Magazinul viselor dumneavoastra

Doua magazine „de vise” pe Calea Moșilor: unul pentru nostalgici, altul pentru adolescenți

În timp ce primarii și autoritățile dau din colț în colț în lupta inegală cu magazinele de vise, întreprinderea familială „Bebe” oferă zilnic, pe Calea Moșilor din București, o alternativă viabilă și tradițională la flagelul modern care ne decimează tânăra generație. O felie de slană afumată, cu o ceapă spartă în pumni și o brânză „de cioban” autentică, sau de 10 lei niște vise vegetale? Ce preferați? Eu cred că magazinele astea două ating cele mai multe vise, chiar dacă pentru generații diferite 🙂

Etichete: ,

One Response la “Magazinul viselor dumneavoastra” Subscribe

  1. mircea 20/12/2010 at 23:31 #

    Da dom'le! Ciobanii astia ne distrug tinara generatie cu brinza lor!

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

„Căpșunarii” care construiesc metroul din Drumul Taberei

Faur, Gheorghe și Vișovan în fața scutului cu care vor săpa tunelul de metrou

Au plecat de 10-20 de ani din țară, s-au specializat în săpat tuneluri în Spania sau Italia, și acum vin ca specialiști „străini”. Vestea proastă e că vor să plece înapoi. Sunt dezamăgiți că România nu a ajuns Europa din urmă cât timp ei au fost plecați.

Plasturii lui Negoiță – cât au costat și de ce s-au dezlipit

lipire-plasturi

50.000 de bucățele de „not so safety walk” cumpărate de la 3M au fost lipite bucată cu bucată de oamenii ADPB, pare-se la fel de prost cum a fost gândită toată lucrarea de pe Bulevardul Unirii

Cum a salvat Vodafone caii din Deltă

Cai din Letea

Ca un violator care promite să ia fata de nevastă, ca să nu facă pușcărie, Vodafone promite să hrănească cu 20.000 de euro caii salvați de alții anul trecut. După ce le-a folosit imaginea fără să-i întrebe, ca să-și facă publicitate.

Când un gard pe mijlocul drumului e cel mai smart lucru din oraș

bucuresti

Gabriela Firea are mai multe atuuri decât au avut predecesorii ei: un buget mare, un consiliu obedient, guvernul de aceeași culoare politică și marele talent de a vorbi ca la televizor. Este un mister de ce nu reușește mai mult decât niște paranghelii jenante.

Discuție cu o viitoare ziarizdă/piarizdă. Trizdă!

A fost odata copiutza - sursa foto: http://www.cheatingculture.com

Pentru cine zicea că presa e plină de ingineri, făcuți ziariști de ocazie, am un mesaj încurajator: vine tare din urmă generația copy/paste. Hold your breath!

Stăm prost cu nervii

sacrificat

O jumătate de oră într-un autobuz Mercedes, în cel mai bogat oraș al țării.