P entru această postare au fost sacrificați un porc și un țap. Restul păsărilor și animalelor din bătătură au fost grațiate, ba chiar cu unele dintre ele oamenii au împărțit pomana porcului. Până când le-o veni și lor rândul 😉
Mai întâi a fost șoriciul. Bine pîrlit, spălat cu apă fiartă, jupuit, sărat, feliat. O delicatesă care la oraș costă 50 de lei kg.
Apoi s-a trecut la chestii mai hard. Carne de porc prăjită în ceaun de tuci, pe plită, la foc de ciocani de porumb, cu varză acră și un vin alb, că strugurii roșii au fost furați din vie înainte de a fi culeși.
Frații supraviețuitori: iedul care a fost refuzat de capră la supt, și a rămas mai nedezvoltat, cele 45 de curci, o parte din suta de găini, trei din cele patru pisici și doi dintre cei 5 câini ai familiei. Din imagini lipsesc cele 30 de rațe care, timide fiind, au refuzat să iasă de sub remorca în care dorm de obicei.
* titlul nu este original, ci împrumutat din meniul unui restaurant din zona Câmpulung Muscel 😉
Savuros!
Iar fotografiile sint foarte bune.Sarbatori fericite!
de prost gust so carici
„pork charity” haha – misto nume!
sa-ti fie de bine si ai grija la grasimi…