Victorie! A dispărut dubița de la Vitan

Există speranță, oameni buni! Dacă cetățenii iau atitudine, bloggerii scriu și presa preia mesajul, autoritățile sunt silite să-și facă treaba. După luni de zile în care „nu s-a putut”, duba abandonată la Vitan a fost ridicată în sfârșit. Sau și-a luat-o proprietarul singur, speriat de ce i se pregătea ;)

Adineauri am constatat că demersul meu blogeristico-jurnalistico-cetățenesc a dat rezultate. Celebra dubiță abandonată în fața Poștei Vitan a dispărut!

Când am trecut mai devreme cu mașina pe acolo era să intru în fundul mașinii din față, de surpriză, că nu mai era dubița la locul ei. Am oprit mașina pe avarii ca țăranca și am făcut poză cu telefonul la locul gol. Poza e tremurată efectiv de emoție. Îmi venea să le strig șoferilor, în trafic: victorie, băăă, a dispărut dubița!!! 🙂

Sunt și bucuroasă, dar mai ales surprinsă, pentru că cinstit nu mă așteptam nici eu să se miște lucrurile. Tocmai ce-l făceam naiv azi pe un cititor care mi-a zis că pot mai mult, deoarece sunt a 4-a putere în stat. Pentru că nici eu nu mai cred măcar în puterea asta iluzorie a presei. A blogurilor nici atât. Dar uite că dacă facem niscai valuri, combinat, există speranță. Totul e să nu ne blazăm.

Acuma aș fi curioasă, totuși, cum s-o fi reușit ridicarea rablei de acolo? Credeți că e prea târziu la ora asta (21.00) să-i mai sun pe domnii de la poliție și să-i întreb? Sau o fi fost mâna domnului primar Negoiță? 😛

Oricine ar fi făcut-o, îi mulțumesc că a demonstrat că în țara asta nu e totul pierdut. Și-i mai mulțumesc colegului Dan Popa de la Hotnews, că m-a ajutat să aduc povestea în atenția celor care au reușit să urnească dubița din loc 😉

Mi-aș fi dorit să-i putem face o scenă de genul celei din videoclip, aceluia care a ridicat duba. Cum nu l-am prins la timp, îi ofer astfel măcar aplauzele mele virtuale.

 

Ah, și eu mă simt uite așa:

Etichete: ,

16 comentarii la “Victorie! A dispărut dubița de la Vitan” Subscribe

  1. cata 22/10/2012 at 14:56 #

    e an electoral cumva?

  2. vasile 24/10/2012 at 13:04 #

    poti sa te ocupi te rog si de fordul focus care a ars sambata seara pe calea floreasca? tot acolo e si acum si ocupa o banda… mersi

  3. pehash 30/10/2012 at 17:50 #

    😉

  4. vasile 31/10/2012 at 11:06 #

    s-a rezolvat intre timp. nu stiu daca a fost dollo 🙂

Lasă un comentariu

Oldies but goldies

Cum stăm cu moralitatea, noi ăștia educați în comunism

pionieri

Dacă e adevărat că predarea religiei în școli are rol de moralizare a maselor, atunci noi decrețeii, pionierii, șoimii patriei, de unde am învățat onoarea și moralitatea?

De ce picură în Casa Poporului

casa poporului senat

Un accident umed a fost descoperit ieri, pe Facebook, în Parlament. Pentru că am apucat s-o cunosc pe mama Casei Poporului înainte să moară, vă invit să citiți un text din care veți afla și voi cum e când se sparge o țeavă în Palat, cum intră zăpada în birouri iarna, de ce unii zic că ar fi nevoie de termopane noi, câtă apă, curent și nervi consumă Casa Poporului ca să fie ceea ce este: locul în care cei mai iubiți fii ai poporului muncesc zi de zi pentru propășirea noastră, a tutulor.

Fatalismul mioritic se tratează cu drujba

diana

Vă mai amintiți că în Drumul Taberei începuse construcția unei noi linii de metrou? Asta e povestea oamenilor care i-au împins liniile și peroanele mai pe mijlocul bulevardului, ca să nu le afecteze pomii.

Pedeapsa norvegiană, cum s-a ajuns la ajutor și n-au rămas la răzbunare

opera2

Zicătoare norvegiană: cu ce fel de fost deținut ai vrea să te întâlnești seara, pe o alee pustie? Aplicată în România, zicătoarea ar suna așa: cu ce fel de ziarist sau politician ai vrea să ai de-a face într-o campanie electorală?

Pur și simplu Norvegia

16

Impresii de călătorie din Norvegia, încă o țară care nu suferă vreo comparație cu România.

Când și de ce s-au dat ultimele amnistii în Europa

oug_gratiere-curcan

De la Ceaușescu, în 1988, care voia să fie iubit, la Vaclav Klaus, în 2013, care a vrut să scape niște corupți, Europa a trecut prin mai multe aministii și grațieri colective. Președinții care le-au dat nu s-au bucurat, însă, de simpatia populară.