Magazinul viselor dumneavoastra

Doua magazine „de vise” pe Calea Moșilor: unul pentru nostalgici, altul pentru adolescenți

În timp ce primarii și autoritățile dau din colț în colț în lupta inegală cu magazinele de vise, întreprinderea familială „Bebe” oferă zilnic, pe Calea Moșilor din București, o alternativă viabilă și tradițională la flagelul modern care ne decimează tânăra generație. O felie de slană afumată, cu o ceapă spartă în pumni și o brânză „de cioban” autentică, sau de 10 lei niște vise vegetale? Ce preferați? Eu cred că magazinele astea două ating cele mai multe vise, chiar dacă pentru generații diferite 🙂

Etichete: ,

One Response la “Magazinul viselor dumneavoastra” Subscribe

  1. mircea 20/12/2010 at 23:31 #

    Da dom'le! Ciobanii astia ne distrug tinara generatie cu brinza lor!

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

De ce țin oamenii cu PSD

flyere

Deoarece în multe județe e cel mai mare angajator. Pe banii noștri, baronii PSD patronează instituții de stat supradimensionate cu angajați fictivi care muncesc în realitate pentru partid. Înțelegeți de ce se oftică Dragnea că el e singurul fraier judecat pentru o astfel de faptă pe care o practică cu succes toți colegii lui în continuare?

Nostalgii maso-comuniste de 1 Mai

steaguri

O frântură dintr-o zi grea, muncitorească, a unui chelner hâtru de la Restaurantul Riviera din Parcul 23 August.

Viceroy vrea să-și ia permisul, Bianca – doar să se mărite

IMG_2114

Pentru că statusul social adevărat stă în Dacia papuc, cu care se poate căra „marfa”, și în numărul de puradei agățați de fusta nevestei. Restul e deșertăciune.

Viața și moartea într-un sat românesc. În 2012

Ale lor mâini bătrâne

Despre mutarea clasei muncitoare de la oraș la sat, înmormântarea organizată de firma de pompe funebre a preotului, despre UE care ne obligă să nu mai ținem mortul în casă, dar noi vrem să facem economie. Și despre politicieni.

Sărăcia se învață în familie și e ocrotită de stat

teclas

În Deltă oamenii se zbat ca peștii pe uscat: nu au de lucru, dar fac copii ca să trăiască din alocații. Copiii lor le vor călca pe urme. Needucați, necalificați, vor fi următoarele generații de votanți cu sacoșa.

Cum s-a „optat” pentru ora de religie

scoala

Curtea Constituțională îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă. Motive pentru care peste 90% dintre părinți au făcut cereri ca să-și înscrie copiii la ora de religie.