Tâmplarul Titel față cu plăcerea

Alegerea unui tată de familie: întreținerea pe decembrie sau o noapte într-un club de swingeri :)

A seară se afișase întreținerea pe decembrie. 150 de lei de persoană, 200 de lei două persoane. Luna decembrie e întotdeauna mai scumpă din cauza căldurii. Pe jos în holul blocului erau împrăștiate flyere care promovau un club de swingeri. Fiecare locatar mai avea câte unul în cutia poștală aferentă. Titel, tâmplar de meserie, tată de doi cu care împarte aceeași garsonieră de 15 ani de când stăm în blocul ăsta, plus nevasta, îl ia pe al lui, citește oferta, și comentează, în așteptarea liftului:

– Plăcere, plăcere, dar cum să dai 200 de lei doar ca să petreci o noapte? Și cu ce, cu șampanie, fructe și ciocolată! Și nu poți să iei nici copiii….

Pe flyer scrie mare: „Încearcă swingul, viața merită mai multă plăcere!” 150-200 de lei cuplurile, 100 de lei femeile single și 300 de lei bărbații single. Mă întreb cum o fi continuat discuția în casă, cu nevasta, că Titel n-a aruncat fluturașul pe jos, ca alți locatari, l-a luat cu el 🙂

Etichete: , ,

6 comentarii la “Tâmplarul Titel față cu plăcerea” Subscribe

 1. Andor 06/02/2013 at 12:41 #

  hopa! Barbatii single – 300 RONI????
  Sa inteleg ca odata insurat „valoarea” mea de piata a scazut cu 66.66% (ca nebasta-mea inteleg ca valoreaza 100RON) ?
  Cam ciudat procentul asta !

  • Dollo 06/02/2013 at 12:50 #

   Păi nu ți-a scăzut valoarea, că poți să te duci și singur, și să-ți lași consoarta acasă. Nu cred că trebuie să faci dovada stării civile la intrare 🙂

  • Xanaxdoo 06/02/2013 at 17:46 #

   Io am priceput invers: daca esti barbat single, ai valoarea cea mai mica, intrucit trebuie sa PLATESTI cel mai mult sa sa intri in club. Cuplurilor incepe sa le creasca valoarea, ca deh, aduc valoare in comun clubului respectiv. Cele mai cautate sint damele singure, ca ele au cel mai mic tarif pentru a putea intra in schema.

   Concluzia mea: la clubul in cauza exista multi membri masculi care incearca sa limiteze accesul altor competitori. Se incearca atragerea de dame, singure sau chiar in cuplu. Concluzia finala: domnii sint cam de 3 ori mai interesati de swing decit doamnele single, si cam de 1,5 ori mai nteresati de swing decit cuplurile. Dar daca sint single, despre ce swing mai poate fi vorba? Practic, ei sint interesati de acuplare, si la fel de bine pot cauta asta pe siteurile de specialitate, fara sa se ascunda in spatele denumirii mai sofisticate de „swing”.

   • Dollo 06/02/2013 at 18:08 #

    Eu cred că femeia plătește mai puțin și deoarece e „echipată” mai bine pentru mai multe combinații decât poate duce bărbatul. Sau am eu imaginația limitată în privința bărbaților… Oricum, ai și tu dreptate 😉

 2. Niki 06/02/2013 at 14:33 #

  Misto Titel, s-a gandit la varianta cu nevasta inclusa.

 3. Adri 11/08/2013 at 13:43 #

  Exact de swing au nevoie oamenii in ziua de azi! BTS-urile sunt in floare si aici as mentiona HPV-ul (virusul de care ar trebui sa se teama femeile cel mai mult, dar si barbatii – vezi cazul Michael Douglas) care se transmite extrem de usor, indiferent daca folosesti sau nu prezervativ.

  Lui Titel i-ar trebui o lectie de educatie sexuala 🙂

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Discuție cu o viitoare ziarizdă/piarizdă. Trizdă!

A fost odata copiutza - sursa foto: http://www.cheatingculture.com

Pentru cine zicea că presa e plină de ingineri, făcuți ziariști de ocazie, am un mesaj încurajator: vine tare din urmă generația copy/paste. Hold your breath!

De ce ea? (3)

tarau-victoriei

Viața de după: reabilitarea, mai grea decât pușcăria, a muncit la negru pentru că nu o angaja nimeni, victoria de la CEDO și rejudecarea procesului în țară, pierderea și regăsirea dosarului, apariția unor „victime” noi atrase de ideea de potențial câștig, facultatea de drept, doctoratul și victoria finală.

Tata

tata

Mama, aplecată asupra crucii lui, exclamând cu o imperceptibilă urmă de satisfacție: „Deh, Nelule, ai murit așa cum ai trăit, ca un câine!”. Mi-am dat seama că ea nu l-a iertat niciodată.

Skopje, Macedonia: sărăcie și statui pe datorie

Prometeu, turiștii și clădirea parlamentului în plan secund

Premierul macedonean ia credite externe ca să clădească identitatea națională cu statui și clădiri impozante, în timp ce țara are 30% șomeri, iar oamenii emigrează ca să trăiască mai bine.

A venit toamna, acoperă-mi gresia cu niște antiderapant

placi

Robert Negoiță, iubitorul primar al sectorului 3, a lipit bucățele de material antiderapant pe plăcile de gresie de pe Bulevardul Unirii – pe care a dat 10 milioane de euro – ca să nu-și rupă trecătorii picioarele când merg să-și plătească impozitele.

Învățăm greu, mimăm mult și uităm repede

iohannis

Săptămâna trecută, după 25 de ani de tergiversări, dosarul Revoluției s-a închis, fără să fie cineva pedepsit și fără să știm vinovații. Dar asta e deja istorie, acum ne arde incendiul din club, de data asta va fi altfel, acum au murit tineri nevinovați pentru profitul unora, nu pentru democrație și alte abureli.