suprapreț

panouri

Aministrația parcurilor București a cârpit sistemul de iluminat din Parcul Tineretului cu niște panouri fotovoltaice pe care le-a cumpărat cu de patru ori prețul pieței, de la o firmă care a făcut în viața ei o singură afacere: asta.

Respect pentru sfânta prostie națională

prostie

Senatorii Ficățel și Miki Șpagă vor să ne oblige să le arătăm respect, printr-o lege care ne va măsura sentimentele și va sancționa prompt abaterile de la sentimentele sănătoase, naționale, de iubire și respect față de tot ce e românesc, creștin și … tricolor

Când un gard pe mijlocul drumului e cel mai smart lucru din oraș

bucuresti

Gabriela Firea are mai multe atuuri decât au avut predecesorii ei: un buget mare, un consiliu obedient, guvernul de aceeași culoare politică și marele talent de a vorbi ca la televizor. Este un mister de ce nu reușește mai mult decât niște paranghelii jenante.

Je suis doamna de la litera B

realitate

Doamna care răspunde de litera B mănâncă dintr-o caserolă, lucrează la un birou care nu se vede de dosare, zilnic cu o armată de oameni nerăbdători la ușă, care nu lasă nici măcar timpul să iasă bășina celui dinaintea lor din birou, că dau năvală să-i ia locul. Nu vreau să știu ce s-ar întâmpla dacă pe doamna ar apuca-o pântecăraia.

Cât ne-a costat înflorirea sectorului 3, în campania electorală 2016

begonia1

Primarul Negoiță a cumpărat gazon la preț dublu față de piață, apoi l-a tăiat și aruncat ca să planteze în loc begonii. Cât au costat ele și de ce primarul refuză să spună?

Povești de la capătul lumii

vapor expeditie antarctica

Fin del mundo – sau curul lumii cum îi mai zic argentinienii – e la fel de scump ca Londra. Dar au pinguini, lei de mare și balene în fața casei.