Nedumeriri

Abia ce înțelesesem nevoia bărbaților de a sta crăcănați pe scaune, în public - din cauză de dotări între picioare, care nu pot sta „înghesuite” - dar moda asta cu pantalonii în vine mă bulversează de-a dreptul. Își mai găsesc ei dotările în pungile alea dintre picioare?

Dacă tot stau de patru ore pe anostul aeroport din Viena, și mai am de stat încă două, și dacă tot dau ăștia net moka, zic să vă întreb și pe voi, poate mă lămuriți:

1. Care e treaba cu pantalonii ăștia în vine, pe care i-am văzut și la Londra, și pe la Berlin, și văz că și prin Viena se poartă? Pe bune dacă mă interesează să le văd chiloții la duduii care poartă pantaloni din ăștia ce stau că cadă de pe buci. Mă întreb și cum naiba de stau, și nu le cad când merg, dat fiind că betelia pantalonilor vine cam pe copase dar mai mult sub buci. Era unul adineauri căruia i se vedeau chiloții, iar pantalonii ăștia cu turul lăsat erau blugi. O grămadă de material atârnând sub fund, nu te împiedică la mers, nu te deranjează între picioare? Apoi, faptul că-ți arăți chiloții, e o invitație la ciupit? Ca să simți mai direct aprecierile celorlalți, mai aproape de piele? Abia ce înțelesesem nevoia bărbaților de a sta crăcănați pe scaune, în public – din cauză de dotări între picioare, care nu pot sta „înghesuite” – dar moda asta cu pantalonii în vine mă bulversează de-a dreptul. Își mai găsesc ei dotările în pungile alea dintre picioare?

2. De ce-și zâmbesc femeile când intră și ies de la budă? Am observat asta mai ales pe afară, că în România nu-ți zâmbește nimeni. Mă rog, mirosurile nici nu te îmbie să respiri, darmite să zâmbești, dar despre asta am mai discutat. Însă am observat că aici se zâmbește mult, femeile își intersectează privirile când schimbă cabina de budă, când se spală pe mâini sau își împrospătează look-ul, și-și zâmbesc ca și când ar avea un subînțeles. Ceva de genul „intră, vei sta acolo unde tocmai am fost eu, și-mi vei adulmeca mirosurile intime…:)”. Bleah! Oare bărbații își zâmbesc când se nimeresc în același timp la pisoare?

E, cam asta îmi trece mie prin cap acilea, la terminalul D33, unde aștept avionul de București și încerc s-o ignor pe moldoveanca indignată căreia nu-i tace gura de juma de oră, că nu știu ce încurcătură i-au făcut ăștia cu biletul de Chișinău. Reușește să fie chiar mai zgomotoasă decât copilul de doi ani care se plictisește și țipă prin terminal, ca să-l schimbe mă-sa că e plin de căcat.

Tags: , , , , ,

22 Responses to “Nedumeriri” Subscribe

  1. Ioana 28/07/2011 at 16:59 #

    Moda la barbati m-a lasat mai intotdeauna perplexa, de la blugi slim la birkenstocsi cu sosete trecand prin freza asta idioata à la Justin Bieber, ce mai conteaza un nadrag care sta ca naiba.

    Zambetul ala e o conventie sociala (cam ca facutul de cadouri) intre cele care se trezesc prea numeroase intr-un spatiu prea mic: de la buda la intrarea in magazin, cand tu vrei sa intri si alta sa iasa pe o usa mai stramta ea asa; pe aici mereu zambesc cand e o situatie din asta mai extrema, de fapt aici zambesc mai tot timpul… nush, mi-am dat si eu cu parerea 🙂

    • Dollo 29/07/2011 at 10:25 #

      Da, este o convenție fără îndoială, dar oare de ce în budele noastre n-o fi? Adică aici femeile nici măcar nu se privesc drept în ochi, ci doar pe furiș, eventual în oglindă… În rest își evită privirile

      • Ioana 29/07/2011 at 16:59 #

        Basescu ii de vina, huoooooo

        • Dollo 29/07/2011 at 17:16 #

          Al naibi, si-a bagat coada și în buda doamnelor 🙂

  2. Escu 28/07/2011 at 17:02 #

    1. bai.astia vor sa aibe loc pentru pelican…sa li se balangane in voie..
    2. daca nici tu n-ai aflat..crezi ca stie cineva ? :))

    • Dollo 29/07/2011 at 10:25 #

      Pelican, zici? :))

  3. Clementina 28/07/2011 at 17:14 #

    Nici eu nu inteleg pantalonii astia. In Romania am vazut numai pe femei. A mai fost ceva asemanator la moda acum cativa ani, cu turul lasat dar nu chiar atata. O prietena i-a numit pe aia „pantaloni cu WC”. Din pacate, nu am mai tinut legatura ca sa vad ce denumire are pt astia.

    • Dollo 29/07/2011 at 10:26 #

      Păi de asta ziceam, că bărbații din România văd că nu aderă la moda asta. N-or fi așa macho? 😀

  4. Andrei 28/07/2011 at 17:31 #

    Prima data am vazut pantaloni in genul asta in tunisia, am intrebat ghidul si m-a lamurit, au rolul de a ventila in miscare „bijuteriile” pe caldura infernala de acolo. In zona temperata, e doar o moda ciudata si cam atat.

    • Dollo 29/07/2011 at 10:28 #

      E, acu dacă zici de Tunisia parcă, parcă realizez că aduc și ăștia cu niște bucăți din alea de pânză răsucite în jurul taliei și trecute cu lejeritate printre picioare, dar acolo într-adevăr or avea scop practic.

  5. Ana 28/07/2011 at 17:38 #

    Se cheama optimism? Spera ca restul lumii sa creada ca ei chiar au nevoie de atata spatiu in pantaloni.

    Se mai cheama si lene? Probabil e mai simplu sa porti astfel de nadragi decat sa-ti indesi sosete in blugii mulati 😀

    • Dollo 29/07/2011 at 10:29 #

      He, he, plus că șosetele țin și de cald :))

  6. George Lacatus 29/07/2011 at 07:18 #

    1. Eu cred ca astia poarta pampers. In niste pantaloni normali s-ar observa.
    2. Ati mers cu avionul cu niste cacaciosi si cu moldoveni? Da’ cu ce-ati venit, cu BlueAir? 😀

    • Dollo 29/07/2011 at 10:33 #

      Nu, s-a dovedit cu vreo juma de oră înainte de decolare că stăteam în terminalul greșit. Noroc că a venit un nene ca să facă un control de rutină la bilete, și mi-a zis că nu stau bine acolo, că trebuia să fiu la D22, de unde decola Austrian Airlines. Și unde era full. Noroc cu ăla că n-am mai suportat-o pe moldoveancă până acasă.

  7. Farfuridi 30/07/2011 at 00:35 #

    D 33 e terminalul ala de unde pleaca doar zboruri spre Europa de Est, unde sunt numai magazine urate si putine si multi cocalari romani? 😀

    • Dollo 30/07/2011 at 11:58 #

      Intreg terminalul D e cam trist dacă mă întrebi pe mine. Și de pe el pleacă zboruri peste tot. Cât am mâncat m-am întreținut cu un american care aștepta să se îmbarce să plece acasă. Zicea că își lăsase fiul de 18 ani la avionul de Spania, și era îngrijorat că era primul lui zbor singur 😉 Deci dacă ai 5 ore de petrecut pe aeroport în Viena, mai bine iei autobuzul și te plimbi un pic prin oraș.

  8. Farfuridi 31/07/2011 at 09:40 #

    pai eu am escala in Viena
    de 6 ore jumate, la intoarcere. zi-mi si mie, daca stii, te rog, cu ce ajung repede in oras si cat costa biletele. thanx.

    • Dollo 31/07/2011 at 10:11 #

      Cred că sunt mai multe variante, eu am folosit taxi de câte ori am fost, însă, există un tren rapid. Costă vreo 10 euro biletul și faci 16 minute, cică, până în centrul Vienei. Ai aici informatii pe site-ul aeroportului. Oricum, indiferent cum ajugi in oras e clar mai bine decât să stai pe aeroport.

  9. carmen 01/08/2011 at 14:18 #

    dar in genul pantalonilor de mai sus sunt si pe la noi…cu turul jos, din material de trening, neaparat cu talia joasa..si se poarta foarte mult ;(, mai ales astia slabi care nu au nici fund nici cuc si pantalonii ii fac sa para ca azi si ieri si in general nu mananca si bineinteles pufosii excesivi care alaturi de tricoul mulat pun si pantalonii de mai sus si devine ceva mult prea sexos….
    Exista bun simt in toate in teorie, in practica tot ce face chinezul si se vinde in cantitate mare e bun si ptr noi, spiritul de turma nu dispare deloc…

  10. Dan Gheorghe 01/08/2011 at 15:55 #

    spiritul de turma. nu ma intreb daca-mi sta bine, ci hai sa ma imbrac ca ceilalti. sa fiu „la moda”. acest asa-zis concept de moda inseamna dupa parerea mea ideea ca trebuie sa renunti la propria inteligenta, daca o ai, la propriul gust, daca il ai, si sa te imbraci dupa cum altii iti dicteaza.

Leave a Reply

Oldies but goldies

Când religia contrazice nevoile societății – eșecul german

biserica catolica

Biserica are monopol pe protecția socială în anumite zone din Germania, așa cum vrea și România să facă. Nemții își dau seama, după 50 de ani, că au greșit.

USR, mai bine nu se poate

candidati-scena

Am fost la congresul USR ca să-i cunosc mai bine pe oamenii pe care-i susțin. Am vrut să înțeleg de ce Nicușor Dan ține cu dinții și de progresiști și de conservatori, și cum s-a tranșat soarta partidului prin alegerea celor mai buni 21 de oameni care să-l conducă.

Nu sunt dezamăgit de România, pentru că nu m-am lăsat amăgit

Camil Petrescu fiul

Camil Petrescu fiul, despre cum se vede România de peste ocean și din mijlocul Bucureștiului. De ce a plecat acum 43 de ani, de ce s-a întors azi și de ce ar mai pleca o dată, dacă ar avea iar 22 de ani. Despre salamul cu soia de New York.

Ce caută englezii în Grecia

karaoke

În timp ce milioane de estici se dau peste cap să emigreze în vest ca să facă bani, englezi, germani sau canadieni vin în Grecia ca să trăiască decent, în căutarea unui stil de viață care nu le mai e accesibil în propriile țări.

Nu există o legătură între creșterea avuției bisericii și calitatea vieții enoriașilor

oti

Interviu cu fondatorul Asociației Secular Umaniste din România, Atila Nyerges, despre religie, credință, știință și imoralitatea legăturii dintre biserică și politicieni, pe la spatele poporului prezumat credincios.

De ce ea? (3)

tarau-victoriei

Viața de după: reabilitarea, mai grea decât pușcăria, a muncit la negru pentru că nu o angaja nimeni, victoria de la CEDO și rejudecarea procesului în țară, pierderea și regăsirea dosarului, apariția unor „victime” noi atrase de ideea de potențial câștig, facultatea de drept, doctoratul și victoria finală.