Maimuțe cu acces la telefon

Romania autentica: 73,78% dintre apelurile date de romani la 112 sunt false.

Suntem o țară de retardați. Cel puțin 70%. Iar una dintre dovezile care susțin această afirmație este asta: „Datele arată că în 2010 s-au efectuat 21,2 milioane de apeluri către 112, din care 73,78% au fost false”. Ce credeți că li se întâmplă ălora care sună la 112 și se hlizesc ca proștii? Sunt amendați.


Cei mai proști din curtea școlii sunt, cică, doljenii, bucureștenii, și ieșenii. Dar lasă că nici restul țării nu se simte mai bine.
„Primele trei județe din țară cu cele mai multe apeluri false la 112 au fost București (peste 1,22 milioane apeluri false, respectiv 53,99% din totalul apelurilor), Dolj (754.321 apeluri false, respectiv 81,81% din totalul apelurilor) și Iași (699.319 apeluri false, respectiv 67,17% din totalul apelurilor).
Suceava a fost în 2010 singurul județ din tară în care au fost mai multe apeluri reale (217.592) decât apeluri false (193.060).
La nivelul lunii ianuarie 2011, în țară s-au făcut peste 1,6 milioane de apeluri către 112, din care 75,35% au fost false” – zice Hotnews, care citează date furnizate de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

Conform legii, ca să pățească ceva, ăștia care sună de proști la 112, ținând ocupată o operatoare ca să se distreze, trebuie s-o facă de cel puțin șașe ori într-o zi de pe mobil sau de două ori de pe fix. După asta li se restricționează accesul timp de câteva zile. Amenda e între 500 și 1.000 de lei.

Eu aș propune să li se bage telefonul (mobil sau fix) direct în cur, când sunt prinși, ca să nu-l poată folosi o perioadă mai lungă și să vadă și ce rău e când vrei să suni de-adevăratelea la 112 și nu poți. Și dacă au mai multe telefoane (de la fiecare operator câte unul) să fie siliți să înghită unul, ca să se întâlnească în mațul final cu celălalt aparat și să facă teleconferință.

Etichete: , , , ,

One Response la “Maimuțe cu acces la telefon” Subscribe

  1. Radu Vasile 08/02/2011 at 16:12 #

    mda, regie de filme porno trebuia sa faci:)
    Mai am si o imaginatie bogata….:(

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Turism nemţesc în Transilvania: “Adevărata Românie poate fi descoperită numai la sat”

Casutele de vacanta ale lui Jonas din Valea Verde

„Pupă-mă-n fund şi rămâi sănătos!”, salutul medieval inedit al sighisorenilor, a provocat, in epoca, indignarea Vienei, iar azi le smulge zambetele turistilor straini

Generaţia „Silicon Valley” de România, după 50 de ani (II)

Bucuria revederii dupa 50 de ani

Noi nu am muncit pentru un regim politic, ci pentru bunăstarea unui popor. Am rămas aici ca o datorie față de cei care ne-au învățat. Însă acum în România specialiștii sunt tratați în bătaie de joc. Eu încă nu sunt pensionar, deci nu simt că atentez la siguranța țării, cum sunt considerați acum pensionarii, cu veniturile lor

Cum s-a „optat” pentru ora de religie

scoala

Curtea Constituțională îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă. Motive pentru care peste 90% dintre părinți au făcut cereri ca să-și înscrie copiii la ora de religie.

Din câte încercări reușește un nevăzător să intre la metrou

florin georgescu metrou2

Din cel puțin două, la fel ca noi ăștia care nu nimerim să băgăm cartela cum trebuie în noii turnicheți. Asta de când s-a lansat aplicația gratuită Tandem acces, care le permite nevăzătorilor să folosească metroul ca toată lumea

USR, mai bine nu se poate

candidati-scena

Am fost la congresul USR ca să-i cunosc mai bine pe oamenii pe care-i susțin. Am vrut să înțeleg de ce Nicușor Dan ține cu dinții și de progresiști și de conservatori, și cum s-a tranșat soarta partidului prin alegerea celor mai buni 21 de oameni care să-l conducă.

Maidanezul antrenat să fie Saint Bernard

Codruț și nepotul lui, Vasile

Codruț a fost cules de pe străzile din Craiova, în 2004, și a devenit azi unicul maidanez cu atestat de câine de căutare și salvare din dărâmături. O performanță la care ajung maximum 10% din câinii de rasă la nivel internațional.