Magazinul viselor dumneavoastra

Doua magazine „de vise” pe Calea Moșilor: unul pentru nostalgici, altul pentru adolescenți

În timp ce primarii și autoritățile dau din colț în colț în lupta inegală cu magazinele de vise, întreprinderea familială „Bebe” oferă zilnic, pe Calea Moșilor din București, o alternativă viabilă și tradițională la flagelul modern care ne decimează tânăra generație. O felie de slană afumată, cu o ceapă spartă în pumni și o brânză „de cioban” autentică, sau de 10 lei niște vise vegetale? Ce preferați? Eu cred că magazinele astea două ating cele mai multe vise, chiar dacă pentru generații diferite 🙂

Etichete: ,

One Response la “Magazinul viselor dumneavoastra” Subscribe

  1. mircea 20/12/2010 at 23:31 #

    Da dom'le! Ciobanii astia ne distrug tinara generatie cu brinza lor!

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Cine-l bate pe prinţul Charles, la popularitate, în Viscri

Patul care asteapta musafiri in casa Gerdei din Viscri

Transilvania li s-a arătat străinilor exact aşa cum este. Un ţinut minunat, locuit de oameni în esenţă buni, dar inconştienţi de valoarea moştenirii pe care o au în bătătură.

„Bună, ce faci?!” – varianta nipono-americană cu happy end

gene-hitaki

Epstein și Kobayashi – Ce șanse erau ca un evreu și o japoneză, el economist, ea pictoriță, ambii trecuți de 60 de ani, să se întâlnească și să se iubească, în ditamai New York-ul?

Nu există o legătură între creșterea avuției bisericii și calitatea vieții enoriașilor

oti

Interviu cu fondatorul Asociației Secular Umaniste din România, Atila Nyerges, despre religie, credință, știință și imoralitatea legăturii dintre biserică și politicieni, pe la spatele poporului prezumat credincios.

Construcția unei case în România, când nu ai bani, dar ai pretenții (I)

trasare

Arhitectul și proiectul – România geme de Gaudi nedescoperiți; 12 arhitecți în doi ani și al 13-lea care ne-a pus capac; Care e treaba cu proiectul casei – diferența dintre DTAC și PTh

Eu sunt lucrător sexual, legea e o curvă

sexworker

Interviu în 3 episoade cu „Profesoara”, una dintre cele mai vechi prostituate din București. Azi, începuturile – „Epoca de aur”, când comunismul tolera prostituția, marca era mai tare ca dolarul iar clientul era domn.

Când un gard pe mijlocul drumului e cel mai smart lucru din oraș

bucuresti

Gabriela Firea are mai multe atuuri decât au avut predecesorii ei: un buget mare, un consiliu obedient, guvernul de aceeași culoare politică și marele talent de a vorbi ca la televizor. Este un mister de ce nu reușește mai mult decât niște paranghelii jenante.