Magazinul viselor dumneavoastra

Doua magazine „de vise” pe Calea Moșilor: unul pentru nostalgici, altul pentru adolescenți

În timp ce primarii și autoritățile dau din colț în colț în lupta inegală cu magazinele de vise, întreprinderea familială „Bebe” oferă zilnic, pe Calea Moșilor din București, o alternativă viabilă și tradițională la flagelul modern care ne decimează tânăra generație. O felie de slană afumată, cu o ceapă spartă în pumni și o brânză „de cioban” autentică, sau de 10 lei niște vise vegetale? Ce preferați? Eu cred că magazinele astea două ating cele mai multe vise, chiar dacă pentru generații diferite 🙂

Etichete: ,

One Response la “Magazinul viselor dumneavoastra” Subscribe

  1. mircea 20/12/2010 at 23:31 #

    Da dom'le! Ciobanii astia ne distrug tinara generatie cu brinza lor!

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Pedeapsa norvegiană, cum s-a ajuns la ajutor și n-au rămas la răzbunare

opera2

Zicătoare norvegiană: cu ce fel de fost deținut ai vrea să te întâlnești seara, pe o alee pustie? Aplicată în România, zicătoarea ar suna așa: cu ce fel de ziarist sau politician ai vrea să ai de-a face într-o campanie electorală?

Vinales, seva eco-bio a Cubei

vinales20

Dar ce căutași, maică, taman în Cuba? l-am întrebat noi pe albanez. Și el nu pricepea ce-l întrebăm, dar râdea la noi. Noroc că nevastă-sa mai scăpa câteva cuvinte englezești și până la urmă ne-a arătat stâlpii casei, a bătut cu mâna în ei și am priceput că albanil nu era albanez, ci zidar.

Povești de la capătul lumii

vapor expeditie antarctica

Fin del mundo – sau curul lumii cum îi mai zic argentinienii – e la fel de scump ca Londra. Dar au pinguini, lei de mare și balene în fața casei.

De ce nu s-a surpat Bucureștiul când „ne-a făcut Ceaușescu” metroul

metrou5

Pentru că pe vremea aia s-au folosit mulți mineri cu târnăcoape, care au săpat cu grijă tuneluri, pentru că specialiștii de atunci și-au făcut doctoratele pe bune la metrou, nu plagiindu-i pe alții, și chiar și atunci au existat tasări de teren.

Cum am fost jefuiți în Valparaiso

20180312_112948

Tâlhăriți de bagaje în piața centrală a celui mai vechi port sud-american, Valparaiso, orașul chilian de patrimoniu UNESCO.

Jurnalul unei pisici de garsonieră

toshiba cu bile

Best of #pisicaToshiba 2017, foto, video și cugetări adânci 😉